50 de pensiuni din România care au sub 10 camere

Sursă foto: Mitzo/Shutterstock.com

Plănuiești cu gașca de prieteni o ieșire în România unde să vă distrați ca pe vremuri, însă vreți să aveți întreaga unitate de cazare? Îți venim în ajutor cu o listă de unități de cazare din toată țara care au sub 10 camere. Alege-ți zona și apoi explorează pensiunile și alege ce-ți face cu ochiul. 😉 

  1. Județul Bihor
Sursă foto: Mike Pellinni/Shutterstock.com

Sigur ai auzit de stațiunile balneoclimaterice din Bihor, dar și de frumusețea orașului Oradea. Județul Bihor este un punct de interes în România, cu stațiunile balneoclimaterice, izvoarele și apele minerale, natura uimitoare, arta populară a locului, ruine, cetăți, case memoriale sau chei. 

Pe site-ul nostru găsești pensiuni care au sub 10 camere în această zonă: 

  1. Județul Satu Mare
Sursă foto: Fotokon/Shutterstock.ro

La granița cu Ungaria și Ucraina, Satu Mare este una dintre porțile principale de intrare în țara noastră. Străbătut de râurile Someș, Tur și Crasna și cu un relif format în proporție de 17% din munții Oaș, județul Satu Mare are să-ți ofere mai mult decât te gândești. 

Mai jos găsești câteva pensiuni în această zonă a țării:

  1. Județul Harghita
Sursă foto: Vadym Lavra/ Shutterstock.com

Brăzdat de râuri, lacuri și înconjurat de munți, județul Harghita este județul bogat în subsoluri cu hidrominerale care aduc la suprafață ape termale care te va cuceri la fiecare pas. Lacul Sfânta Ana și Lacul Roșu sunt de neratat dacă ajungi în Harghita.

Descoperă și tu Harghita și rezervă-ți cazarea la una dintre pensiunile de pe site:

  1. Județul Maramureș
Sursă foto: Fotokon/ Shutterstock.com

O zonă alcătuită în mare parte de munți, o parte dintre ei mai speciali și anume lanțul vulcanic Igniș-Gutâi-Țibleș alături de cei mai înalți munți din zonă, Munții Rodnei, dau un aer autentic într-un colț de țară liniștit. Apele din zonă și-au croit drum printre munți, ceea ce a alcătuit un peisaj pe care ai vrea să-l admiri zile în șir. 

Vezi ce te atrage: 

  1. Județul Tulcea
Sursă foto: dpVUE .images/ Shutterstock.com

Străbătut de Dunăre, județul Tulcea adăpostește un loc unic în Europa: Delta Dunării. Merită să vizitezi acest loc de țară, doar pentru simplul fapt că unicul loc de acest fel din Europa îl găsești la noi, în România. 

  1. Județul Vâlcea
Sursă foto: Calin Stan/ Shutterstock.com

De la nord la sud Oltul creează văi și alei printre munți organizând astfel județul Vâlcea în pasajul de trecere dintre Transilvania și Muntenia. 

Dacă vrei să explorezi acest județ cu prietenii, te invităm pe site-ul nostru să-ți alegi cazarea potrivită: 

  1. Județul Prahova
Sursă foto: Gaspar Janos/ Shutterstock.com

Valea Prahovei este probabil unul dintre cele mai aglomerate și frumoase locuri din România, datorită reliefului care îți permite să ai mai multe activități. În partea de nord, județul se bucură de munții Carpați, iar în sud de dealuri și podișuri. Valea râului Prahova oferă un peisaj pe care trebuie să-l vezi și poteci ce merită explorat. 

  1. Județul Constanța
Sursă foto: Radu Bercan/ Shutterstock.com

Ieșirea la Marea Neagră i-a oferit județului Constanța popularitatea pe care o deține în acest moment. Portul din Constanța este cel mai mare din România, cel mai important de la Marea Neagră și al 4-lea din Europa. Canalul Dunăre-Marea Neagră este cel mai larg și adânc canal navigabil în Europa, deși nu este utilizat la adevăratul său potențial. 

Fie că vrei să-ți petreci vacanța în orașul Constanța sau într-una dintre stațiuni, pe site găsești pensiuni care au sub 10 camere: 

  1. Județul Suceava
Sursă foto: Iulius Agency/ Shutterstock.com

Cetatea de scaun a Moldovei te invită să-i străbați în lung și în lat potecile și să descoperi istoria ce s-a scris aici pas cu pas. Vârful Ineu veghează asupra județului de la 2.279 de metri, din cel mai înalt vârf de origine vulcanică din Munții Carpați. 

Dacă tu și gașca ta sunteți pasionați de traseele montane, aici sigur nu vă veți plictisi:

  1.  Județul Timiș 
Sursă foto: John_Walker/ Shutterstock.com

Timișul ocupă 3,65% din suprafața întregii țări, fiind cel mai întins județ al României, ceea ce înseamnă că vei avea multe de explorat într-un județ atât de mare. Punct de frontieră cu Serbia, dar și cu Ungaria, în județul Timiș găsim și cel mai vestic punct al României, la Beba Veche. 

Dacă vei vrea să vezi cum arată partea de vest a țării noastre, aruncă o privire pe unitățile de cazare: 

The post 50 de pensiuni din România care au sub 10 camere appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *