4 cabane libere pe care le poți închiria integral de 1 Decembrie

Anul acesta ne vom bucura de 4 zile libere în weekendul prelungit de 1 Decembrie. E momentul ideal să îți rezervi o escapadă departe de griji, în zone mai izolate, unde să te bucuri doar de compania celor dragi și natură.

Pentru că un sejur alături de prieteni și familie este mereu o idee bună, am pregătit pentru tine o listă cu 5 cabane pe care le poți închiria integral pentru mini vacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. 

Cabana Cota 1700, Rânca 

Cabana este situată in Stațiunea Rânca, la o altitudine de 1700 m, într-o zonă foarte liniștită la poalele vârfului Păpușa, în munții Parâng.

Unitatea de cazare este structurată pe patru nivele (parter, etaj 1, etaj 2 și mansardă), iar la parter se află o bucătărie complet utilată, baie și living. La etajele 1 și 2 se găsesc câte 3 dormitoare, fiecare dintre ele având pat matrimonial, baie proprie și tv, iar la mansardă este o singură cameră dublă, de asemenea cu baie proprie și tv.

Are o capacitate de 14 persoane, iar pe lângă facilitățile de bază, se numără și: șemineu în aer liber, grătar, mobilier de grădină și parcare. 

Cabana Transalpina, Rânca 

Cabana Transalpina se află la cea mai înaltă altitudine din Rânca. Este situată în Munții Parâng, pe pantele de sud ale vârfului Păpușa (2136 m), la 1756 m altitudine, la 20 km de Novaci și la 25 de kilometri de Obarsia Lotului. 

Cabana se află lângă noua pârtie de schi cu telescaun Rânca 1, în zona alpină și oferă vedere panoramică asupra întregii zone. Este o locație  discretă și izolată, un loc de refugiu ideal, o oază de liniște. Dispune de 8 camere, cu o capacitate de 18 persoane.  Turiștii cazați la cabană pot folosi nelimitat bucătăria complet utilată, sala de mese, sistemul-audio, grătarele exterioare și parcarea. 

Cabana din Dâmb, Râșca

Cabana este situată în mijlocul naturii, la 40 km de Cluj-Napoca, în localitatea Râșca. Decorul în stil tradițional și peisajele din împrejurimi îți vor oferi, cu siguranță, un sejur autentic și relaxant. 

Unitatea de cazare oferă 7 camere și este ideală pentru 15 persoane. Pe lângă facilitățile de bază, dispune de grădină, grătar, ceaun, parcare, bucătărie complet utilată și jocuri de societate. 

Cabana Farkas, Toplița

Cabana Farkas se află într-o zonă liniştită şi pitorească. Aşezată la cel mai înalt nivel al Topliţei, construcţia e înconjurată de brazi, iar din balconul ei se deschide o privelişte spectaculoasă asupra munților Călimani. 

Unitatea de cazare are o capacitate de 28 de persoane și dispune de 7 camere. Proprietatea oferă grădină, grătar, tururi despre cultura locală, ciubăr și parcare păzită. 

The post 4 cabane libere pe care le poți închiria integral de 1 Decembrie appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *