Top 10 cazări de poveste cu piscină încălzită pentru sezonul rece

Sursa foto: FTiare/Shutterstock.com

Chiar dacă sezonul estival s-a încheiat, cu siguranță te poți bucura de o vacanță relaxantă și de vis și în sezonul mai rece. Fie că vrei să aștepți până la iarnă pentru a lua cu asalt pârtia de ski sau fie că vrei să planifici un sejur pentru un octombrie răcoros și plin de culoare, îți dăm un pont: alege și cazările care au piscină încălzită.

Astfel, indiferent de activitățile planificate în itinerariul tău, odată întors la cazare,  relaxarea la nivel înalt este asigurată.

Am pregătit  o listă cu 10 unități de cazare care, pe lângă facilitățile excelente, îți oferă și  o astfel de „oază” pentru o experiență inedită.

Silver Mountain Resort & SPA, Poiana Brașov 

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, una dintre stațiunile preferate ale pasionaților de sporturi de iarnă din România. Complexul răspunde perfect nevoilor celor care vor să se bucure de răsfăț și confort în mijlocul naturii, înconjurat de priveliști spectaculoase.

Complexul este format din patru clădiri de apartamente (cu număr de camere variind de la o cameră la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) și o clădire multifuncțională care cuprinde un spa (sală de fitness, jacuzzi, piscină interioară, piscină exterioară încălzită, saună umedă și uscată), un restaurant, un club și două săli de conferințele. Important de menționat este și faptul că turiștii care închiriază apartamente beneficiază de locuri  de parcare în parcarea subterană a complexului.

Hotel Romanița, Recea

Departe de agitația orașului, însă situat la doar 5 km de centrul orașului Baia Mare, hotelul Romanița oferă acces ușor la principalele atracții culturale și de divertisment pentru a putea profita din plin de sejurul tău. Astfel, dacă dorești cazare de 4 stele în Baia Mare, hotelul îți pune la dispoziție 28 de camere duble matrimoniale, twin sau family și un apartament suita.

Atmosfera este modernă și primitoare și există dotări special concepute pentru confortul turiștilor din toată țara și un numai. Și, pentru a te putea relaxa pe deplin, micul dejun, accesul la SPA și piscina exterioară sunt gratuite pentru oaspeții Hotelului Romanița.

Conacul Ambient, Cristian

O combinație de lux și vintage, Conacul Ambient își deschide porțile și își așteaptă turiștii la doar 3,8 km de Cetatea Râșnov și 12 km de Brașov, în localitatea Cristian. Descrierea boemă a locului, mândrețea pentru tradițiile lăsate de generații și ospitalitatea locurilor fac din Conacul Ambient un loc potrivit pentru un sejur de vis, în stil transilvănean, alături de familie și prieteni.

Conacul are 8 camere  duble, 2 camere executive, 2 studiouri și un apartament și oferă facilități precum: bucătărie interioară dotată cu aparatură de ultimă generație, bucătărie exterioară, cu zonă de grătar, locuri de parcare, sporturi pentru copii (minifotbal, baschet, handbal, volei, badminton), snooker, biliard, tenis de masă și, bineînțeles, piscină încălzită cu saună și jacuzzi  – numai bune pentru o relaxare într-un ambient de „odinioară”.

Complex Danube Village, Gornea

Danube Village se află în zona Clisura Dunării și este un complex de căsuțe rustice pe malul Dunării, ce oferă piscină, lounge coffee, restaurant pescăresc, ambarcațiuni, pescuit și ponton. Locația și briza Dunării te vor ajuta să scapi de ambientul urban și aventura, confortul și relaxarea îți vor oferi, cu siguranță, o experiență inedită.

Complexul se laudă cu unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific pescăresc din zonă, în meniu fiind incluse și preparate tradiționale precum: friptura de mangaliță, saramură de pește, gulaș de pește etc.  Există loc de joacă special amenajat pentru copii și ai posibilitatea de a închiria ambarcațiuni pe cont propriu sau poți opta pentru o excursie cu barca pe Dunăre, direct de la pontonul proprietății. Se organizează și excursii off-road, la cerere, foc de tabără pe colinele de deasupra Dunării sau degustare de produse tradiționale direct de la ferma proprie.

Castel Transilvania, Baia Mare

Hotelul se află în inima Maramureșului, la ieșirea din Baia Mare și este caracterizat de unicitatea arhitecturală de confortul deosebit, savoarea mâncărurilor, totul într-un ambient desprins parcă  din povestea unui castel medieval. Prin acestea, complexul oferă o doză de rustic, oferindu-i sejurului tău o experiență autentică și de neuitat.

Castel Transilvania are o capacitate de 50 de persoane (25 de camere) și oferă camere duble, twin, apartament sau cameră single, iar în pachet este și micul dejun inclus. În ceea ce privește confortul, printre facilitățile complexului se numără și piscină exterioară încălzită, jacuzzi, saună uscată, zonă de relaxare, tenis de masă și locuri de parcare. Totodată, pentru o experiență completă, dacă vrei să descoperi frumusețile Maramureșului, peisajele de vis și construcțiile aflate în patrimoniul UNESCO, hotelul îți pune la dispoziție și un ghid turistic.

Pensiunea Hetvezer, Sub Cetate

Pensiunea Hetvezer se află la 2 minute cu mașina de satul Sub Cetate și, chiar dacă este aproape de drumul principal, este înconjurată de păduri și zone rurale și oferă un cadru liniștit și frumos. Pensiunea dispune de 8 camere decorate frumos, cu mobilier din lemn și toate camerele oferă balcon cu vedere spre peisajele frumoase din jur.

Printre facilitățile locului, se numără și o piscină, un iaz de pescuit și o grădină interioară mare. Există, de asemenea, și o zonă de fotbal și parcare gratuită securizată. Totodată, în cadrul Pensiunii Hetvezer ai și Wi-Fi gratuit, loc pentru baschet, tenis de masă, biliard, darts, piscină, zonă de relaxare și saună finlandeză.

Pensiunea Cris, Vatra Dornei

Pensiunea Cris este situată la 5 km de Vatra Dornei, la ieșirea spre Piatra Neamț.  Punctele forte ale pensiunii sunt locaţia (situată departe de zgomotul și forfota obositoare a orașelor), ambianţa, dată de generozitatea spațiilor și atenţia la detalii şi orientarea către client, pentru că își întâmpină oaspeţii de pretutindeni cu renumita ospitalitate românească.

Creată departe de tumultul citadin, într-un autentic peisaj montan, Pensiunea Cris îți oferă o oază de linişte şi relaxare și dispune de o capacitate de 26 de persoane (8 camere). Printre facilitățile unității de cazare se numără și: echipament de joacă pentru exterior, teren de joacă, loc de relaxare (zonă verde), piscină exterioară încălzită și saună uscată. Odată ajuns în Vatra Dornei, pensiunea îți pune la dispoziție și  tururi de mers cu bicicleta, tururi de mers pe jos sau călărie.

Pensiunea Biz, Corund

Pensiunea Biz se află în Corund, o localitate renumită din Ținutul Secuiesc, se află la 25 km distanță de Odorheiu Secuiesc și la 18 km de Sovata.  Este situată  în partea vestică a comunei, iar oaspeții pot admira relaxați peisajul pitoresc, aerul curat, liniștea și calmul zonei. Pensiunea dispune de 16 camere duble, triple și cu 4 paturi, cu balcon, baie și dotate cu plasmă TV și ai opțiunea de a alege și un apartament.

Turiștii pot alege  din  varietatea micului dejun tip bufet și au la dispoziție o bucătărie comună pentru prepararea cinei și, în cadrul complexului, există și un bar și o cafenea la dispoziția oaspeților.

Pensiunea este ideală pentru familii și are o grădină de 3500 m2, unde se află un grătar și loc special pentru ceaun, terasă de grădină și iazuri de grădină unde poți pescui. Dispune, bineînțeles, de piscină exterioară încălzită, de saună finlandeză și jacuzzi.

Vila 2 Complex Turistic Comoara Istrului, Țigănași

Aflată aproape de malul Dunării, complexul garantează aer curat, liniște și relaxare. Printre facilitățile incluse în prețul cazării, intră și accesul nelimitat la: teren de sport multifuncţional cu gazon artificial şi nocturnă amenajat pentru jocuri de tenis de câmp, fotbal, volei sau baschet; pescuit direct din Dunăre, deschidere de 90 metri la fluviu langa Porțile de Fier II;  bar şi terasă; turn de observare a păsărilor ocrotite din Blahniţa – zonă de protecţie specială Natura 2000 şi Ramsar, wifi și parcare gratuită.

Pădurea și grădina adăpostesc  adapostesc păsările minunate protejate din rezervatia Blahnita, dar și câteva țestoase leneșe și, din când în când, poți observa câte o vulpe curioasă.

Tiam Silver Mountain Apartment, Poiana Brașov

TIAM Silver Mountain D 17 este locația ideală de vacanță pentru familiile cu copii sau pentru grupuri de prieteni ce vor să se relaxeze direct în inima naturii. Apartamentul se află într-un resort exclusivist din Poiana Brașov și este înconjurat de munți și peisaje spectaculoase.

Apartamentul este special conceput pentru relaxare și reîncărcarea bateriilor și oferă terase cu o priveliști încântătoare, 2 dormitoare cu pat matrimonial și baie anexată fiecărui dormitor. Livingul are și un spațiu dedicat copiilor, iar bucătăria este complet utilată. În apropiere, există numeroase facilități care pot deservi turiștilor: SPA, piscină acoperită sau în aer liber, saună uscata și umedă, centru de închiriere ski, ATV și restaurant.

Astfel, indiferent de cazarea pe care o alegi, respectă măsurile de protecție recomandate de fiecare unitate de cazare în parte și bucură-te de sejurul tău în siguranță!

The post Top 10 cazări de poveste cu piscină încălzită pentru sezonul rece appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *