7 unități de cazare pentru o vacanță de weekend prin România

Luna mai, cu a sa vreme plăcută, este momentul perfect pentru a porni într-o scurtă vacanță înainte de sezonul verii. Știm că ai dor de ducă și că profiți de orice ocazie de a mai ieși din orașul în care locuiești.

De aceea, îți propunem 7 unități de cazare pe care să le iei în considerare în următoarea ta călătorie:

Casa Cerbului, Moisei

Casa Cerbului se află în localitatea Moisei, în zona izvorului Dragoș, la poalele muntelui Pietrosul, la 4 km de centrul orașului Borșa, locul de pornire al multor trasee de drumeție.

Casa Cerbului oferă următoarele facilități: 4 camere duble cu baie proprie, dintre care una dintre camere este amenajată în stil tradițional. De asemenea, aici vei mai găsi un living spațios și luminos, o bucătărie utilată, 4 băi și o terasă unde îți poți petrece serile alături de cei dragi.

Unitatea de cazare are și o curte cu spațiu de joacă pentru copii, dar și cu o zonă special amenajată pentru grătar. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 140 de lei/cameră.

Pensiunea Mălina, Moieciu de Sus

Pensiunea Mălina este situată în satul Moieciu de Sus, la 10 km de Castelul Bran și 3 km de Complexul Cheile Grădiștei, în apropiere de pădure și traseele ce duc spre munții Bucegi. Pădurile de brad și fag din împrejurimi asigură un aer curat, fără praf, puternic ozonat, specific depresiunilor intramontane și neatins de poluare.

Parcarea autoturismelor se face în curtea proprie, unde de asemenea este amenajat un foișor, terasă, o zonă de grătar și un leagăn pentru copii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 166 de lei/cameră.

For You Apartments Gold&Silver, Sibiu

Cu acces gratuit la internet Wi-Fi, For You Apartments Gold oferă cazare în Sibiu. Proprietatea are o cadă spa și o cadă cu hidromasaj. Piața Mare se află la doar 400 de metri distanță. Locuința are o zonă de luat masa și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. 

Există, de asemenea, o bucătărie echipată cu un cuptor, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. Sunt disponibile un frigider și o mașină de cafea. Există o baie privată cu o cadă și bideu în fiecare unitate. Stairs Passage este la 437 de metri de For You Apartments Gold, iar Turnul Consiliului din Sibiu este la 547 de metri de proprietate.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 390 de lei/întregul apartament.

Vila Valea cu Molizi, Moieciu de Jos

Casa de oaspeți este construită în stil tradițional românesc și este structurată astfel: la parter se află bucătăria, camera de luat masa, livingul și recepția. La etajul unui sunt 4 camere duble, 2 camere triple, fiecare având baie proprie și balcon. Iar la mansardă vei putea regăsi 2 apartamente, fiecare cu 1 dormitor și 1 living, cu baie proprie și balcon.

Parcarea este gratuită și se află lângă proprietate. În curte se află o zonă amenajată pentru grătar, dar și o zonă verde de relaxare, cu terasă și lounge. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 1.500 de lei/întreaga unitate. 

Pensiunea TV Condor, Sinaia

Pensiunea TV Condor se află pe strada Mihail Kogălniceanu din Sinaia, lângă Telecabină și la 5 minute de centrul orașului. 

Pensiunea se compune din 6 camere duble cu baie proprie, sală de fitness și SPA, terase la fiecare cameră, dotate cu mese și scaune, dar și o terasă spațioasă de vară cu spațiu amenajat pentru grătar. Camerele au fost concepute pentru un cadru intim și distins. Lenjeria este antialergica, concepută din materiale naturale. 

Camerele sunt dotate cu Smart TV, acces la internet și telefon intern. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 185 de lei/cameră.

Pensiunea Bodrogeni, Poiana Aiudului

Bodrogeni Căsuţe se află în Poiana Aiudului şi are un restaurant, un bar, o grădină şi o zonă de plajă privată. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită.

Toate camerele pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă cu hidromasaj. Unitățile de cazare sunt dotate cu birou și aparat de cafea.

Oaspeții de la Pensiunea Bodrogeni se pot bucura de un mic dejun vegetarian sau vegan.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 210 lei/cameră.

Complex Danube Village, Gornea

La Danube Village aerul proaspăt îți va curăța gândurile, încă de la începutul vacanței, iar aventura, confortul și relaxarea îți vor oferi o experiență inedită.

Unitatea de cazare dispune de unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific pescăresc din zonă, în meniu fiind incluse și produse tradiționale, cum ar fi friptura de mangalița, saramură de pește, gulașul de pește, carne la garniță.

În zilele toride de vară te poți bucura de piscină, volei pe plajă, iar dacă ești pasionat de pescuit, te poți relaxa pe malul Dunării cu lanseta alături, pe pontonul complexului. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 210 lei/cameră.

The post 7 unități de cazare pentru o vacanță de weekend prin România appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *