10 cabane superbe pe care le poți închiria integral în Transilvania

Pentru sezonul rece, îți recomandăm un sejur în poate cea mai cunoscută regiune din țara noastră: Transilvania. Și, fie că te gândești la un weekend prelungit sau la cel puțin o săptămână de concediu, casa „departe de casa” pe care o alegi reprezintă un factor important pentru confortul vacanței tale. 

Noi am alcătuit o listă de 10 cabane superbe pe care le poți închiria integral în Transilvania, pentru a te bucura, alături de familie și prieteni de o vacanță relaxantă și distractivă, în ultimele luni ale acestui an imprevizibil. 

Cabana A, Toplița 

Cabana A este situată în stațiunea turistică Bánffy și se află la 500 de metri de centrul spa și la 2 km de pârtia de schi Toplița. 

Cabana are o capacitate de 8 persoane și  dispune de 3 dormitoare cu pat dublu, living, bucatarie, 2 băi, terasă, foișor, ciubar. Pentru confort garantat, cabana este dotata cu încălzire în pardoseală și centrală termică  automatizată. Totodată, proprietatea are grădină cu facilități de grătar și zonă de relaxare. 

Cabana 4KM, Gheorgheni 

Cabana este situată într-un sat liniștit, înconjurat de păduri de pini, într-un mediu natural. Se află într-o zonă cu arhitectură specific montană, care îmbină elemente din lemn și piatră, tocmai de aceea, aerul curat de munte și împrejurimile fac din această casă de oaspeți o locație perfectă pentru odihnă, în intimitate. 

Dispune de 6 camere cu intrări separate și are o capacitate 12 persoane. Cabana pune la dispoziție grătar, teren de joacă și zonă verde și de relaxare. La 12 km de cabană se află Lacul Roșu, iar la 15 km Cheile Bicazului. 

Pentru rezervări și detalii, accesează: https://travelminit.ro/ro/cazare/cabana-4km-gheorgheni#677576912 

Cabana Kiss, Bisericani 

Cabana Kiss este un loc ideal pentru odihnă pentru doritorii care vor să petreacă un sejur în inima Transilvaniei. Fie că vrei să te relaxezi în incita cabanei sau vrei să ieși la plimbare, o vacanță aici este perfectă pentru liniște și timp de calitate. 

Unitatea de cazare dispune de o capacitate de 8 persoane și oferă bucătărie utilată, grădină, grătar, zonă de relaxare și parcare păzită.  În zonă se află Palatul Banffy din Cluj-Napoca, iar Cheile Turzii și Salina Turda se află la aproximativ 25 de kilometri depărtare. 

Cabana Rustic House, Stâna de Vale 

Pensiunea Rustic House este compusă din 2 cabane și un apartament, având, în total, o capacitate de 28 de persoane, numai bună pentru grupurile mari care vor să se bucure de o vacanță reușită. 

Cabana este situată Munții Apuseni, pe Valea Iadului, în zona cunoscută sub denumirea de Coada Lacului Lesu, la doar 15 km distanță de stațiunea Stâna de Vale. Pensiunea este compusă din două cabane aflate la altitudinea de 700 m, aproape de râu și de pădure. Departe de zgomotul oraşului, regiunea este ideală pentru odihnă și relaxare. Susurul apei de munte, cântecul păsărilor si foșnetul pădurii vă vor deconecta de la stresul cotidian. Pentru amatorii de mișcare în natură, la aer curat, zona vă oferă posibilitatea de drumeții, ciclism, mountain biking, schi de tură, schi fond.

Casa de vacanță Piricske, Piricske

Casa de vacanță Piricske se află la 16 km de Miercurea-Ciuc, la 1300 m de pârtia de schi, în Harghita-Băi. Cabana are o capacitate de 14 persoane  și pune la dispoziție zonă de luat masa în aer liber, terasă la soare, grătar și ceaun, teren de joacă, parcare, ciubăr și grădină, cu zonă de relaxare. 

Este o opțiune potrivită dacă vrei să te bucuri de confort și de natură, fiind înconjurat de copaci și verdeață, relaxarea este garantată. 

Casa de oaspeți Karak, Izvoare

Casa de oaspeți Karak este situată în județul Harghita, la poalele munților Harghita. Are o capacitate de 12 persoane, iar sunetul minunat al pârâului de lângă casă, foșnitura frunzelor copacilor și cântecul păsărilor îți garantează relaxare imediată, departe de aglomerația și agitația marilor orașe. 

Munții Harghita și cel mai înalt vârf din secuime oferă oportunități excelente pentru pasionații drumeții și iubitorii sporturilor de iarnă, la doar câțiva kilometri de cabană. 

Unitatea de cazare oferă grătar, zonă de luat masa în aer liber, ceaun, parcare și sauna finlandeză. 

Cabana Plai Cu Dor, Fundata

Plai Cu Dor este o cabană retrasă în inima naturii născută din pasiunea proprietarilor pentru lemn. Cabana dispune de o curte de 5 hectare, pădure în față și numeroase trasee marcate restaurant la 10 minute de mers pe jos. 

Peisajele ce înconjoară cabana sunt spectaculoase, făcând din acest loc o opțiune ideală pentru un sejur relaxant alături de prieteni și familie, având o capacitate de 14 persoane. 

Unitatea de cazare pune la dispoziție bucătărie complet utilată, grătar, foișor, loc de joacă pentru copii. 

Cabana The Mountain’s Sea, Colibița

Despre Colibița se spune că este marea dintre munţi, unde poţi respira cel mai curat aer din ţară. Lacul, munţii, pădurea, aerul, alcătuiesc un loc feeric, tocmai de aceea, cabana The Mounatin’s Sea este locul ideal pentru un sejur  relaxant, departe de oraș. 

Capacitatea Cabanei este de 4 camere, fiecare dispune de baie proprie, un living mare și zona de dinning, precum și de o bucătărie complet utilată până la mașina de spălat vase, astfel încât șederea ta să fie cât mai relaxantă. Exteriorul cuprinde o curte amenajată, un foișor cu grătar și, de asemenea, un loc de joacă.

În aceasta zonă, te poţi bucura de peisaje de poveste, de aer curat şi de multe alte posibilităţi de destindere pentru iubitorii muntelui: excursii, drumeţii, ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit, plimbări cu sania, dar şi plimbări cu barca pe lac.

Cabana Farkas, Toplița

Aşezată la cel mai înalt nivel al Topliţei, cabana este înconjurată de brazi, iar de la balcon se deschide o minunată privelişte asupra munților Călimani. 

Cabana oferă un sejur foarte plăcut şi comod, atât pentru odihnă cât şi pentru distracţii, drumeții. De asemenea, în zonă există trasee pentru bicicletă, iar reprezentanții cabanei organizează și excursii off-road sau tabere de ski. 

Cabana Farkas are o capacitate de 26 de persoane și pune la dispoziție grătar, zonă verde, curte, ciubăr și parcare. 

Cabana Nagy Lak II, Barajul Zetea

Complexul dispune de trei clădiri (cladire principala + 2 casute) și pot fi cazate aproximativ 11 persoane. Deoarece cazarea se închiriază în regim de “casă la cheie”, întreaga curte (1200 m2) și toate clădirile aferente pot fi închiriate de un singur grup de turiști. 

Cabanele sunt înconjurate de natură și peisaje superbe, și indiferent de căsuța în care veți fi cazat, cu siguranță, tot grupul va avea parte de un sejur excelent și relaxant.

The post 10 cabane superbe pe care le poți închiria integral în Transilvania appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *