7 unități de cazare inedite din România unde te vei simți ca-n basme

Alegerea unității de cazare ideale îți poate îmbunătăți vacanța considerabil. După o zi întreagă de explorat locuri noi și experiențe speciale, să te retragi la o unitate de cazare intimă și pitorească te relaxează și mai mult. 

De aceea, ți-am pregătit 7 unități de cazare inedite, cu un decor special, care te vor face să te simți ca într-un basm. Spune-ne într-un comentariu care este unitatea ta de cazare preferată: 

Valea celor Doisprezece, Dobreni

Un loc care-ți amintește de satul micilor hobbiți din Lord of The Rings, Valea celor Doisprezece reprezintă un mic sătuc format din 4 căsuțe din pământ, lemn și piatră, de 2 sau 4 persoane. 

Valea celor Doisprezece se află la marginea comunei Dobreni, Neamț, dincolo de pârâul Horaița. Este un loc de poveste, un loc în care se nasc și se spun povești. Cele 4 case sau bordeie, cum mai sunt ele numite de către proprietari, sunt dispuse astfel: Bordeiul lui Bardas  este construit din butuci și poate găzdui două persoane, Bordeiul lui Robardin – bucătarul satului – are o singură cameră și poate găzdui tot două persoane. 

Bordeiul lui Astor – vraciul satului – are două încăperi pentru patru persoane și este singurul iluminat natural pe timpul zilei. Bordeiul lui Davos – poate găzdui tot patru persoane, dar într-o singură încăpere.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 320 de lei/cameră.

Casa de vacanță Tiny House, Baia de Fier

Tiny House este alegerea ideală pentru un grup restrâns de prieteni care se află în căutarea unei căsuțe inedite, unde decorul să fie modern și pitoresc, iar spațiul să nu mai fie împărțit cu niciun vecin de casă.

Tiny House are 2 camere și poate găzdui până la 6 persoane. Veranda casei te îndeamnă să stai cu un pahar bun de vin până târziu în noapte, să povestești cu cei dragi și să privești către stele.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 400 de lei/căsuță.

Boutique Hotel Danielescu, Târgu Jiu

Boutique Hotel Danielescu este situat într-o zonă plină de spațiu verde, la marginea orașului Târgu Jiu. Acest loc continuă povestea vremurilor demult apuse, fiind desprins din secolul XX, datorită arhitecturii sale speciale. 

Dacă vii aici, vei fi atent tratat și îndemnat la relaxare. Arhitectura conacului respectă trăsăturile stilului brâncovenesc, aşa cum l-a proiectat cunoscutul maestru arhitect al Casei Brădişteanu şi al altor clădiri din Targu Jiu. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 261 de lei/cameră.

Vili Apartments Romantic, Oradea

Vili Apartments Romantic este un apartament mobilat cu gust, destinat cuplurilor care caută un loc special în Oradea, capitala curentului Art Nouveau în România. 

Chiar dacă afară este cald, datorită aerului condiționat din toate camerele, poți fi sigur că vei ajunge la cazare într-un spațiu răcoros și plăcut, chiar și după o zi lungă de explorat la pas frumosul oraș. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 542 de lei/întregul apartament.

Casa de oaspeți Paltan, Borzont

Casa de oaspeți Paltán Borzont te întâmpină cu 5 camere confortabile în care să stai cu prietenii sau familia. În cazul în care ajungi cu mașina, vei avea ocazia să o lași într-o parcare proprie a cabanei fără a plăti costuri suplimentare.

Camerele sunt decorate simplu, dar cu atenție și cu scopul de a-ți face șederea cât mai confortabilă. Spațiul liber te-ndeamnă la meciuri de fotbal sau badminton, grătarul la o masă copioasă, iar ciubărul la momente de relaxare alături de cei dragi.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 739 de lei/întreaga casă.

Complex Danube Village, Gornea

Situat în Gornea, Clisura Dunării, Complexul Danube Village Resort oferă WiFi gratuit, iar oaspeții se pot bucura de un bar, o grădină și o terasă. Un mic dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineață la camping.

Complexul are 16 camere cu acces la piscină și la terenul de volei. În plus, în zilele călduroase poți participa la sesiuni de pescuit sportiv, deoarece pontonul are acces la Dunăre.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 210 lei/cameră.

Forest Corner in Silver Mountain, Poiana Brașov

Oferind vedere la munte, Forest Corner in Silver Mountain din Poiana Brașov este o unitate de cazare situată în Brașov, la 5 km de Turnul Negru și la 5 km de Strada Sforii. Acest apartament oferă parcare privată gratuită și Wi-Fi gratuit.

Apartamentul are 1 dormitor, 1 baie, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și balcon cu vedere la grădină. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 360 de lei/cameră

*Articol sponsorizat

The post 7 unități de cazare inedite din România unde te vei simți ca-n basme appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *