Escapadă de mai cu prietenii: 7 unități de cazare care merită încercate

Nu este nimic asemănător unei vacanțe cu prietenii. Indiferent dacă rezervi o călătorie cu unul sau zece apropiați, entuziasmul pentru noile aventuri cu cei mai buni prieteni este întotdeauna o sursă bună de bucurie.

Spre deosebire de călătoriile solo sau de cuplu, trebuie să te coordonezi cu prietenii și să te asiguri că sunteți cu toții pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește destinația și cazarea, așa că iată câteva unități de cazare la îndemână pentru a te asigura că distracția cu grupul tău va fi la maxim: 

Tiny House, Baia de Fier

Tiny House – Baia de Fier se află în Baia de Fier şi are grădină şi terasă. Facilitățile oferite de proprietate includ bucătărie comună, WiFi gratuit în toată proprietatea și lounge comun. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Toate camerele pensiunii au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Toate camerele sunt dotate cu dulap și fierbător.

Rânca se află la 26 km de Tiny House – Baia de Fier, iar Horezu este la 27 km.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 400 de lei/întreaga unitate.

Pensiunea Happy, Schitu Topolniței

Pensiunea HAPPY se află în Schitu Topolniței și oferă facilități de grătar, piscină sezonieră în aer liber, ustensile de pescuit și biciclete gratuite. Proprietatea are aer condiționat și este situată la 17 km de Drobeta-Turnu Severin, iar oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și parcare privată. 

Pensiunea dispune de două dormitoare cu paturi matrimoniale, băi proprii și balcon. Bucătărie open space, complet utilată și living spațios de 40 mp cu un șemineu călduros.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 700 de lei/întreaga unitate.

Pensiunea Bodrogeni Căsuțe, Poiana Aiudului

Bodrogeni Căsuţe se află în Poiana Aiudului şi are un restaurant, un bar, o grădină şi o zonă de plajă privată. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită.

Toate camerele pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă cu hidromasaj. Unitățile de cazare sunt dotate cu birou și aparat de cafea.

Oaspeții de la Pensiunea Bodrogeni se pot bucura de un mic dejun vegetarian sau vegan.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 210 lei/cameră.

Casa Diveș, Pianu de Sus

Casa Dives este localizată în Comuna Pianu, un sat de poveste din judeţul Alba, Transilvania, care prinde viaţă prin frumuseţea portului popular şi a meşteşugurilor care s-au păstrat în timp.

Aici, toate camerele sunt decorate în stil tradiţional cu mobilier din lemn masiv şi sunt dotate cu TV cu ecran plat, frigider, minibar, internet Wi-Fi, baie privată, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la pădurea din apropiere.

În plus, te poți bucura de razele generoase ale soarelui la piscină, având la indemână şezlonguri şi umbreluţe, iar dacă ai chef de o plimbare, pădurea de lângă proprietate o să-ti ofere o reală apropiere de natură.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 235 de lei/noapte

Pensiunea Sunshine, Eșelnița

Pensiunea Sunshine din Eșelnița are un lounge comun, un restaurant, bar și piscină sezonieră în aer liber. Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată. Camerele au aer condiționat, WiFi gratuit, birou și vedere la lac.

Camerele hotelului au balcon cu vedere la piscină. Toate camerele sunt dotate cu dulap.

Pensiunea Sunshine servește în fiecare dimineață un mic dejun continental și à la carte.

Oaspeții au la dispoziție o terasă. În Eșelnița și în împrejurimi, oaspeții de la Pensiunea Sunshine pot desfășura diferite activități, precum pescuit și canotaj.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 700 de lei/cameră.

Complex Padina Ursului, Fundata

Complexul Padina Ursului se află într-o zonă rurală liniștită din localitatea Fundata, înconjurată de Munții Bucegi și masivul Piatra Craiului și include un centru de spa sezonier și un restaurant.

Camerele pensiunii oferă TV cu ecran plat și canale prin satelit, facilități de călcat și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr și halat de baie. Unele camere au vedere la munte. Accesul la conexiunea Wi-Fi este gratuit în zonele publice.

Pensiunea are un bar și un restaurant care oferă preparate tradiționale românești. La 1 km de pensiune sunt magazine, iar la 3 km se află mai multe restaurante.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 197 de lei/cameră

Transalpina Spa Lounge, Rânca

Pensiunea a fost total renovată in 2017 și dispune de 4 camere cu toate dotările necesare pentru o cazare plăcută și relaxantă, la care se adaugă un centru SPA privat cu o capacitate de 10 persone și este compus din sauna uscată, jacuzzi încălzit de 10 locuri, șezlong cu formă ergonomică și duș cu ambient deosebit.

Unitatea mai dispune de o zona exterioară pentru grătar, de asemenea mai există și o zonă de servit masa cu bucătărie complet utilată (accesul se face prin exteriorul clădirii).

În zona de lounge te poți bucura de o terasă foarte generoasă și poți servi cafeaua sau ceaiul oferite din partea casei.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 1750 de lei/întreaga unitate de cazare.

*Articol sponsorizat

The post Escapadă de mai cu prietenii: 7 unități de cazare care merită încercate appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *