Primăvara la mare: 6 unități de cazare din județul Constanța

Al treilea oraș ca mărime din România, Constanța este un important centru cultural și economic, care merită explorat pentru comorile sale arheologice și arhitectura orașului vechi.

Monumentele sale istorice, ruinele antice, marele cazinou, muzeele și magazinele, precum și apropierea de stațiunile de pe plajă îl fac punctul central al turismului de pe coasta Mării Negre. Terasele în aer liber, faleza și parcurile oferă o mare varietate de divertisment.

În timp ce te afli în zonă, te poți relaxa pe plajele cu nisip din Marea Neagră sau poți vizita sate vechi, crame, monumente antice și Delta Dunării, paradisul iubitorilor de păsări. Iată 6 unități de cazare recomandate de noi: 

Apartament Kaliv, Mamaia Nord

Apartamentul are 2 camere: este format din dormitor și living cu bucatărie open space, complet mobilat și utilat. Apartamentul este situat în zona Hanul cu Pește, și are vedere către Canalul Dunăre – Marea Neagră și vedere laterală spre Marea Neagră. Este amplasat într-un bloc nou dat în folosință în Martie 2020 și este dotat cu lift de ultimă generație.

Aici vei găsi și o mașină de spălat rufe, fier de călcat, uscător de păr, cuptor cu microunde, filtru de cafea ,prăjitor de pâine, aer condiționat.

Prețul pornește de la 360 de lei/noapte/4 persoane. 

Onix Ns Studios Resort, Mamaia Nord

ONIX NS Studios Resort se află în Mamaia Nord și oferă cazare în camere cu balcon, grădină și plajă privată. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Fiecare cameră se bucură de aer condiționat și bucătărie. Aceasta oferă cuptor cu microunde. Hotelul de apartamente pune la dispoziție terasă, restaurant și loc de joacă pentru copii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 213 lei/cameră

Art Village Boutique, Eforie Sud

Art Village Boutique oferă cazare la standarde de 3 stele. Complexul este renovat în anul 2019, este amplasat într-o grădină plină cu verdeață și alei luminate romantic. Complexul dispune de piscină exterioară, bar, restaurant cu circuit închis, Wi-Fi și parcare în limita locurilor disponibile.

Unitatea de cazare are un număr de 9 vile care poartă numele unor mari pictori români, iar în fiecare camera există câte o pictură celebră din opera artistului care a dat numele vilei.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 200 de lei/cameră.

Vila Panos, 2 Mai

Vila se află în centrul localității 2 Mai, la numai 150 m până la plajă. Foarte ușor de localizat deoarece se află la doar 50 m de primăria satului, la DN, pe partea cu marea. Toate camerele sunt dotate cu frigider, cu TV plat și fierbător.

În camere vei găsi lenjerie albă și de calitate, papuci de unică folosință. Băile cu duș sunt dotate cu produse speciale pentru baie, șampon și gel de dus, săpun și uscător de păr. Vila are Wi-Fi și o terasă cu mese și scaune. Aici oaspeții se pot relaxa și socializa.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 230 de lei/cameră

Pensiunea Cristian Alexandru, Techirghiol

Pensiunea este amplasată la intrare dinspre stațiunea Eforie Nord, aproape de lac, piscină și plajă, într-un cartier liniștit al Orașului Techirghiol. 

Vila este retrasă de la DJ 383 cu aproximativ 150 m, ceea ce oferă liniște; drumul spre vilă este pietruit. Pensiunea dispune de 14 camere spațioase, cu băi și balcoane proprii. Camera dublă twin are 23 mp, iar camera triplă 30 mp (incluzând baia și balconul).

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 110 lei/cameră.

Vila Elena, Eforie Nord

Vila Elena te întâmpină cu o atmosferă răcoroasă pe timpul zilei, datorită vegetației din curte, și multă liniște pe timpul nopții. Pentru copii exista loc de joacă amenajat.

Curtea este imprejmuită, accesul realizându-se cu sistem de tip interfon. În felul acesta copiii se pot juca în voie, însă nu pot ieși singuri din curte.

Oferim gratuitate copiilor cu vârste de până la 12 ani, atât la cazare, cât și la micul dejun. Micul dejun, este compus din produse variate, dar cel mai important este faptul că nu lipsesc legumele și fructele proaspete, de sezon. Desertul este de asemenea variat.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 170 de lei/cameră

*Articol sponsorizat

The post Primăvara la mare: 6 unități de cazare din județul Constanța appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *