10 cazări izolate din România

Unde vom călători odată ce restricțiile de distanțare socială se relaxează? Cu siguranță vom aprecia mai mult locurile din România, în special cele mai puțin cunoscute și aglomerate. De aceea, îți venim în ajutor cu 10 propuneri de cazări izolate, unde nu trebuie să îți faci griji de agitația orașelor sau aglomerații prea mari de turiști.

Harmonia Mundi, Vlaha

Pensiunea – „castel” Harmonia Mundi se înalță pe panta dealului din satul Vlaha, județul Cluj, iar priveliștea este cu adevărat încântătoare! De aici te poți bucura de panorama oferită de Munții Apuseni.

Pensiunea oferă 4 camere spațioase și luminoase, 1 apartament şi o suită familiară, fiecare fiind dotată cu baie. Design-ul pensiunii îmbină armonios modernul cu stilul tradițional. Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată, ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort. Holul de primire te așteaptă cu focul aprins în șemineu sau cu un loc umbros în zile toride. Un șezlong pentru savurarea unei cafele sau a unui ceai delicios te îmbie la odihnă din momentul sosirii.

În sala de mese este integrată o bucătărie echipată complet, care stă la dispoziția fiecărui client. În cuptorul tradițional modelat din lut pot fi preparate mâncăruri tradiționale și internaționale. Pentru ca părinții să se poate bucura de cât mai mult timp liber, este amenajat pentru cei mici un spațiu în interior dotat cu jocuri pentru diferite vârste. În curte există un loc de joacă în aer liber (tobogan cu turnuleț, leagăn, cățărător).

Pensiunea poate fi închiriată integral pentru 17 persoane.

Poți achita vacanța cu vouchere de vacanță, iar dacă anulezi cu cel puțin 7 zile înainte de începerea vacanței avansul achitat se restituie 100%. Vezi mai multe informații -> https://travelminit.ro/harmoniamundi

Pensiunea Agroturistică Cloasterf Haus, Cloașterf

Situat în comuna Saschiz, satul Cloașterf este un mic paradis de relaxare, departe de aglomerarea urbană.  Satul estesituat într-o zonă naturală protejată, Sit Natura 2000, Podișul Hârtibaciului-Târnava Mare, de unde poți porni la explorat pe jos sau cu bicicleta.

Pensiunea Cloasterf Haus este o afacere de familie, care combină tradiționalul cu relaxarea. Este formată din 5 camere, toate cu ieșire separată, direct în curtea spațioasă și plină de soare. Pentru o deconectare de la grijile cotidine, camerele nu au televzior, însă accesul la WI-FI este gratuit. Preparatele se pregătesc după rețete vechi rămase în familie, cu produse proaspete din zonă.

Poți rezerva fără avans și cu anulare oricând. Vezi mai multe informații ->  https://travelminit.ro/cloasterfhaus

Casa de vacanță Vălișoara, Vălișoara

Casa de vacanță Vălișoara este situată în rezervația naturală “Cheile Vălișoarei” din județul Alba și este formată din 3 dormitoare, un living cu șemineu, două băi și terasă acoperită, cu grill. Se închiriază integral pentru maxim 6 persoane, fiind ideală pentru o vacanță în familie. Veți fi aproape de munți și în mijlocul naturii, iar ca să ajungi la casă este nevoie să treci cu mașina prin albia unui mic pârău.

Poți achita vacanța cu vouchere de vacanță. Vezi mai multe informații -> https://travelminit.ro/valisoara

Casa de vacanță Criț 171, Criț

Criț este un sat din comuna Bunești, Brașov, vecin al satului Viscri. Este înconjurat de dealuri, iar pe cel mai vestic vârf se află biserica satului – fortificată pentru prima dată în secolul al XV-lea, cu un zid de protecție și cinci turnuri. Biserica a fost restaurată în 2013 cu fonduri europene.

Casa de vacanță Criț 171 Criț se închiriază integral, fiind compusă din 3 camere și 2 băi, ideală pentru un grup de maxim 8 persoane.

Poți rezerva fără avans și cu anulare oricând. Vezi mai multe informații ->  https://travelminit.ro/zvcap

Castel Hotel Daniel, Tălișoara

Planifică-ți următoarea vacanță într-un castel renascentist, din secolul al XVII-lea! Castel Hotel Daniel este un hotel de lux de 4 stele situat în satul Tălișoara din județul Covasna, la 50 km de Brașov. Fiecare cameră dintre cele 20 este spațioasă și are un decor în stil medieval, iar băile sunt dotate cu cadă elegantă și papuci. Castle Hotel Daniel oferă o grădină mare cu terasă și facilități de grătar. Puteți savura o băutură în barul hotelului, iar copiii se pot distra în sala de jocuri sau pe terenul de joacă. Proprietatea are parcare privată gratuită.

Poți achita vacanța cu vouchere de vacanță. Vezi mai multe informații -> https://travelminit.ro/casteldaniel

Casa de la Muntele Craiului, Măgura

Casa de la Muntele Craiului este situată în Parcul Național Piatra Craiului, în inima satului Măgura. Se află într-o zonă liniștită de munte, având o priveliște mirifică atât la Munții Bucegi, cât și la Munții Piatra Craiului.

Casa este poziționată într-o zonă liniștită, departe de zgomotul mașinilor. Pensiunea se găsește la 30 km de Brașov, 4 km de Zărnești și 150 m de Strada Principală. Casa de la Muntele Craiului dispune de 5 camere cu băi proprii, 1 apartament cu baie în hol, living cu șemineu, încălzire centrală, bucătarie complet utilată.

Se poate închiria întreaga casă de vacanță pentru 14 persoane.

Poți rezerva fără avans și cu anulare oricând. Vezi mai multe informații ->  https://travelminit.ro/muntelecraiului

Pensiunea Lacrima Izei, Săcel

Situată la poalele izvorului Iza, într-o liniște ce cunoaște doar susurul apei, pensiunea Lacrima Izei este locul ideal pentru relaxare. Pensiunea se află în satul Săcel, Maramureș, la 15 km de Vișeul de Sus de unde se poate lua mocănița.Înconjurată de pădure, are vedere către aceasta din toate cele 10 camere. Camerele au baie proprie, modern amenajate, terase ample si TV LED. Există posibilitatea de servicii personalizate pentru familiile cu copii.

Pensiunea poate fi închiriată integral pentru 22 persoane.

Poți rezerva fără avans și cu anulare oricând. Vezi mai multe informații ->  https://travelminit.ro/lacrimaizei

Pensiunea Hetvezer, Sub Cetate

În inima Ardealului, în ţinutul secuiesc, la poalele Munţilor Harghita, nu departe de Odorheiu Secuiesc – 18 km -, în satul Sub Cetate Zetea, se află pensiunea situată într-o zonă pitorească, liniştită, cu condiţii ideale de odihnă şi relaxare.Pe aceeași proprietate se mai regăsesc 2 cabane și 4 căsuţe din lemn (bungalouri).

Pensiunea are 8 camere și 8 băi care se pot închiria separat, sau poate fi închiriată integral pentru 24 de persoane. Printre facilități se numără internet gratuit, parcare privată, grădină sau zona verde, bucătărie complet echipată, TV în în hol, piscină, observator de urs, terenuri de sport, trambulină, grătar, ciubar, saună.

Poți achita vacanța cu vouchere de vacanță, iar dacă anulezi cu cel puțin 7 zile înainte de începerea vacanței avansul achitat se restituie 100%. Vezi mai multe informații -> https://travelminit.ro/hetvezer

Pensiunea Eden, Crișan

Pensiunea este situată în Crișan, în inima Deltei Dunării, într-o zona liniștită din mijlocul naturii. Pensiunea dispune de 12 camere cu băi individuale, restaurant ce promovează gastronomia locală, terasă, piscină, două pontoane de acostare,o frumoasă estacadă cu deschidere la canal, unde se poate face plajă.  La fața locului se pot organiza excursii cu barca pe diverse trasee din Deltă.

Printre facilități se numără internet gratuit, parcare privată pentru bărci, grădină sau zona verde, bucătărie complet echipată, piscină, aer condiționat, încălzire centrală.

Poți rezerva fără avans și cu anulare oricând. Vezi mai multe informații ->   https://travelminit.ro/eden

Rustic House, Stâna de Vale

Pensiunea Rustic House te așteaptă în Muntii Apuseni pe Valea Iadului, în zona cunoscută sub denumirea de Coada Lacului Lesu, la doar 15 km distanță de stațiunea Stâna de Vale. Pensiunea este compusă din două cabane aflate la altitudinea de 700 m, aproape de râu și de pădure. Departe de zgomotul oraşului, regiunea este ideală pentru odihnă și relaxare. Susurul apei de munte, cântecul păsărilor și foșnetul pădurii vă vor deconecta de la stresul cotidian. Pentru amatorii de mișcare în natură, la aer curat, zona vă oferă posibilitatea de drumeții, ciclism, mountainbiking, schi de tură, schi fond.

Cabanele de lemn pot fi închiriate integral pentru 6 sau 12 persoane.

Poți achita vacanța cu vouchere de vacanță. Vezi mai multe informații -> https://travelminit.ro/rustichouse

The post 10 cazări izolate din România appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *