Câştigă un sejur premium la Bacolux Diana Hotel, cu Travelminit

Ai aflat despre campania de vară #VacanțăDeVis pe care Travelminit.ro tocmai ce a lansat-o? Rezervă cazare prin travelminit.ro, participă la provocările săptămânale de pe pagina noastră de Facebook sau achiziționează unul dintre pachetele de pe promotii.travelminit.ro şi primește bilete pentru tombola verii. Iar unul dintre premiile mari pe care le poţi câştiga la finalul acestei promoţii este un sejur de 5 zile la Bacolux Diana Hotel, la Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin.

Cazarea despre care vorbim nu este specială doar datorită dimensiunii hotelului şi poziţionării sale, dar mai ales pentru că include un centru spa, în care poţi aduce nivelul de relaxare din vacanţă la cote maxime.

Facilităţile hotelului

Bacolux Diana Hotel se află la doar 3 minute de centrul stațiunii și include 220 de camere, piscină acoperită și în aer liber, saună și săli de masaj. Piscina în aer liber are vedere spre munţi, apă încălzită şi o capacitate de 80 de şezlonguri. 

Unitatea de cazare cuprinde şi 3 lifturi, 2 săli de conferință și un foaier cu vedere la munte, o terasă de vară pentru vreme bună şi 2 restaurante de dimensiuni mari, cu meniuri diversificate. Hotelul s-a alăturat lanțului românesc Bacolux Hotels din 2011. 

Pentru a spori confortul clienţilor, unitatea de cazare dispune de servicii de room service, depozitare bagaje, cutie de valori, curierat, apel de trezire la ora cerută, Wi-Fi în camere şi în spaţiile comune, dar şi de fax sau fotocopiator.

Centrul de tratament

Hotelul beneficiază de aparatura avansată pentru procedurile bazate pe apă de izvor. În plus, tratamentele sunt realizate de medici balneologi și personal specializat format din asistente, kinetoterapeuti şi maseuri. Pentru a iniţia tratamentul, pacienţii au nevoie de un bilet de trimitere de la un medic de familie sau medic specialist.

Printre afecţiunile ameliorate de tratamentele de la Bacolux Diana Hotel se numără:

  • afecţiuni ginecologice, dermatologice, respiratorii;
  • pareze şi paralizii;
  • afecţiuni cauzate de inflamaţii;
  • recuperare post-traumatică pentru oase şi articulaţii;

Povestea Bacolux Diana Hotel

Clădirea ce găzduieşte astăzi Bacolux Diana Hotel a fost construită în perioada comunistă pentru a servi turiștilor veniți pentru tratament. Centrul dedicat procedurilor balneare cu ape termale şi sulfuroase era unul dintre cele mai bune din țară. După Revoluţie, hotelul a început să se degradeze, dar ajuns în administrarea lanțului hotelier Bacolux, au început şi lucrările de renovare, cu investiţii semnificative. Astăzi hotelul se încadrează la categoria 3 stele, dispune de toate facilităţile moderne, ce pun în valoarea panorama unică, datorată poziţiei excelente a clădirii.

În concluzie, Bacolux Diana Hotel este o alegere inspirată pentru o vacanţă în care să-ţi reîncarci bateriile, să îţi calibrezi energia, să îţi reconsideri perspectiva şi după care să te întorci acasă ca un om nou. Iar dacă profiţi de toate mecanismele promoţiei Travelminit, poţi beneficia de tot acest răsfăţ în mod gratuit. Participă acum la campania promoțională! 

P.S.: pentru că ne dorim să te bucuri de o vară plină de experiențe memorabile în România, nu uita de campania care te aduce cu un pas mai aproape de o vacanță de vis. 

Cum poți participa? Rezervă cazare pe www.travelminit.ro, participă la concursurile cu premii săptămânale de pe pagina noastră de Facebook sau achiziționează un pachet de pe promotii.travelminit.ro pentru a primi bilete la tombola care îți poate aduce vara aceasta un sejur în Deltă, la Poiana Brașov și la Băile Herculane. Află toate detaliile pe: https://travelminit.ro/vacanta-de-vis.

The post Câştigă un sejur premium la Bacolux Diana Hotel, cu Travelminit appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *