5 Unitati de cazare pentru Untold

Sursa foto: Melinda Nagy/Shutterstock.com

Cea de-a sasea editie Untold, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica din intreaga lume, va avea loc anul acesta in perioada cuprinsa intre 30 iulie si 2 august, in aceeasi locatie din fiecare an, la Cluj-Napoca.

La fel ca editiile precedente, se preconizeaza ca Untold 2020 va avea parte de circa 400 000 de participanti veniti din toate colturile lumii, dornici sa traiasca momente unice pe vibratiile artistilor internationali care promit sa isi anime audienta cu show-uri grandioase pe cele 10 scene puse la dispozitie de organizatori.

Line-up-ul editiei de anul acesta se anunta si ea extrem de interesanta. Pe lista artistilor si trupelor muzicale deja confirmate se numara: The Pussycat Dolls, The Script, Iggy Azalea, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Eric Prydz, Martin Garrix, David Guetta, Alesso, Lost Frequencies Live, Steve Aoki, Dj Snake si Afrojack. 

Probabil cel mai sonor nume din lista, The Pussycat Dolls, s-a reunit la finele anului 2019, dupa 9 ani de pauza, asadar revenirea lor la unul dintre cele mai importante festivaluri internationale din prezent va fi, cu siguranta, cel putin spectaculoasa. 

Sute de mii de tineri isi doresc sa ii vada live pe artistii enumerati mai sus si sa experimenteze vibe-urile incredibile de la Untold. Primele abonamente pentru festival s-au pus deja in vanzare, asa ca fii pe faza daca vrei sa prinzi un loc! Un alt lucru important de care trebuie sa tii cont daca vrei sa mergi la acest festival este locul de cazare. 

Iata, in randurile de mai jos, 5 unitati de cazare grozave in perioada festivalului Untold:

1. Hotel Delaf.

Situat in resedinta judetului Cluj, in inima Transilvaniei, chiar in apropierea Centrului Istoric al orasului si la doar 5 minute de Aeroportul International Cluj, Hotelul Delaf pune la dispozitie clientilor 62 de locuri de cazare confortabile si moderne, toate cu pat matrimonial.

Camerele si apartamentele din cadrul hotelului sunt dotate cu cabina de dus, internet, televiziune prin cablu, minibar si telefon. 

Pe 30 iulie, aceasta unitate de cazare ofera rezervari pentru minim 4 nopti, asadar va trebuie sa iti prelungesti putin sederea la Cluj in perioada Untoldului, insa acest lucru nu poate fi decat imbucurator, deoarece astfel vei avea ocazia de a vizita cateva dintre frumusetile orasului, cum ar fi Gradina Botanica, Biserica Sfantul Mihail, Padurea Hoia sau Parcul Central.

Mai multe detalii legate de Hotelul Delaf poti afla in link-ul urmator!

2. Pensiunea Pedro Cluj-Napoca.

Se gaseste la doar 1900 de metri de Centrul Istoric al orasului si dispune de 9 camere spatioase, dotate cu baie proprie, internet Wi-Fi si televiziune prin cablu.

Clientii au posibilitatea de a lua un mic dejun copios la restaurantul pensiunii care se gaseste la demisol, intr-o atmosfera calduroasa si relaxata.

Pensiunea include 3 tipuri de camere: tripla standard (pentru maxim 3 persoane), dubla classic (pentru maxim 2 persoane) si twin confort cu vedere spre curte (pentru maxim 2 persoane).

Pe 30 iulie, la aceasta unitate, rezervarea se poate face pentru minim 4 nopti.

Pentru mai multe informatii, acceseaza link-ul urmator!

3. Central Cozy Apartament Cluj-Napoca.

Acest apartament confortabil iti pune la dispozitie un dormitor dotat cu tot ce este necesar, inclusiv aer conditionat, grup sanitar propriu si internet. 

Apartamentul se gaseste la circa 1000 de metri de Teatrul National, iar pe 30 iulie accepta rezervari pentru minim 2 nopti.

Mai multe detalii legate de aceasta unitate de cazare poti afla din link-ul urmator!

4. Hotel Transilvania.

Situat pe strada Regele Ferdinand, extrem de aproape de multe dintre marile atractii turistice ale orasului, cum ar fi Palatul Széky, Castelul Bánffy, Casa Matei Corvin si Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Hotel Transilvania pune la dispozitie clientilor sai camere dotate cu internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar, bai complet renovate si mobilier nou. 

Pe langa locatia excelenta de care dispune, hotelul are, de asemenea, parcare proprie cu supraveghere video. 

Printre celelalte avantaje ale hotelului se numara restaurantul de 30 de locuri si terasa de vara cu 76 de locuri, unde turistii se pot delecta cu preparate delicioase din gastronomia ardeleneasca si internationala.

Pe 30 iulie si aceasta unitate de cazare este disponibila pentru minim 4 nopti.

Mai multe detalii legate de hotel poti afla din link-ul urmator!

5. Casa Pop Ana.

Situata pe strada Partizanilor, la 10 minute de gara si la 5 minute de Autogara Beta, Casa Ana ofera 3 camere de cazare in regim hotelier, toate echipate si utilate modern. Prima camera este disponibila pentru max. 3 persoane si dispune de bucatarie, baie proprie cu cada de dus, TV cu cablu, Wi-Fi gratuit si zona de relaxare. Celelalte 2 camere au o bucatarie comuna si dispun fiecare de un pat matrimonial pentru 2 persoane, baie proprie, TV cu cablu, Wi-Fi si zona de relaxare.

Parcarea in complex este gratuita si este supravegheata video.Detalii mai multe despre aceasta unitate de cazare poti afla din urmatorul link!

The post 5 Unitati de cazare pentru Untold appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *