Unde te poți caza în inima pădurii, în România

De la bătaia lentă a aripilor unei păsări când se așază pe o ramură, la zumzetul slab al unei insecte undeva într-un tufiș, până la felul în care luminile se împletesc în unduiri argintii peste pârâu: este ușor să trăiești aceste momente relaxante în România. În țară, poți găsi cu ușurință unități de cazare situate în pădure, locuri retrase unde te poți bucura de câteva clipe de respiro alături de prieteni sau familie. 

Te tentează o astfel de cazare? Iată câteva locuri idilice în care poți scăpa de toate grijile: 

Pensiunea Harmony, Sinaia

Clădirea în care este situat/ăpensiunea

Situată în cartierul Cumpătu din Sinaia, Pensiunea Harmony se află în cea mai liniștită zonă din  oraș. Ferită de zgomote și turiști gălăgioși, Pensiunea Harmony este o alegere potrivită atunci când vrei să scapi de agitația de acasă. Unitatea de cazare are 8 camere, astfel că poți veni aici cu întreaga familie. 

Spațiul verde generos îți oferă cadrul perfect pentru relaxare, iar peisajul către munții Bucegi îți va încânta privirea în fiecare moment. Atât Castelul Peleș, cât și Casa Memorială George Enescu se află la o distanță apropiată de unitatea de cazare. La lăsarea serii, după drumeție, îți poți urmări serialul preferat pe Netflix în voie, deoarece Pensiunea Harmony are internet Wi-fi.

Livingul este cadrul ideal pentru poveștile nesfârșite cu prietenii, sau locul pentru a te bucura de o ceașcă de ceai și de o carte. În plus, cazarea vine și cu spațiu special amenajat pentru grătar, cu hamace, foișor, dar și un leagăn pentru cei mici.

Pentru rezervare, intră aici!

Pensiunea Boema, Sinaia

Gallery image of this property

O altă unitate de cazare din Sinaia aflată în pădure este Pensiunea Boema. Cu 15 camere, fiecare cu baie proprie, aici nu trebuie să îți faci griji că gașca ta de prieteni este una prea mare. Curtea interioară de 4.000 de metri pătrați îți oferă suficient spațiu pentru a te bucura de natură, fără să ai senzația că spațiul personal îți este invadat. Camerele variază de la cele mici cu un singur pat matrimonial, până la camere mai mari, cu 3 paturi single. Micul dejun este inclus în prețul cazării, însă poți opta și pentru prânz și cină, cu meniu à la carte.

Pensiunea îți oferă un spațiu amenajat pentru grătar, cu o capacitate de până la 40 de persoane, dar și un loc de joacă pentru copii. Casa George Enescu se află la 100 de metri de unitatea de cazare, astfel că poți afla povestea unuia dintre cei mai talentați muzicieni români. 

Pentru rezervare, intră aici!

Casa de vacanță Piricske, Piricske

/images/accms/1445/casa-de-vacanta-piricske-piricske-900x500.jpg

Cauți un loc de cazare în inima Harghitei? Ia-ți gașca de prieteni și hai la casa de vacanță Piricske. Situată la 16 kilometri de Miercurea Ciuc, această unitate de cazare este cadrul ideal pentru o vacanță în mijlocul naturii cu grupul de prieteni.

Un mix smart între modern și rustic, decorul casei de vacanță te atrage de la prima privire. Unitatea de cazare are 5 camere și poate susține până la 14 persoane. Ai acces gratuit la internet, un foișor, boardgames și un spațiu amenajat pentru grătar. Practic, ai toate condițiile unei șederi de neuitat.

În plus, dacă vii iarna, află că pârtia de schi se află în preajma unității de cazare. 

Fă-ți rezervarea aici!

Cabana Hetvezer, Sub Cetate

Clădirea în care este situat/ăpensiunea

O altă unitate de cazare din Județul Harghita pe care ți-o propunem este Cabana Hetvezer. Este ideală pentru grupurile de până la 10 persoane. Cabana are 4 camere și 2 băi.

Aici te poți bucura de mult spațiu verde, unde poți juca fotbal, volei, badminton și baschet, te poți bucura de piscină, iar contracost, poți beneficia de saună și ciubăr. Dacă vrei mai multă liniște, te poți întinde pe marginea heleșteului și poți citi cartea ta preferată. 

În plus, poți juca ping pong în foișor, în timp ce prichindeii grupului se joacă în voie în spațiul special amenajat. Dacă vrei, poți închiria și biciclete pentru întregul grup sau puteți participa la sesiuni de pescuit. Alegerea îți aparține!

Fă-ți rezervarea aici

Little House, Gheorgheni

/images/accms/1423/little-house-gheorgheni-2-900x500.jpg

Situată într-un loc retras din Gheorgheni, unde decorul rustic cu cel modern se completează reciproc, iar spațiul verde e prezent, Little House te așteaptă. 

Cele 2 camere pot adăposti până la 9 persoane, fiind unitatea de cazare ideală pentru grupurile de prieteni aflate în căutarea a câteva zile de povești și distracție în mijlocul naturii, departe de gălăgia orașului.

Cabana este foarte primitoare, iar aici poți asculta muzica preferată, fără să-ți fie teamă că poți fi auzit de vecini sau alți turiști cu un program diferit de al tău. Arhitectura casei și structura de lemn îți oferă o experiență autentică, iar peisajele înconjurătoare devin cadrele perfecte pentru amintiri de neuitat.

Pentru cazare, intră aici!

Cabana Farkashárs, Borzont

/images/accms/1571/cabana-farkashars-borzont-2-900x500.jpg

Rustic este ceea ce cauți? Înseamnă că la Cabana Farkashárs din Borzont te vei simți minunat! Aici vei putea depăna amintiri cu prietenii, veti putea povesti câte-n lună și-n stele pe marginea lacului din curte, vei putea simți mirosul de lemn în camere, iar aerul curat de munte îți va inunda plămânii. 

Cabana are 5 camere și poate găzdui până la 12 persoane. Unitatea de cazare vine cu o zonă special amenajată pentru grătar, cu boardgames, internet wi-fi, însă poți opta și pentru o sesiune de masaj, ciubăr sau saună contracost.

Un plus pe care îl are Cabana Farkashárs este faptul că poți închiria gratuit barcă și te poți plimba pe lac. 

Pentru cazare, intră aici!

Pensiunea Andrea, Izvoru Mureșului

/images/accms/1839/pensiunea-andrea-izvoru-muresului-900x500.jpg

O destinație ideală pentru vacanțele cu familia, Pensiunea Andrea din Izvoru Mureșului te așteaptă. Acest loc este recomandat și persoanelor cu probleme respiratorii, datorită aerului curat.

Cabana are 5 camere, poate găzdui până la 12 persoane și se închiriază doar integral. Unitatea de cazare este situată în mijlocul pădurii, astfel că intimitatea nu va fi o problemă în această pădure retrasă. Lăsarea  perdelelor deschise îți va oferi o adevărată experiență a naturii. S-ar putea să vedeți, desigur, căprioare, dar nimic nu este la fel de magic precum privitul licuricilor într-o noapte caldă de vară din confortul unui pat cald și confortabil.

Unitatea de cazare vine cu zonă pentru grătar. Pentru cazare, intră aici!

Căsuța din Pădure, Piatra Neamț

Galeria de imagini a proprietăţii

O oază de liniște într-un oraș agitat, Căsuța din Pădure din Piatra Neamț se află la doar 2.1 kilometri de Shopping City Piatra Neamț. Unitatea de cazare are 1 singură cameră și un living, și poate găzdui o familie de 4 membri sau un grup restrâns de prieteni.

Astfel, dacă ești în căutarea unei zone retrase împreună cu câțiva apropiați, Căsuța din Pădure este cea mai bună variantă. Atent decorată, cu elemente rustice, dar și moderne, în culori vii și mult lemn, căsuța este locul unde te poți reculege, unde te poți regăsi pe tine, dar și inspirația de care ai nevoie. 

Savurează o cină copioasă în curte, pe masa de lemn, privește brazii falnici din fața casei sau ciocnește un pahar de vin la lumina focului aprins. 

Pentru cazare, intră aici!

Hillside Haven, Praid

Galeria de imagini a proprietăţii

O cabană rustică pentru o vacanță de neuitat, Hillside Haven te așteaptă cu mare drag! Situată în Praid, într-o zonă ferită de turiști și gălăgie, unitatea de cazare se află într-o zonă montană superbă, fiind înconjurată de o pădure deasă. 

Cabana este spațioasă, are 3 camere, 2 băi și poate găzdui până la 8 persoane. Cabana este ”îmbrăcată” în lemn, iar elementele de decor complimentează foarte bine spațiile interioare. Bucătăria este complet utilată, aviz celor care vor să-și arate talentele de bucătari, iar zona de living este perfectă pentru șuete până când se crapă de ziuă. 

În plus, la lăsarea serii te vei putea bucura de o priveliște magică asupra orașului.

Pentru cazare, intră aici

Cabana Escape, Dorna Arini

Cabana Escape Vatra Dornei Bucovina Lodge Cabin

Proprietarii o numesc un colț de rai în inima naturii, iar noi nu puteam fi mai de acord de atât. Cabana Escape din Dorna Arini se află în apropiere de Vatra Dornei, într-o zonă retrasă, printre brazi și pini, de unde singurele sunete pe care le auzi sunt cele ale păsărilor sau râsetele prietenilor ori ale familiei. 

Situată într-un cadru feeric, Cabana Escape îți oferă priveliște către unele cele mai frumoase răsărite și apusuri din Bucovina. Camerele sunt amenajate în stil rustic-modern și sunt 4 la număr, ceea ce înseamnă că poate găzdui până la 8 persoane. 

Cei de la cazare pot organiza la cerere pentru tine și cei dragi o serie de activități, precum: tururi la mânăstirile din zonă, drumeții, sesiuni de rafting, caiac, paintball, plimbări cu ATV-ul, off-road și multe altele.
Pentru cazare, intră aici!

The post Unde te poți caza în inima pădurii, în România appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *