10 cazări libere de 1 Decembrie sub 150 lei/camera

Abia aștepți câteva zile libere? Pentru că sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie, proprietarii unităților de cazare din România se pregătesc să primească turiști din toată țara, mai ales pentru weekendul prelungit cu ocazia Sfântului Andrei și 1 decembrie. 

Astfel, dacă vrei să petreci un mini sejur relaxant, la un super preț și în locații superbe, am pregătit pentru tine o listă cu 10 unități de cazare sub 150 de lei, libere în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie. 

Casa Nobilium, Turda

Casa Nobilium se află la câteva minute distanță de Salina Turda, iar centrul oraşului este la 20 de minute de plimbare. Acolo poți găsi cafenele, terase și restaurante și poți vizita obiective turistice din centrul oraşului, precum Muzeul de Istorie sau bisericile medievale din zonă. 

Unitatea dispune de o capacitate de 9 persoane, împărțită în 2 apartamente, și oferă grădină cu grătar, zonă de relaxare și parcare păzită. De asemenea, există jocuri de societate și poți opta pentru cursuri de gătit (gratuit) sau tururi despre cultura locală (100 lei/persoană). 

Casa din Susani, Călinești 

Casa din Susani din Călinești este exact ce ai nevoie dacă vrei să simți spiritul maramureșan și să te bucuri de liniște și tradiții. 

La 30 de kilometri de Cimitirul Vesel și la 10 de Mănăstirea Bârsana, pensiunea are un decor rustic, tradițional,  intim și perfect pentru a te relaxa și a pătrunde în lumea minunată a obiceiurilor din Maramureș și are o capacitate de 9 persoane. 

Pensiunea Várdomb, Șumuleu Ciuc

Pensiunea se află la numai 3 km de la centrul municipiului Miercurea Ciuc și îți oferă oportunitatea organizării unor drumeții și excursii în Muntii Ciucului, pe văile pârâurilor repezi. De asemenea, ai oportunitatea descoperirii izvoarelor de apă minerală din împrejurimi. 

Pensiunea dispune de  18 camere standard și are o capacitate de 36 de persoane și oferă teren de joacă, zonă verde, de relaxare și parcare. 

Pensiunea Mușatinii, Putna 

Pentru un weekend prelungit în Bucovina, Pensiunea Mușatinii este potrivită dacă vrei să te relaxezi într-un cadru intim, relaxant. 

Pensiunea dispune de 27 de camere, avand o capacitate de 68 de persoane și este deschisă tot timpul anului. Unitatea de cazare oferă piscină interioară, jocuri de societate, tururi gratuite cu bicicleta sau despre cultura locală, zonă verde și de relaxare, grătar etc. 

Pensiunea Agroturistică Alexandra, Smida

Pensiunea Agroturistică Alexandra te îndeamnă la o călătorie plină de relaxare și mister departe de agitația orașului. Aceasta este situată în inima Munților Apuseni, la 100 km de Cluj-Napoca și 150 km de Oradea.

La parter dispune de un living spațios, o bucătărie complet utilată, cămară și baie de serviciu, iar la etaj sunt 4 dormitoare fiecare cu baie proprie și balcon, având în total o capacitate de 8 persoane.

Pensiunea Agroturistică Alexandra este locul de cazare ideal atât pentru iubitorii de drumeții montane, cât și pentru împătimiții de pescuit sportiv, aflându-se la o distanță de doar 50 metri de Someșul Cald.

Pensiunea Maramureș Landscape,  Moisei

Pensiunea Maramures Landscape a fost deschisă în anul 2018, fiind amplasată într-o zonă pitorească din comuna Moisei, județul Maramureș, în apropierea Drumului Național 17C, la aproximativ 10 km de orașele Borsa si Viseu de Sus.

Pensiunea dispune de două camere matrimoniale și două camere triple, bucătărie complet utilată, sală de mese, foișor si barbeque. De asemenea, în zonă ai posibilitatea închirierii de Atv – uri sau plimbări cu sania/căruța prin zone pitoresti, în funcție de sezon. 

Rezervă acum pentru weekendul prelungit de 1 Decembrie:

Vila Carla Residence, Oradea 

Carla Residence este situată în Oradea într-o zonă liniștită departe de zgomotul și agitația orașului.

Vila Carla Residence dispune de camere spatioase si confortabile cu un design elegant, dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare LED si minibar. Curtea oferă spațiu verde cu zonă  de relaxare, terasă la soare și parcare. 

Pensiunea Andreica, Ferești

Pensiunea este nouă, recent deschisă si facută după cele mai noi și moderne standarde europene, dispune la etaj de 4 camere fiecare cu baie proprie și TV, o sală de mese, bucătărie complet utilată la ultimele standarde, încălzire centrală, spațioasă cu numeroase locuri parcare. 

Este situată la 6 km de Stațiunea Ocna Șugatag, la 12 km de Sighetu Marmației și la  25 km de pârtiile de schi din Cavnic. Pensiunea se află într-un loc liniștit, retras, ideală pentru un sejur relaxant. 

Vila Rigó, Sovata

Unitatea de cazare se află în Sovata, unul dintre cele mai cunoscute așezări din Ținutul Sării și centrul turistic al Transilvaniei. În Vila Rigo există 8 camere cu 2 paturi, fiecare cameră având baie separată și un balcon. 

La parter există un apartament cu 2 camere și baie, ideal pentru familii. Oaspeții au la dispoziție o bucătărie complet utilată sau pot încerca unul din restaurantele din apropiere. În fața vilei sunt 10 locuri pentru parcarea autoturismelor.

Vila Rigo se află în centrul orașului Sovata Băi, la aproximativ 100 de metri de Lacul Ursu. 

Pensiunea Coliba Drumețului, Vatra Dornei 

Coliba Drumețului este situată la baza pârtiei de schi de la telescaun, în stațiunea Vatra Dornei și are acces la izvor cu apă minerală peste drum de cabană.

Pensiunea îți oferă bucătărie proprie utilată complet, terasă cu grătar și jacuzzi exterior (care poate fi folosit inclusiv în sezonul rece, la cerere, contra cost ) și camere confortabile, numai bune pentru un sejur liniștit la final de toamnă. 

Indiferent de stațiunea sau unitatea de cazare pe care o alegi, noi îți urăm un sejur plăcut și un 1 Decembrie cât mai liniștit. Și, bineînțeles, la mulți ani, în avans, sărbătoriților de Sfântul Andrei!

The post 10 cazări libere de 1 Decembrie sub 150 lei/camera appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *