5 unități de cazare cu loc de joacă pentru copii

Să călătorești cu copiii tăi este o experiență uimitoare. Veți putea petrece timp de calitate împreună, creând amintiri de care nu veți uita. În același timp, vor exista acele momente în care copiii tăi se plictisesc și caută ceva de făcut. Un loc de joacă îți poate lăsa copiii să se distreze singuri și îți permite să te relaxezi cu o carte bună.

Noi ne-am gândit la tine și ți-am oferit 5 opțiuni de cazare cu loc de joacă pentru copii:

Hotel O3Zone, Sovata

Hotelul O3zone este situat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de renume internațională atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare, cât și prin cadrul natural extraordinar și aerul ozonat. Stațiunea este situată în centrul țării, la 30 km de Sfântu Gheorghe, la 60 km de Brașov și la 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în apropierea Lacului Sfânta Ana. O zonă perfectă pentru un weekend liniștit și relaxant la munte.

Hotelul O3zone, care s-a deschis pe baza conceptului de Spa și natură este situat chiar în centrul stațiunii, orientat spre Stânca Șoimilor, și are poziția de leader atât ca amplasare, cât și din punct de vedere al calității serviciilor oferite.

Resort Europark, Fundata

Departe de aglomerația urbană, Resortul EuroPark te invită să-i fii oaspete într-un mediu în care eleganța, luxul, intimitatea, liniștea și aerul de munte sunt la ele acasă. Pensiunea este amplasată pe un teren de 50.000 metri pătrați, și este formată din 36 de camere mari și luminoase.

Ai la dispoziție o gamă variată de condiții pentru relaxare și întreținere printre care: o piscină, o saună, jacuzzi, patru foișoare, o terasă acoperită, televiziune prin satelit, DVD Player și room service. Toate într-un mediu primitor care combină armonios rusticul cu dotările de ultimă generație.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa, Vulcan

La Wolkendorf Bio Hotel & Spa poți avea parte de relaxare prin servicii spa, complex de saună, activități în aer liber și în interior, locuri de joacă pentru copii, mese tradiționale și diverse evenimente, sociale sau corporative, la cerere.

Conceptul hotelului BIO și obiectivele zonei oferă un minunat sentiment de vacanță pentru cei care caută un asemenea loc pentru o perioadă mai lungă și, de asemenea, pentru cei care doresc pace și liniște pentru doar câteva zile.

Cele 45 de camere duble, spațioase și primitoare sunt locul perfect pentru o vacanță plăcută. Bucură-te de priveliștea relaxantă din jur și inspiră aerul proaspăt al muntelui.

Iulia’s Guesthouse, Bran

Iulia’s GuestHouse este situată în cadrul montan impresionant al zonei Bran, într-o zonă pitorească si liniștită specifică zonei. Casa se află la un kilometru de Castelul medieval Bran, presupusa reședință a contelui Dracula.

Pensiunea este înconjurată de dealuri împădurite aflându-se la poalele Muntelui Bucegi. În zonă se pot desfăşura diverse activităţi, printre care schiul fiind cel mai solicitat deoarece Pârtia Zănoaga se află la distanța de doar 700 m. La parter îți sunt puse la dispoziție un living spațios cu bucătărie inclusă cu ieșire spre terasă în aer liber și grădina pensiunii, unde se găsește loc amenajat de grătar.

Lebăda Luxury Resort & Spa, Crișan

Lebada Luxury Resort & Spa se află în Crișan și pune la dispoziție un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Printre facilitățile acestui hotel se numără room-service și un club pentru copii, precum și WiFi gratuit în toate zonele. Hotelul are piscină interioară, centru de fitness, program de divertisment de seară și recepție cu program nonstop.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și birou. Camerele hotelului oferă dulap și baie privată.

Oaspeții de la Lebada Luxury Resort & Spa se pot bucura de un mic dejun continental sau tip bufet. Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare de 5 stele, centru spa și loc de joacă pentru copii.

The post 5 unități de cazare cu loc de joacă pentru copii appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *