10 unități de cazare din Transilvania cu grătar în curte

Luna aprilie bate la ușă, iar tu vrei să pleci cu prietenii câteva zile la o pensiune sau cabană în mijlocul naturii? Situate la munte sau pe malul unui lac, unitățile de cazare alese de noi sunt casa ta perfectă departe de casă. Fiecare interior unic creează o atmosferă confortabilă, completată cu un șemineu pe lemne sau un ciubăr. Toate camerele au TV și acces la internet wireless. Bucătăriile bine echipate și grădinile generoase, dotate cu grătar, oferă cadrul perfect pentru relaxare și seri interminabile de râsete și povești cu prietenii. 

Iată 10 unități de cazare din Transilvania care au grătar în curte:

Popasul Verde, Sângeorz Băi

Popasul Verde este o casă de vacanță cu o arhitectură atipică, alternativa, construită din baloți de paie și tencuit cu lut, iar acoperisul este acoperit cu din plante de sedum ce înfloresc vara.

Cabana Popasul Verde este o oază de liniște unde te poți relaxa ferit de aglomerația urbană, traficul și zgomotul marilor orașe. Formele organice ale casei și apropierea de natură te vor duce cu siguranta într-o lume aparte și o liniște interioară care o căutai de mult.

Adăpostit cu grijă la poalele Munților Rodnei, Popasul Verde îți oferă turism ecologic, peisaje incantatoare într-o zonă cu o puternică tradiție și obiceiuri.

Wooden Attic Suite, Brașov

Locația este compusă din două secțiuni: în porțiunea inferioară se află un pat dublu din paleți, o canapea extensibilă, o masă de 4-6 persoane, un televizor LED de 32 ” și o toaletă. De asemenea, ai la dispoziție câteva echipamente de bază pentru pregătirea masei: cuptor cu microunde, toaster, fierbător de apă și filtru de cafea.

În secțiunea superioară există un spațiu mare cu un pat king-size cu un televizor SMART de 42″ și un PS4, de asemenea un sistem surround de muzică. Spațiul poate găzdui 6 persoane.

Vei avea la dispoziție tot ce este nevoie pentru o ședere minunată: prosoape curate, lenjerie de pat, șampon, gel de duș, cafea, ceai, dar și jocuri de societate.

Pensiunea și Vila Patakmenti (SPA), Corund

Pensiunea este situată la intrarea în Corund, în locul cel mai frumos al fostului bazin salifer, la 26 km de Odorheiu Secuiesc. La capătul curţii se prelinge un pârâu, peste acesta pădurea este înverzită şi păsările cântă. Cei care doresc să se odihnească şi să se relaxeze aleg locul cel mai potrivit dacă se cazează la Pensiunea și Vila Patakmenti.

Pentru maşini stă la dispoziţie o parcare sigură şi spaţioasă, unde parcarea este uşoară. Casele sunt situate lângă drumul principal.

Cabanele și Restaurant Irgo, Izvoare

Aflate la poalele munților Harghita Mădăraș în Secuime, la 24 de km de orașul Odorheiu Secuiesc, în localitatea Izvoare, căsuțele la cheie Irgo te așteaptă să petreci o vacanță de neuitat într-o locație deosebită, de-a lungul unui pârâu de munte.

Pe meleagurile din Izvoare vei redescoperi frumusețea naturii și vei avea parte de aventuri de neuitat. Cele 6 căsuțe pot găzdui în total 42 de persoane, fiecare căsuță fiind concepută pentru 7 persoane. 

Pensiunea Tinelu, Săcele

Pensiunea Tinelu este situată în Săcele, la distanță de 6 minute de Brașov, într-un cadru pitoresc la marginea pădurii. După o săptămână de agitație maximă, poți găsi în cadrul pensiunii doar zumzetul greierilor și vuietul frunzelor din pădurea de conifere. 

Zona pensiunii reprezintă oaza perfectă de relaxare în mijlocul naturii. Turiștii dornici de drumeții pot vizita Valea Baciului, Valea Cernatului, Valea Morii, Poiana Angelescu, Peștera de gheață, Canionul 7 scări, Babarunca, Muntele Roșu, Cascada Tamina, Munții Piatra Mare, Masivul Ciucaș, dar și alte locuri minunate. 

Casa de oaspeți Vákár, Praid

Casa Vákár se află în stațiunea Praid, vizavi de intersecția care reunește șoselele la Miercurea Ciuc, Gheorgheni și Sovata. Distanța față de Salina Praid și de ștrandul sărat este de aproximativ 450-500 m, în apropiere se găsesc diverse magazine și restaurante.

Casa la cheie e comodă pentru o familie mai mare sau pentru două cupluri, fiindcă e structurată cu 2 camere și 2 băi la etaj. La parter există o sală de mese, o bucătărie bine dotată, unde se asigură posibilitatea de a găti și de a lua masa. După cerințe, gazdele pot servi și specialități locale.

Pensiunea şi Restaurantul Csillag, Lunca de Jos

Situată pe drumul naţional 12A, care leagă orașul Miercurea Ciuc cu județul Bacău, între dealuri, pajișți verzi și păduri de brazi, pensiunea îşi așteaptă oaspeții cu drag.

Pensiunea cu patru stele oferă un mediu prietenos unde te poți bucura de o vacanță sau de evenimente precum întâlniri de afaceri sau întruniri de prieteni, aniversări, botezuri și alte ocazii speciale. Fiecare cameră este echipată cu televiziune prin satelit, minibar, seif, uscător de păr, telefon și conexiune la internet wireless.

Pentru petrecerea timpului liber în mod relaxat, pensiunea oferă saună, jacuzzi și scaun de masaj.

Pensiunea Randra, Șimleul Silvaniei

Clasificată cu 3 margarete, Pensiunea Randra are o capacitate de cazare de 50 de locuri, oferite în camere şi apartamente dotate şi utilate pentru a asigura tot confortul oaspeţilor noştri. Dispunem, pe lângă spaţiile de cazare, de restaurant, sală de conferinţă, terasă închisă, terase deschise, spaţii verzi, parc de joacă, teren de fotbal, lacuri pentru pescuit, poteci de plimbare prin pădure.

Pensiunea se adresează grupurilor de turişti (peste 10 camere) care vor să petreacă mai multe zile în mijlocul naturii, taberelor de studenţi şi elevi, însă în aceeaşi măsură este o alternativă interesantă pentru conferinţe, cursuri, traininguri, activităţi de team-building, expoziţii, târguri, festivaluri şi spectacole.

Pensiunea Ica, Valea Drăganului

Așezată pe colina localității Valea Drăganului, Pensiunea Ica reprezintă alegerea ideală pentru a scăpa de tumultul vieții cotidiene. Fie că ești familist convins sau dorești să te distrezi cu prietenii, pensiunea îți oferă toate condițiile necesare.

Pensiunea Ica dispune de cinci camere, cumulând 10 locuri, fiecare cameră având grup sanitar propriu. Trei dintre spațiile de dormit oferă o priveliște de neuitat datorită balconului pe care îl au, surprinzând înălțimile localității, însă toate cele cinci camere sunt unice prin modul în care capturează panorama naturii, astfel încât dimineața când te trezești ai impresia că ești într-un cadru de basm.

Casa de oaspeți La Conac, Rugănești

Lângă Pârâul Alb, în comuna Şimoneşti se află satul Rugăneşti. Se situează la altitudinea de 400 m, la 2 km depărtare de oraşul Cristuru Secuiesc.

Biserica reformată din Rugăneşti este una dintre cele mai vechi construcţii din judeţ, datând din secolul al XIII-lea.Tavanul casetat datează din 1783. În 1871, cu ocazia unor renovări s-au descoperit fresce pictate în secolul al XV-lea.

Casa de oaspeţi a fost o clădire anexă a conacului familiei Jeddy. Cuprinde 7 camere care pot găzdui în total 15 persoane (6 camere cu două paturi, 1 cameră cu 3 paturi). Fiecare cameră este dotată cu baie cu obiecte sanitare moderne (duş, wc şi chiuvetă). Curtea încăpătoare are 4500 m2 şi este dotată cu un cuptor în care se poate face pâine, sau diferite bunătăţi pentru un picnic.

The post 10 unități de cazare din Transilvania cu grătar în curte appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *