Câștigă un sejur premium la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov cu Travelminit

Vara continuă cu noi concursuri săptămânale pe pagina de Facebook Travelminit, dar și cu noi oferte de cazare și promoții special gândite pentru ca turiștii să se bucure de vacanțe cu adevărat memorabile în România. În contextul în care destinațiile internaționale sunt condiționate în continuare de o serie de măsuri de siguranță, turismul intern rămâne cea mai bună opțiune pentru mulți călători. Iar asta nu este tot. 

Pentru că ne dorim să ai parte de cele mai frumoase amintiri, vara aceasta ți-am pregătit o campanie în urma căreia poți câștiga o #VacanțăDeVis în Delta Dunării, la Poiana Brașov sau la Băile Herculane: www.vacantadevis.travelminit.ro.

Pentru a aduna bilete de tombolă la marea extragere a sejururilor în cele trei destinații alese, ai la dispoziție trei metode:

  • Rezervă o cazare în România prin Travelminit.ro și primești 10 bilete de tombolă
  • Participă la provocările de la concursurile săptămânale cu premii surpriză de pe pagina de Facebook Travelminit și primești 1 bilet de tombolă
  • Rezervă un sejur în România pe promotii.travelminit.ro și primești 20 de bilete de tombolă.

Iar dacă în lunile trecute am povestit despre Bacolux Diana Hotel și Lebăda Luxury & SPA Resort, două dintre unitățile de cazare din campania #VacanțăDeVis, de această dată îți propunem să descoperim împreună un hotel inedit, care se remarcă prin calitatea serviciilor oferite, situat chiar în unul dintre cele mai frumoase locuri din România: Ana Hotels Sport din Poiana Brașov.

Ana Hotels Sport: localizare și facilități

Situat în Poiana Brașov, la scurtă distanță de Castelul Bran și de multe alte atracții din Transilvania, Ana Hotels Sport este o unitate de cazare de 4 stele, care oferă și un centru SPA de lux. Grație poziționării în inima munților, chiar la poalele Masivului Postăvarul, Ana Hotels Sport este locul ideal pentru iubitorii de natură, escapade montane și aventură.

Camerele și suitele de la Ana Hotels Sport îmbină stilul bavarez cu designul minimalist și confortul contemporan. Pe lângă priveliștea montană spectaculoasă, de care te poți bucura în fiecare cameră, merită precizat că paturile sunt acoperite cu saltele ergonomice, extrem de comode, dar și cu așternuturi premium. Printre facilități se numără și podeaua încălzită în baie, halate, papuci și produse de îngrijire, Wi-Fi gratuit de mare viteză, TV cu ecran plat, seif și room service.

De asemenea, restaurantul Altitudine din cadrul hotelului îi așteaptă pe turiști cu o ofertă culinară senzațională, o bucătărie care îmbină atât preparate tradiționale, bazate pe rețete autohtone din Transilvania, cât și specialități inovatoare, cu influențe din întreaga lume. Nici deserturile nu sunt mai prejos: o vizită aici implică musai și o degustare a celebrei prăjituri Ana sau a unei porții de papanași brașoveni. Și pentru ca experiența să fie una completă, restaurantul oferă și o panoramă superbă asupra orașului.

Iar dacă vrei să îți începi diminețile în cel mai plăcut mod, Lobby Bar este locul unde vei putea încerca una dintre cele mai bune cafele din oraș. Totodată, aici ai parte și de acces gratuit la Wi-Fi, în caz că vrei să te oprești la o scurtă gustare în timpul zilei, cât trimiți câteva mailuri. Atmosfera caldă a spațiului este creată de șemineu și de elementele decorative din lemn, dar și de cel mai primitor personal.

Relaxare la superlativ: Ana Spa

O vizită la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov nu este completă fără experiența de la Ana SPA, un loc perfect pentru relaxarea și revitalizarea trupului și a minții. Aflat în interiorul hotelului, SPA-ul este un spațiu complex de welness, cu piscină, sală de sport și saună, dar și 10 camere de tratament și un hot tub în aer liber.

Pe lângă relaxarea la piscină și sesiunile de înot, la Ana SPA poți profita de ședințe de masaj sau terapii antistres, dar și o varietate de tratamente pentru ten și corp, special concepute atât pentru doamne, cât și pentru domni.
În concluzie, Ana Hotels Sport din Poiana Brașov este destinația perfectă pentru cei care vor să se bucure de o escapadă premium în inima munților, de relaxarea oferită de un centru SPA dotat la cele mai înalte standarde, dar și de mâncare gustoasă și voie bună.

P.S.: pentru că ne dorim să te bucuri de o vară plină de amintiri frumoase în România, nu uita de campania care te aduce cu un pas mai aproape de o vacanță de vis. 

Cum poți participa? Rezervă cazare pe www.travelminit.ro, participă la concursurile cu premii săptămânale de pe pagina noastră de Facebook sau achiziționează un pachet de pe promotii.travelminit.ro pentru a primi bilete la tombola care îți poate aduce vara aceasta un sejur în Deltă, la Poiana Brașov și la Băile Herculane. Află toate detaliile pe: https://travelminit.ro/vacanta-de-vis.

The post Câștigă un sejur premium la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov cu Travelminit appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *