Concertele de final de an. Ce nu ai voie sa ratezi daca esti un iubitor al muzicii

Sursa foto: Cesare Andrea Ferrari/Shutterstock.com

Acum, ca sezonul cald s-a incheiat complet si cu totii ne-am reluat activitatile mai serioase, fie ca ne-am intors la locul de munca sau pe bancile scolii, este timpul sa ne pregatim agenda si cu evenimente mai relaxante, mai ales ca toamna aceasta se anunta a fi mai roditoare ca oricand in ceea ce priveste concertele care vor avea loc pe plaiurile mioritice. 

Prin urmare, am alcatuit o lista cu cele mai importante show-uri muzicale care, pret de cateva ore, te vor transporta intr-o lume magica.

Sarah Brightman, 21 Octombrie la Bucuresti si 22 Octombrie la Cluj-Napoca

Anul acesta, posesoarea uneia dintre cele mai bune voci feminine din intreaga lume, Sarah Brightman, ne va incanta cu cate un concert, unul in capitala ce va avea loc la Sala Palatului in data de 21 Octombrie, iar altul in inima Transilvaniei, la BT Arena din Cluj-Napoca, ce va fi tinut in data de 22 Octombrie. Concertele fac parte din turneul mondial in care artista isi promoveaza ultimul album lansat, “HYMN”, avand in componenta melodii cu acelasi ton mistic si spectaculos cu care Sarah ne-a obisnuit. 

Locuri de cazare in Bucuresti gasesti aici!

Locuri de cazare în Cluj-Napoca gasesti aici!

Goran Bregovic, 27 Octombrie la Bucuresti

In data de 27 Octombrie, Bucurestiul va gazdui din nou un spectacol grandios sustinut de Goran Gregovic, de data aceasta la Sala Palatului. Faimosul artist de origine sarba, alaturi de formatia sa, “Wedding & Funeral Orchestra”, ne va incanta cu un show ce va include toate hiturile sale, precum Bella Ciao, Gas Gas Gas si Talijanska, dar si piese lansate in cel mai recent album al sau, “Three Letters from Sarajevo”.

Enrique Iglesias, 29 Octombrie la Cluj-Napoca

Iubitul cantaret spaniol va sosi anul acesta pentru prima data la Cluj-Napoca, unde isi va incanta fanii cu un spectacol ce se anunta a fi fantastic, parte a turneului mondial “All the hits LIVE”. Dupa cum sugereaza numele turneului, concertul va include toate marile hituri ale lui Enrique, inclusiv “Duele El Corazon”, “Rhythm Divine”, “Bailamos” si “Move to Miami”. Spectacolul ne va surprinde, de asemenea, cu o serie de efecte speciale, proiectii si lumini, care ne va tine cu sufletul la gura pana la final. 

Cluj-Napoca este urmatorul oras pe lista destinatiilor turneului, inaintea sa fiind Oslo, Atena, Kiev, Copenhaga, Praga, Budapesta si Lisabona.

Musicalul Mamma Mia!, 30 si 31 Octombrie la Bucuresti si turneu national in Constanta, Cluj-Napoca, Pitesti. Targu Mures, Brasov, Bacau si Piatra Neamt

Musicalul “Mamma Mia!” va avea loc si anul acesta, dupa ce anul trecut s-a bucurat de un imens succes in 50 de tari ale lumii. Este un musical in care iubirea, relatiile si prietenia sunt principalele teme, povestea fiind spusa pe cantecele trupei ABBA. In toamna acestui an, spectacolul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti atat in data de 30 octombrie, cat si in 31 octombrie, avand si alte reprezentatii in Constanta, Pitesti, Targu Mures, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau si Piatra Neamt.

Vocile care se vor face auzite in cadrul musicalului sunt ale lui Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Cornel Ilie, Loredana, Anca Sigartau, Anca Turcasiu, Adrian Nour, etc.

Bryan Adams, 11 Noiembrie la Cluj-Napoca

Dupa ce si-a incantat fanii din Bucuresti in anii 2000 si 2008, Bryan Adams revine anul acesta in Cluj-Napoca. Spectacolul va avea loc in data de 11 noiembrie la BT Arena si este menit sa promoveze cel mai recent album al artistului, “Shine a Light”. Desigur, fanii lui Bryan Adams vor avea ocazia de a asculta si hituri precum “Please Forgive Me”, “Have you ever really loved a woman”, “Summer of ‘69” si “Everything I Do”. 

Lara Fabian, 18 si 19 Noiembrie la Bucuresti

Anul acesta, talentata cantareata Lara Fabian va reveni pentru a 5-a oara in Romania, unde va sustine doua spectacole la Sala Palatului, in datele de 18 si 19 noiembrie. Acompaniata de Horia Brenciu, artista isi va incanta spectatorii cu piesele ei deja cunoscute. Acestea sunt spectacole ce fac parte din turneul international “50” World Tour, conceput special pentru ca Lara sa isi sarbatoreasca varsta de 50 de ani alaturi de ascultatorii ei fideli.

The post Concertele de final de an. Ce nu ai voie sa ratezi daca esti un iubitor al muzicii appeared first on Blogul HotelGuru.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *