6 unități de cazare cu locuri de joacă pentru copii

Se apropie 1 iunie, care este și zi liberă de la stat, așa că ce surpriză poate fi mai plăcută pentru cei mici decât o nouă vacanță în familie? Vremea de afară e frumoasă, vara se apropie cu pași repezi, iar țara noastră este plină de locuri minunate, numai bune de explorat împreună cu cei dragi. 

Dacă plănuiești o vacanță de familie prin țară de 1 iunie, iată 6 unități de cazare cu loc de joacă pentru copii pe care ți le propunem: 

Wolkendorf Bio Hotel Spa, Vulcan

Wolkenforf Bio Hotel & Spa este situat în apropiere de Brașov, în localitatea Vulcan, un loc unde scopul principal este relaxarea completă. De aceea, toți oaspeții se simt aici ca acasă. Camerele sunt decorate cu scopul de a crea un mic sanctuar confortabil, unde grijile rămân departe. 

La Wolkendorf Bio Hotel & Spa există servicii spa, saună, posibilitatea de a realiza activități în aer liber și în interior. Locurile de joacă pentru copii nu lipsesc nici ele, iar mesele tradiționale tip bufet suedez sunt întotdeauna așteptate.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 580 de lei/cameră.

Casa de vacanță Șaru Dornei, Șaru Dornei

Casa de Vacanță Șaru Dornei are o terasă și grădină, fiind situată în Șaru Dornei. Aici, priveliștea te îndeamnă la câteva clipe de repaus în care să privești în zare și să te bucuri de ceea ce te înconjoară. 

Toate camerele pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu cadă cu hidromasaj, uscător de păr și bideu. În fiecare cameră vei găsi un aparat de cafea.

Vatra Dornei se află la 11 km de Casa de Vacanță Șaru Dornei. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră.

Pensiunea Mountain King, Sâmbăta de Sus

Situată în Sâmbăta de Sus, Pensiunea Mountain King se bucură de un restaurant, bar şi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate. La pensiune există un loc de joacă pentru copii și o zonă de grătar. Este disponibilă o parcare privată.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit. O parte dintre camere au o zonă de terasă, unde te poți relaxa după o zi plină de drumeții. Dacă ai nevoie de orice serviciu suplimentar, află că recepţia este deschisă nonstop. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră

Cabana Terra Ski, Rânca

Terra Rânca se află în faimoasa stațiune de schi Rânca și are un restaurant, un bar, un lounge comun și acces direct la pârtiile de schi. Pe timpul verii, acest loc este o destinație atractivă pentru drumeții în căutare de noi poteci de munte. Proprietatea oferă camere de familie și loc de joacă pentru copii. De asemenea, pensiunea oferă parcare privată gratuită.

Camerele pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. Terra Rânca oferă mic dejun continental sau à la carte.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 250 de lei/cameră

Art Village Boutique, Eforie Sud

Art Village Boutique oferă cazare la standarde de 3 stele. Complexul este renovat în anul 2019, este amplasat într-o grădină plină cu verdeață și alei luminate romantic. Complexul dispune de piscină exterioară, bar, restaurant cu circuit închis, Wi-Fi și parcare în limita locurilor disponibile.

Unitatea de cazare are un număr de 9 vile care poartă numele unor mari pictori români, iar în fiecare camera există câte o pictură celebră din opera artistului care a dat numele vilei. Alege vila pictorului tău preferat și bucură-te de picturile de pe pereți.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 200 de lei/cameră.

Pensiunea Comfort, Sovata

Pensiunea Comfort se află în stațiunea Sovata, la numai 5-10 minute de atracția principală a zonei „Lacul Ursu” și numai la 100 de metri de la ștrandul și baza de tratament Lacul Negru.

Știai că Lacul Ursu este cel mai mare lac helioterm din lume? Are cu cea mai mare concentrație salină de pe planetă.

Pensiunea Comfort este nou-construită și oferă servicii de cazare superioare pe tot parcursul anului. Pensiunea dispune de 14 camere moderne și confortabile. Pensiunea dispune o sală de mese spațioasă și o bucătărie complet echipată, dacă vrei să-ți pui la încercare talentul de bucătar în vacanță.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră.

The post 6 unități de cazare cu locuri de joacă pentru copii appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *