Cum să călătorești liniștit în România vara aceasta? Rezervă fără avans și poți anula oricând cu 100% restituire

Trăim o perioadă incertă, în care planurile noastre de călătorie fie au fost anulate sau amânate, iar cei visători dintre noi explorează doar cu gândul destinațiile preferate. După ce această perioadă va trece, te încurajăm să redescoperi România prin călătorii, să ii savurezi bucatele tradiționale și să îi cunoști oamenii primitori. Mai avem doar câteva luni până la vară și dacă nu știi cum să îți faci planul de concediu, noi îți sărim în ajutor.

Am lansat alături de partenerii noștri multe oferte de vacanță pe care le poți rezerva acum fără avans și ai posibilitatea de anulare oricând sau ai restituire 100% la anulare, conform condițiilor prestabilite de cazare. Pentru că #stămacasă, poate e momentul perfect să te gândești pe unde să te poarte picioarele vara aceasta. Gândește-te la locurile pe care ți le-ai dorit mereu să le descoperi în România și pune pe foaie planurile de vacanță. 

Să fie un sejur de vară în Transilvania, Bucovina, Maramureș sau Delta Dunării? Dacă nu ești hotărât, iată mai jos câteva motive pentru care merită să îți petreci vacanța de vară în oricare dintre aceste regiuni:

Transilvania

Transilvania oferă mixul perfect de orașe mari și sate vechi, cetăți și castele medievale, peisaje spectaculoase și bucătărie tradițională. În funcție de perioada pe care o poți dedica sejurul tău, ai la dispoziție nenumărate oportunități pentru a petrece câteva zile de vis. Începe vacanța în Brașov, rătăcește pe străduțele cochete din centrul vechi, și nu rata o vizită la Biserica Neagră sau o plimbare până la Turnul Alb, Strada Sforii sau Cetate. Merite incluse în itinerariul tău și Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Castelul Peleș și Castelul Cantacuzino. Continuă-ți drumul până în Sighișoara și te vei trezi intr-o poveste cu iz medieval, înconjurat de faimoasele Turnuri ale meșteșugarilor, de case pitorești cu acoperișuri roșcate, de legendele lui Vlad Țepes, precum și de impresionantele lăcașe de cult. Nu mai ai mult până la Sibiu. Odată ajuns aici nu rata Muzeul Brukenthal, Cetatea medievală, Turnul Sfatului, piețele, Biserica Evanghelică ori Podul Minciunilor. Iar, daca tanjești după frumusețea naturii, plimbă-te prin Parcul Sub Arini sau Parcul Natural Dumbrava Sibiului!

Dacă ești genul plimbăreț, care vrea să descopere cât mai multe locuri într-o vacanță, ia în considerare și următoarele destinații: Cluj și salina Turda, satul Viscri, Cetatea Făgăraș și Cetatea Rupea, Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Poenari și Transfăgărășanul.

Cazare în Brașov fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2KxWryR

Cazare în Râșnov fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/350bLhb

Cazare în Sighișoara fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2KwM8eg

Cazare în Sibiu fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3ayxsGd

Cazare în Rimetea fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3eQl4ob

Cazare în Sovata fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2VdmWyl

Cazare în Cluj-Napoca fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3aAkRSS

Cazare în Alba Iulia fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2xUGjoj

Cazare în Oradea fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2yFsJVQ

Bucovina

By Balate Dorin/shutterstock

Bucovina a primit cele mai frumoase daruri ale naturii, de la poziția geografică până la peisaje care îți taie respirația.Acest colț de țară este celebru pentru mănăstirile vechi care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO și tradițiile care încă se păstrează. Vei fi încântat de îndeletnicirile localnicilor care stăpânesc arta încondeiatului ouălor, a țesutului la război, a sculptatului în lemn și a picturii pe sticlă. 

Începe-ți traseul din Piatra Neamț și admiră orașul de la înălțime într-o plimbare cu telegondola până în vărful Muntelui Cozla. Continuă-ți drumul către Suceava, cu un mic ocol la Gura Humorului. Aici te așteaptă unele dintre cele renumite lăcașe de cult din România, precum: Mănăstirea Voroneț, numită și Capela Sixtină a Estului datorită frescelor pictate, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Arbore și Mănăstirea Putna.

În drum spre Mănăstirea Sucevița, recomandăm o oprire pentru iubitorii de adrenalină la Tiroliana Palma. Este cea mai lungă tiroliană din România cu o lungime de 1.1 km, și dacă îți faci curaj vei „zbura” peste văi împădurite cu până la 100km/h. 

Încheie-ți vacanța în Suceava, cu o vizită la Mănăstirea Dragomirna, Cetatea de Scaun, Hanul Domnesc și Biserica Mirăuți. În apropiere de oraș se află și satul Ciocănești, unul dintre cele mai pitorești sate din România.

Cazare în Piatra Neamț fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3cKrHqu

Cazare în Gura Humorului fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2Kx8AUI

Cazare în Vatra Dornei fără avans și anulare oricând ->  https://bit.ly/2VXK1Wj

Cazare în Dorna-Arini fără avans și anulare oricând ->  https://bit.ly/2Kuvegn

Cazare în Valea Putnei fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3eLvhCo

Cazare în Vama fără avans și anulare oricând ->  https://bit.ly/2S3vkj7

Cazare în Voroneț fără avans și anulare oricând ->  https://bit.ly/3bBMjkp

Cazare în Sucevița fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2VXlAYP

Maramureș

Maramureșul este o zonă de poveste, cu peisaje uimitoare și tradiții străvechi. Ținutul bogat al Maramureșului, cunoscut și ca „Țara Lemnului”, găzduiește de peste 900 de ani meșteri în arta cioplirii lemnului. Regiunea se află în curbura nordică a Carpaților, înconjurată de munți cu păduri greu de pătruns.

Începe-ți vacanța în satul Borșa, situat la poalele Muntilor Rodnei și cu o istorie de peste 700 de ani. Aici găsești cel mai vechi telescaun fabricat în România, încă funcțional, care te va plimba la înălțime deasupra satului, către Complexul turistic Borșa. Peisajele sunt superbe, iar de unde te lasă telescaunul poți pleca într-o drumeție de 30 minute către Cascada Cailor, cea mai mare cascadă din România, cu o înălțime de peste 90 de metri. Parcul Național Munții Rodnei este supranumit „Colțul de rai al Carpaților”, iar motivele sunt lesne de ghicit. Covoare de narcise, puritatea aerului, bogăția floristică și peisajele magice transformă locul într-unul binecuvantat cu frumusețe naturală.

Aventurează-te într-o plimbare cu mocănița pe Valea Vaserului, pentru o experiență completă în mijlocul naturii! Poți lua Mocănița, ultima cale forestieră ferată cu abur din lume, de la Vișeul de Sus într-o plimbare de aproximativ 4 ore dus-întors.

Continuă-ți traseul prin Maramureș, cu o oprire la Mănăstirea Bârsana, consemnată încă din secolul al XIV-lea. Cu o înălțime de 57 de metri, biserica mănăstirii Bârsana este a doua cea mai înaltă construcţie de lemn din Europa. Toate construcțiile din ansamblul mănăstirii sunt realizate din lemn de stejar și pietre de râu și au fost ridicate chiar de meșterii din satul Bârsana. La câțiva kilometri de actualul complex monahal “Mănăstirea Bârsana” se află biserica de lemn a vechii mănăstiri a Bârsanei, inclusă pe lista de patrimoniu cultural mondial UNESCO împreună cu alte șapte biserici din județul Maramureș.

În mai puțin de 40 de km vei ajunge la Cimitirul Vesel din Săpânța, care a stârnit curiozitatea turiștilor de peste hotare, fiind un obiectiv unic in lume. Arta și creativitatea populară au făcut faimoase crucile mormintelor viu colorate și picturile care reprezintă scene din viața persoanelor înhumate. La câteva minute de cimitir, poți poposi la mănăstirea Săpânţa Peri, cu o înălțime totală de 78 de metri, fiind considerată cea mai înaltă biserică din lume.

Cazare în Borșa fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3eNiWh1

Cazare în Ieud fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2VVhSz1

Cazare în Breb fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2KuHFZN

Cazare în Ocna Șugatag fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2KusDmF

Cazare în Vadu Izei fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3ePhESz

Cazare în Sighetu Marmației fără avans și anulare oricând ->  https://bit.ly/3cMk9mO

Cazare în Săpânța fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2VTwGhN

Delta Dunării

Delta Dunării este un paradis pentru cei care caută liniștea departe de agitația orașelor. Așezările păzite de apă, păturile de stufăriș și liniștea creează cadrul ideal pentru o vacanță care promite reîncarcare cu voie bună. Aerul curat îți umple sufletul, culoarea nuferilor și verdele crud de pe canale îți bucură ochii, iar gospodinele îți bucură papilele gustative cu preparate delicioase din pește. Mulți spun că nu ai mâncat cu adevărat bucate din pește, dacă nu le-ai încercat pe cele din Deltă. Noi nu negăm, dar te provocăm să experimentezi bucătăria dobrogeană!

Ai o mulțime de locuri pe care le poți include în vacanța ta: satul Letea, dunele de la Caraoman, canalul Litcov, satul Mila 23, plaja sălbatică din Sfântu Gheorghe, portul Sulina și cetatea Histria. 

În satul Letea întâlnești cele mai bine păstrate case tradiționale din Deltă.  Tot aici găsești una dintre cele mai întinse păduri virgine din Europa, un colț de rai construit din stejari seculari înfășurați de liane, dune de nisip, întinderi de stuf, frăsini, tei, plopi, de-a lungul cărora zburdă liberi caii sălbatici. Iar pentru o experiență deosebită, mergi pe plaja sălbatică din Sfântu Gheorghe, unde Dunărea întălnește Marea Neagră!

Cazare în Dunavățu de Sus fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2KuJAgX

Cazare în Băltenii de Sus fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/3azieAL

Cazare în Tulcea fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/2Ktiq9V

Cazare în Mila 23 fără avans și anulare oricând -> https://bit.ly/356azca

Cazare în Murighiol cu restituire 100% la anulare cu cel puțin 7 zile înainte de sejur -> https://bit.ly/3cKvQuy

Cazare în Sfântu Gheorghe cu restituire 100% la anulare cu cel puțin 7 zile înainte de sejur -> https://bit.ly/2VX1cHg

Cazare în Crișan cu restituire 100% la anulare cu cel puțin 10 zile înainte de sejur -> https://bit.ly/35cUvFD

The post Cum să călătorești liniștit în România vara aceasta? Rezervă fără avans și poți anula oricând cu 100% restituire appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *