10 pensiuni situate la maxim 2 ore de Cluj

Atunci când rătăcim la doar câțiva metri de drumurile principale din Cluj, intrăm într-un labirint de străzi mai mici, multe pietruite, cu o multitudine de baruri, cafenele și restaurante, care te introduc într-o atmosferă de sărbătoare. Mirosul de vin fiert plutește în aer, iar luminițele agățate ici-colo te anunță că mai e puțin și vine Crăciunul.

Crăciunul este o perioadă atât de magică a anului. De ce să nu-l petreci chiar în inima legendarei Transilvania: Cluj-Napoca? Vechi și nou, liniște și dinamism – toate aceste elemente se reunesc armonios în Cluj-Napoca, astfel încât toți cei care îl vizitează se îndrăgostesc de oraș.

Iată 10 pensiuni situate la maxim 2 ore de Cluj:

Harmonia Mundi, Vlaha

Pensiunea oferă 4 camere spațioase și luminoase, 1 apartament şi o suită pentru familii, fiecare fiind dotată cu o baie proprie cu un design organic, în care modernul se îmbină armonios cu stilul tradițional. Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort, chiar pe o perioadă mai lungă.

Holul de primire te așteaptă cu focul aprins în șemineu. Un șezlong pentru savurarea unei cafele sau a unui ceai delicios te îmbie la odihnă din momentul sosirii.

Localitatea Vlaha este situată la doar 17 km sud-vest de municipiul Cluj-Napoca. Este apropiată de un oraș vibrant și care nu doarme niciodată, în același timp fiind suficient de îndepărtată pentru a te elibera de viața tumultoasă a orașului.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 192 de lei

Pensiunea Mora, Cluj Napoca

Pensiunea Mora, clasificată la 3 stele, este situată in zona semicentrală a orașului Cluj Napoca, la câteva minute de mers pe jos de Grădina Botanică „Alexandru Borza”, Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Casa de Cultură a Studenților și de centrul istoric.

Distanța față de Aeroportul Cluj este de aproximativ 15 minute cu mașina. Construită pentru a oferi căldură, liniște și intimitate, Pensiunea Mora îți pune la dispoziție camere spațioase și confortabile cu un design personalizat, dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare LCD, minibar, aer conditionat, internet wireless, un salon de mic dejun și o parcare în incintă.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 140 de lei.

Pensiunea Agroturistică Alexandra, Smida

Pensiunea Agroturistică Alexandra te îndeamnă la o călătorie plină de relaxare și mister departe de forfota citadină. Aceasta este situată în inima Munților Apuseni, la coada Lacului Beliș-Fântanele, la 2 km de Doda Pilii și 15 km de Padiș, în localitatea Smida, la 100 km de Cluj-Napoca și 150 km de Oradea.

Amplasată la marginea Someșului Cald, pensiunea te așteaptă să îți petreci weekend-ul sau vacanța într-o oază de liniște.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei.

Pensiunea Agroturistică Ica, Valea Drăganului

Așezată pe colina localității Valea Drăganului, Pensiunea Ica reprezintă alegerea ideală pentru a scăpa de tumultul vieții cotidiene și pentru a te încărca cu energie furnizată de satul românesc, vatră a spiritualității autohtone.

Fie că ești familist convins sau dorești să te distrezi cu prietenii, locația îți oferă toate condițiile necesare.

Trei dintre spațiile de dormit oferă o priveliște de neuitat datorită balconului pe care îl au, surprinzând înălțimile localității, însă toate cele cinci camere sunt unice prin modul în care capturează panorama naturii, astfel încât dimineața când te trezești ai impresia că ești într-un cadru de basm.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 140 de lei.

Pensiunea Colț de Rai, Beliș

Caldă, primitoare, luminoasă, confortabilă – sunt doar câteva dintre atributele potrivite pentru pensiunea Colț de Rai. Întregește această imagine cu peisajul superb al Munților Apuseni, cu brazi verzi cât vezi cu ochii, cu apusuri de soare spectaculoase, cu un ceaun bine condimentat sau o pâine rumenă facută în cuptorul de pâine din curte. Ești la un pas de relaxarea mult dorită și ești asigurat că pe perioada șederii te vei simți ca într-un Colț de Rai.

Pentru un sejur cu familia la munte, o vacanță romantică în doi, o petrecere privată sau un eveniment corporate, alege cea mai potrivită categorie de cameră.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 320 de lei.

Pensiunea Meander, Băița

La doar 35 de km de Cluj-Napoca, chiar lângă orașul Gherla, se află un sat mic, Băița, cândva renumit pentru băile sale termale cu sulf.

Printre dealurile sale domoale, pe o vale liniștită, departe de zumzetul civilizației, există o lume pentru iubitorii de liniște, natură, odihnă și ospitalitate. Pensiunea este creată să reflecte întru totul acestor valori pentru confortul și recreerea deplină, atât fizică cât și psihică, a oaspeților săi.

Clădirea, cu o suprafață de 1000 mp, a fost construită și mobilată sub semnul rusticului de suflet, cu materiale naturale combinând elemente de arhitectură organică cu motive populare vechi. Fiecare colț al pensiunii dezvăluie exigență prin unicitatea mobilierului, a artefactelor meșteșugărești și a exponatelor de artă plastică.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 190 de lei.

Pensiunea Ana și Irina, Beliș

Fiecare cameră de la pensiunea Ana & Irina are un balcon, care oferă vederi panoramice ale lanţurilor muntoase Gilău şi Vlădeasa.

Restaurantul Pensiunii Ana şi Irina serveşte o combinaţie de preparate din bucătăria internaţională şi locală, inclusiv mâncăruri tradiţionale transilvănene. Reşedinţa are, de asemenea, o zonă de grătar, pe tim­pul verii masa se poate servi pe o terasa unde ele­men­tele din jur, natura si aerul curat, te scot din lumea coti­diana si te poarta pe tara­muri neba­nu­ite: o lume lip­sita de stres si griji cotidiene.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 260 de lei.

Pensiunea Milexim, Câmpia Turzii

Pensiunea Milexim, situată în inima Transilvaniei, în apropiere de Salina Turda, la intrarea în municipiul Câmpia Turzii dinspre Turda, pe șoseaua internațională E60, reprezintă locația perfectă pentru odihnă și relaxare într-un cadru deosebit, rustic, plin de rafinament și eleganță.

Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer condiționat, televizor și cablu tv, internet și calculator, cu acces nelimitat inclus în preț. Băile camerelor sunt dotate cu cabine de duș cu hidromasaj, uscător de păr, obiecte sanitare din marmură, respectiv jacuzzi în apartamente, centru SPA.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 200 de lei.

Pensiunea Verona Centru, Cluj Napoca

Pensiunea Verona Centru se bucură de o atmosferă liniştită, la doar 100 de metri de Grădina Botanică Alexandru Bogza şi la 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Cluj-Napoca.

Toate unităţile au o baie şi un TV cu ecran plat. Unele includ un dormitor separat şi o zonă de living. Oaspeţii beneficiază de acces la o bucătărie comună, cu o maşină de spălat şi un cuptor.

Proprietatea este decorată cu vehicule agricole vechi. Pensiunea Verona oferă acces gratuit la internet WiFi şi locuri de parcare gratuite.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 90 de lei.

Pensiunea Mărgău Apuseni Adults Only, Mărgău

Pensiunea Mărgău Apuseni oferă unităţi de cazare în Mărgău, cu WiFi gratuit, vedere la munte, zonă de plajă privată, facilități de grătar și grădină.

Casa de vacanță are 5 dormitoare separate, 3 băi, bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa și cuptor, și cameră de zi cu TV cu ecran plat. De asemenea, unitatea are 3 băi cu bideu, duș și articole de toaletă gratuite. Pensiunea este destinata doar adulților! Piscina este incălzită tot anul – aproximativ 33 grade.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 2400 de lei/12 persoane.

The post 10 pensiuni situate la maxim 2 ore de Cluj appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *