Targul de Craciun din Sibiu, un loc pe care nu ai voie sa il ratezi iarna aceasta

Daca spiritul Craciunului ti-a invadat deja gandurile iar sarbatorile perfecte pentru tine sunt intr-o ambianta plina de luminite, mirosuri imbietoare si oameni fericiti, cea mai buna destinatie pentru tine este Sibiu. Mai exact, iti recomandam sa mergi in Targul de Craciun din Sibiu, aflat la cea de-a 13 editie si considerat de multi drept cel mai frumos targ din Romania.

Exista chiar si voci care spun ca ar fi cel mai frumos din Europa. Cei de la About Time Magazine plaseaza targul sibian pe primul loc intr-un top 5 al celor mai frumoase targuri pe care le poti vizita pe Batranul Continent, urmat fiind de targul din Praga, cel din Amsterdam, cel din Bucuresti si cel din Budapesta.
Ce poti face la aceasta editie a targului?

Ce poti face la aceasta editie a targului?

  • Poti sa te bucuri de numeroase concerte si evenimente artistice sustinute de artisti romani cunoscuti;
  • Poti admira proiectii spectaculoase, ce sunt realizate pe fiecare cladire din Piata Mare;
  • Te poti delecta cu produse alimentare delicioase. Gasesti o multime de produse traditionale, dar si produse apicole sau naturiste;
  • Poti face cumparaturi. Daca doresti sa cumperi un cadou sau pur si simplu iti doresti ceva pentru tine, la cele peste 100 de casute din targ vei putea gasi decoratiuni, jucarii sau produse artizanale extrem de interesante;
  • Ii poti incanta pe cei mici ducandu-i la Atelierul lui Mos Craciun, unde pot participa la activitati extrem de interesante, de la pictat turta dulce pana la pictat globuri de Craciun;
  • Poti vizita obiectivele Sibiului. Dupa ce te-ai saturat de carnati, sarmale si vin fiert, poti descoperi cateva dintre locurile reprezentative pentru Sibiu, cum ar fi Podul Minciunilor, Turnul Sfatului sau Gradina Zoologica;
  • Poti patina. Patinoarul din centrul orasului are o suprafata de 600 de metri patrati si iti permite sa aluneci in voie, arzand caloriile acumulate la casutele targului. 

Noutatea absolut a editiei 2019 este o Roata Panoramica ce iti va atrage atentia prin mii de luminite colorate si te va invita sa descoperi Sibiul de sus. Roata are o inaltime de 22 de metri si este atractiva atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Care este programul Targului de Craciun din Sibiu?

Targul este deschis in fiecare zi intre orele 10:00 si 22:00 si poate fi gasit in Piata Sfatului. 

De ce este atat de apreciat acest targ?

Romanii il apreciaza pentru faptul ca ii aduce mai aproape de traditiile romanesti, oferindu-le preparate mult prea bine cunoscute din copilarie, momente placute si acea senzatie de familie si de caldura.

In ceea ce priveste strainii, il apreciaza pentru autenticitatea sa si pentru faptul ca vine la pachet cu altceva fata de targurile de Craciun mult mai titrate din Germania, Cehia, Austria sau Ungaria.

Daca vrei, asadar, cateva momente de pura relaxare, nu trebuie sa ratezi Targul de Craciun din Sibiu. Poti sa mergi doar pentru o zi sau te poti bucura de mai multe zile savurand-ui fiecare aroma si cazandu-te intr-una dintre unitatile propuse de HotelGuru.

The post Targul de Craciun din Sibiu, un loc pe care nu ai voie sa il ratezi iarna aceasta appeared first on Blogul HotelGuru.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *