7 cazări aproape de pârtiile de ski din Maramureș

Un sejur în Maramureș este ideal pentru a descoperi tradițiile autentice românești. Fie că vrei să te bucuri de mâncarea delicioasă, de culorile motivelor tradiționale sau de obiceiurile transmise din generații în generații, Nordul țării impresionează an de an atât turiști români, cât și internaționali.

De asemenea, dacă vrei să te bucuri de un sejur iarna aceasta alături de cei dragi, te poți bucura și de adrenalina sporturilor de sezon, căci în județul Maramureș se află și câteva pârtii de schi, numai bune atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Ți-am pregătit mai jos o listă cu 7 cazări aflate la mai puțin de 5 kilometri de pârtiile de ski din Maramureș, pentru ca sejurul tău să fie unul confortabil și memorabil.

Pensiunea Verde, Baia Sprie

Aflată la doar 700 de metri de Pârtia de Ski Baia Sprie, Pensiunea Verde dispune de 6 camere cu băi proprii, având, în total, o capacitate de 20 de persoane.

Unitate de cazare pune la dispoziție ciubăr, grădină, saună și parcare. De asemenea, pentru excursii de o zi, poți vizita Lacul Albastru, aflat la 1,4 km și Cimitirul Vesel, aflat la aproximativ 35 de kilometri.

Pensiunea Madlene, Baia Sprie

Pensiunea Madlene este situată în inima Maramureșului, în orașul Baia Sprie. Pârtia se află la doar 1,4 kilometri distanță, iar unitatea de cazare pune la dispoziție 3 camere cu băi proprii, având, în total, o capacitate de 6 persoane.

Printre facilitățile pensiunii se numără și grădina cu grătar, ceaun și parcare și, cu siguranță, te vei bucura și de natura din jur, pentru un sejur relaxant și odihnitor.

Pensiunea Limpedea, Baia Sprie

Pensiunea Limpedea este situată la poalele Gutinului, într-o poiană de peste 2,5 hectare, în mijlocul unei păduri de brad, la ieșirea din Baia Sprie, pârtia de schi aflându-se la 2,5 kilometri distanță.

Pensiunea dispune de 9 camere duble cu băi proprii și dotări moderne (internet în camera, TV, frigider) și are, în total, o capacitate  de 18 persoane. Unitatea de cazare pune la dispoziție și grădină, parcare acoperită/cu valet, ceaun, grătar și teren de tenis.

Cabana Chiuz, Chiuzbaia

Cabana Chiuz este situată la 12 kilometri de Baia Mare și 7 km de Baia Sprie, într-o zonă denumită Groapele Chiuzbăii, la poalele munților Gutâi, oferind priveliști spectaculoase, numai bune de fotografiat.

Unitatea de cazare dispune de 3 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 11 persoane. Pârtia de Ski Baia Sprie se află la doar 4,7 kilometri depărtare.

Cabana Filip, Cavnic

Cabana Filip se află la 700 metri de Pârtia de Ski Cavnic și 14 kilometri de Lacul Albastru. Cabana dispune de 10 camere și are, în total, o capacitate de 26 de persoane.

Înconjurată de natură, unitatea de cazare oferă priveliști spectaculoase și are grădină, ceaun, grătar, parcare acoperită și tenis de masă, iar pentru doritori se pot organiza și tururi de mers pe jos.

Pensiunea Ana, Cavnic

Pensiunea Ana este situată în orașul Cavnic, la poalele Munților Gutâi, pe drumul județean Baia Mare-Cavnic-Sighetul Marmației și la numai 10 Km de bisericile de lemn din Surdesti și Plopiș

Există 7 pârtii de ski deservite de 5 instalații de teleski și te poți da și cu sania specifică Cavnicului, domeniul schiabil aflându-se la aproximativ 4 kilometri.

Pensiunea Bryana, Cavnic

Pensiunea Bryanna este situată în mijlocul orașului Cavnic, la aproximativ 4,7 kilometri de domeniul schiabil Cavnic. Pensiunea dispune de  6 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 15 persoane.

Fiecare camera are încălzire centralizată, minibar, televizor cu ecran plat și internet wireless în fiecare camera.

The post 7 cazări aproape de pârtiile de ski din Maramureș appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *