Fă-ți bagajele și pregătește-te pentru o #VacanțăDeVis cu Travelminit.ro!

După un an dificil, în care turiștii nu s-au putut bucura pe deplin de călătorii și de aventurile mult dorite, a venit momentul să ne facem bagajele, să punem la cale vacanțe în cele mai frumoase colțuri ale țării și să redescoperim România. 

Să fie oare satele absolut minunate de lângă Brașov, cum ar fi Peștera sau Măgura, care te vor întâmpina cu peisaje parcă desprinse din romanele vechi? Sau zona Maramureșului, cu toate tradițiile lor bine păstrate de-a lungul anilor? Bineînțeles, nici litoralul nu e de ratat, mai ales acum, în plin sezon estival. Iar Delta Dunării este o adevărată splendoare în această perioadă a anului, fiind locul perfect pentru amintiri memorabile. 

Avem o țară de-a dreptul fascinantă, acesta fiind și motivul pentru care ne dorim să te încurajăm să călătorești românește cât se poate de mult. În consecință, ți-am pregătit campanie de vară care vine la pachet cu o serie de concursuri cu surprize săptămânale pe pagina de Facebook Travelminit și cu o tombolă în urma căreia poți câștiga sejururi în Delta Dunării (Lebăda Luxury Resort & SPA), la Poiana Brașov (Ana Hotels Sport) și la Băile Herculane (Bacolux Diana Hotel). La tombola pentru marile premii te poți înscrie rezervând cazare pe Travelminit sau participând la provocările săptămânale de pe pagina de Facebook. Pe scurt, călătorești în România și ai șansa de a te bucura de o vacanță în plus, un sejur de poveste! Mai multe detalii despre campania #VacanțăDeVis găsești aici: https://travelminit.ro/vacanta-de-vis.

Mecanismul de concurs este unul simplu, fiind trei moduri prin care poți obține biletele de tombolă pentru marea extragere a sejururilor:

  • Rezervi cazare în România prin intermediul platformei Travelminit.ro (o rezervare îți aduce 10 bilete de tombolă)
  • Participi la provocarea săptămânală din cadrul concursurilor de pe pagina de Facebook Travelminit, unde te așteaptă premii noi de fiecare dată (o participare îți aduce 1 bilet de tombolă)
  • Rezervi un sejur pe promotii.travelminit.ro, unde te asteapta oferte foarte bune la cazarile din toata tara (o rezervare iti aduce 20 de bilete de tombola). 

Prin urmare, a venit momentul să îți faci din nou bagajele! Iar de data aceasta nu mai trebuie să îți faci griji în privința tuturor lucrurilor pe care îți dorești să le iei la tine, dar nu ai cum, pentru că nu îți încap. Partenerii noștri de la ebagaje.ro, care au oferit și un set de trolere în cadrul unui concurs pe pagina de Facebook Travelminit, parte din campania #VacanțăDeVis, oferă o varietate de trolere, genți de voiaj, bagaje de cabină sau rucsacuri perfecte pentru călătoriile tale din această vară.

Intră pe site și alege dintr-o multitudine de opțiuni de modele de bagaje, care diferă în funcție de culori, dimensiuni, material sau sistem de închidere, ebagaje.ro fiind locul în care e imposibil să nu găsești ceva pe gustul. 

Acestea fiind spuse, a venit momentul să plănuiești următoarea vacanță în România și să te bucuri de toate frumusețile pe care această țară le are de oferit. Cazarea la cele mai bune prețuri o găsești, ca de obicei, pe www.travelminit.ro.

Foto: Dreamstime

The post Fă-ți bagajele și pregătește-te pentru o #VacanțăDeVis cu Travelminit.ro! appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *