Top 5 cabane cu vedere la munte

Viața de oraș poate deveni stresantă, mai ales în apropierea sărbătorilor. Trafic, cumpărături, întâlniri de familie. Mulți dintre noi avem nevoie de o pauză, dar nu avem timp (sau bani) pentru o vacanță de o săptămână. Așa că începem să visăm la vacanțe tropicale. Pentru alții, prima ninsoare ne face dornici să ne îndreptăm spre munte pentru drumeții, schi sau snowboarding.

Noi credem că soluția pentru o vacanță de iarnă perfectă este să închiriezi o cabană confortabilă și primitoare, unde te poți relaxa după o zi lungă de activități în zăpadă. Iată cinci dintre cele mai bune opțiuni de cabane cu vedere la munte, perfecte pentru vacanța ta de iarnă.

Iată 5 unități de cazare cu priveliște către munte:

Cabana Plai Cu Dor, Fundata

Plai Cu Dor este o cabană retrasă în inima naturii născută din pasiunea proprietarilor pentru lemn. Cabana dispune de o curte de 5 hectare, pădure în față și numeroase trasee marcate restaurant la 10 minute de mers pe jos.

Peisajele ce înconjoară cabana sunt spectaculoase, făcând din acest loc o opțiune ideală pentru un sejur relaxant alături de prieteni și familie, având o capacitate de 14 persoane.

Unitatea de cazare pune la dispoziție bucătărie complet utilată, grătar, foișor, loc de joacă pentru copii.

Casa de oaspeți Kiraly

Unitatea de cazare dispune de 7 camere cu băi proprii și poate găzdui până la 18 turiști. Oferă zonă pentru luat masa în aer liber, echipament de joacă pentru exterior, tenis de masă, jacuzzi, ciubăr, jocuri de societate și parcare păzită.

Casa oferă și priveliști spectaculoase către Piatra Secuiului, aflată la o distanță de doar 1,8 kilometri. Pe lângă decorul tradițional și mobila pictată, proprietarii casei de oaspeți Kiraly vă întâmpină și cu rețete delicioase ale locurilor.

Cabana Farkas, Toplița

Aşezată la cel mai înalt nivel al Topliţei, cabana este înconjurată de brazi, iar de la balcon se deschide o minunată privelişte asupra munților Călimani.

Cabana oferă un sejur foarte plăcut şi comod, atât pentru odihnă cât şi pentru distracţii, drumeții. De asemenea, în zonă există trasee pentru bicicletă, iar reprezentanții cabanei organizează și excursii off-road sau tabere de ski.

Cabana Farkas are o capacitate de 26 de persoane și pune la dispoziție grătar, zonă verde, curte, ciubăr și parcare.

Cabana 4KM, Gheorgheni

Cabana este situată într-un sat liniștit, înconjurat de păduri de pini, într-un mediu natural. Se află într-o zonă cu arhitectură specific montan, care îmbină elemente din lemn și piatră, tocmai de aceea, aerul curat de munte și împrejurimile fac din această casă de oaspeți o locație perfectă pentru odihnă, în intimitate.

Dispune de 6 camere cu intrări separate și are o capacitate 12 persoane. Cabana pune la dispoziție grătar, teren de joacă și zonă verde și de relaxare. La 12 km de cabană se află Lacul Roșu, iar la 15 km Cheile Bicazului.

Casa de vacanță Radu Iancu, Dragoslavele

Casa de vacanță Radu Iancu este o adevărată oază a naturii și este situată în limita sudică a Parcului Național Piatra Craiului și oferă priveliști spectaculoase pentru turiștii care aleg să-și petreacă sejurul aici.

Cabana dispune de 6 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 22 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, proprietatea oferă și grădină, grătar, echipamente de joacă pentru exterior,  tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, pescuit, bibliotecă, teren de joacă și parcare.

The post Top 5 cabane cu vedere la munte appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *