Încă nu ți-ai folosit voucherele de vacanță din 2019? Află cum te putem ajuta să îți rezervi o vacanță

Copyright: emperorcosar/shutterstock

Ai rămas cu vouchere de vacanță din 2019? Oricât de mult ne-am dori să explorăm locuri noi, nu putem călători în această perioadă. Așa că îți sărim în ajutor cu următoarea soluție: ne trimiți voucherele de vacanță ca un avans pentru sejurul tău viitor, iar ulterior decizi când și unde vrei să călătorești în România. Pentru voucherele de cazare emise în perioada martie-decembrie 2019, termenul de valabilitate a fost prelungit până în data de 31 mai 2021. Prin urmare, îți poți plănui acum vacanța pentru vară, iarnă sau chiar pentru la anul!

Ai ca sursă de inspirație pentru următoarea ta vacanță lista de peste 2000 de unități de cazare din România unde poți plăti cu vouchere de vacanță. Cu siguranță ai de unde alege, avem cazări de toate tipurile (hoteluri, cabane, apartamente, vile, pensiuni etc.)! Pe www.travelminit.ro acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up și Edenred).

Folosește voucherele de vacanță în avans în 4 pași simpli:

  1. Inițiezi plata avansului, accesând formularul de aici: www.travelminit.ro/avans Tu decizi cât dorești să achiți și cum dorești să achiți avansul.
  2. După ce ai completat formularul, îți trimitem un email cu datele plății.
  3. La cerere, trimitem la tine un curier căruia să îi predai tichetele de vacanță.
  4. Când te-ai hotărât unde și perioada în care vrei să călătorești, rezervi cazarea pe site-ul www.travelminit.ro și la plată marchezi achitarea prin voucherul primit pentru avans.

De ce să utilizezi voucherele de vacanță pe Travelminit.ro?

Te vom ajuta cu 3 motive care te vor convinge:

  1. Avem peste 2.000 de hoteluri și pensiuni din care poți alege,.
  2. Echipa noastră de experți în rezervări îți stă la dispoziție și te ajută în alegerea unității potrivite, precum și în efectuarea rezervării și în trimiterea tichetelor.
  3. Travelminit îți garantează conform condițiilor unității alese, că în cazul în care finalizezi rezervarea, și ne transmiți tichetele de vacanță, că vei beneficia de serviciile solicitate la fața locului.

Mai multe informații despre plata cu vouchere de vacanță regăsești aici -> https://travelminit.ro/ro/voucher-de-vacanta

The post Încă nu ți-ai folosit voucherele de vacanță din 2019? Află cum te putem ajuta să îți rezervi o vacanță appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *