Top 5 cazări în Transilvania

Transilvania te surprinde atât prin frumusețea locurilor, cât și prin calitatea serviciilor turistice. Satele transilvănene sunt o împletire de natură, istorie și cultură. Complexitatea acestor locuri constă tocmai în simplitatea modului de viață, care te ajută să te reconectezi cu natura și valorile perene. Nici orașele Transilvaniei nu sunt deloc lipsite de farmec, multe dintre ele fiind printre cele mai dezvoltate din punct de vedere turistic și economic din România. Travelminit îți recomandă câteva cazări în Transilvania, care să te ajute să descoperi singur că atât armonia, cât și aventura s-au născut într-unul din aceste locuri. 

Harmonia Mundi****Vlaha

Harmonia Mundi imită arhitectura unui conac ce îmbină tradiția cu confortul. Aici poți să descoperi autenticitatea și modernitatea deopotrivă și să te bucuri de ambientul extrem de primitor. Un plus al acestui hotel este reprezentat de terasa privată care oferă priveliște asupra unei zone de deal, ruptă parcă din povești. Meniul este bogat, poți alege atât preparate tradiționale, cât și internaționale, iar cuptorul din lut îți va garanta cea mai delicioasă pizza. Locația este potrivită și pentru evenimente corporate sau team building-uri, fiind dotată cu o sală de conferințe ce poate fi transformată în cinema sau spațiu pentru jocuri sociale. 

Casa Trappold***Apold

Imediat lângă Biserica Fortificată din Apold, după ce traversezi podul de lemn ca pe-o poartă spre trecut, o să descoperi o casă desenată tradițional, cu o curte mare și încăpătoare care îți pune la dispoziție toate facilitățile de care turiștii au nevoie: grătar, cuptor tradițional, parcare, hambar. Dacă ajungi la Casa Trappold, neapărat trebuie să încerci ciubărul cu sare și apă rece, iar după să profiți de saună. O să ai parte de o experiență autentică și completă. Partea și mai frumoasă e că micul dejun ți-l prepară gazdele în mod tradițional, ca să te simți pe deplin răsfățat. Camerele sunt intime, confortabile și cochete, iar aerul curat o să te ajute să ai cel mai liniștit somn. În plus, deoarece locația are biciclete, trebuie să te urci pe șa și să admiri și satele vecine. Dacă nu, încearcă un ATV. Casa Trappold are de toate. 

Hotel Romanița****Recea

Dacă îți dorești să petreci un weekend relaxant, să te bucuri de SPA, să înoți în piscină, să faci saună și apoi să mănânci un pește bun, Travelminit îți recomandă Hotel Romanița – Recea. Atât confortul camerelor, accesul la un SPA impresionant, cât și pofta de a savura un păstrăv cultivat chiar de către ei, îți garantează o evadare din agitația și rutina zilnică. Hotelul este modern, iar camerele cochete sunt ideale pentru un sejur romantic. De asemenea, poți continua distracția în jacuzzi.

Hotel DoubleTree by Hilton****Oradea

Dacă ai drum prin Oradea sau prin împrejurimi, nu sta pe gânduri și cazează-te la Hotel DoubleTree by Hilton. Locația îți oferă toate facilitățile: camerele sunt aranjate modern, dar cu mult bun gust, sala de fitness este suficient de încăpătoare și foarte bine dotată, te poți relaxa la masaj sau în cazul în care ai nevoie poți închiria o sală pentru întâlniri de business. Varietatea restaurantului este specifică lanțului Hilton, iar serviciile impecabile te vor face să te întorci oricând, încântat.

La Grotta Resort*** Vadu Crișului

Pe o terasă naturală din Vadul Crișului, cu priveliște verde spre dealuri și păduri se află Resort La Grotta. Cele 9 vile de lux din acest complex au un touch de farmec mediteranean în mijlocul naturii românești. Preparatele din restaurant au o savoare aparte servite pe terasă la apus. Resort-ul dispune și de o superbă piscină încălzită, dar și de ciubărul tradițional. Dacă vii împreună cu familia, copiii se pot juca în aqua parcul locației, iar tu poți să îți regăsești spiritul de aventură la rafting-ul organizat pe Crișul Repede. 

Dacă te-am convins și ți-am făcut poftă de călătorit, intră pe www.travelminit.ro și descoperă Transilvania.

*Articol sponsorizat

The post Top 5 cazări în Transilvania appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *