10 cazări cu șemineu, pentru o iarnă ca în povești

Ce poate fi mai relaxant pe timpul iernii decât o cazare cu șemineu? Imaginează-ți, afară ninge ca-n povești, tu ești obosit după o întreagă zi de schi sau snowboarding, iar în casă auzi lemnele trosnind din șemineu. Ce mai lipsește? O ceașcă de ciocolată caldă sau vin fiert și o pătură pufoasă. Un final de zi perfect! 

Așadar, noi ne-am gândit la confortul tău și ți-am pregătit 10 cazări cu șemineu, pentru o vacanță de iarnă de neuitat! 

Pensiunea Andra’s House, Horezu

Toate camerele de la Pension Andra’s House au baie, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, precum și balcon. Unele camere sunt formate din 2 dormitoare alăturate. Se oferă acces gratuit la internet WiFi, iar bucătăria comună poate fi utilizată de toți oaspeții.

Centrul orașului Horezu se află la 500 de metri, iar la aproximativ 300 de metri de proprietate există un restaurant şi o serie de supermarketuri. Proprietatea are grădină, terasă, loc de joacă pentru copii și facilități de grătar. De asemenea, la proprietate există facilități de biliard, darts şi tenis de masă. Se oferă și o parcare privată gratuită.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 120 de lei/persoană.

Casa Verde, Voroneț

Situată la 400 de metri de Mănăstirea Voroneț, Casa Verde are un lounge comun, recepție cu program nonstop și grădină. Această pensiune agroturistică oferă gratuit acces la internet WiFi și parcare privată.

Casa Verde are zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, precum și baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.Oaspeții au la dispoziție o terasă. Proprietatea are loc de joacă pentru copii și facilități de grătar, iar în zonă oaspeții se pot bucura de ciclism. De asemenea, unitatea de cazare se bucură și de un șemineu. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 170 de lei/cameră.

Cabana La Siesta, Remeti

Cabana La Siesta îți oferă parcare gratuită, o terasă și un jacuzzi. Este formată din 4 dormitoare, 2 băi și o bucătărie complet utilată. Întreaga unitate de cazare găzduiește confortabil până la 15 persoane.

Oaspeții pot ajunge în Oradea în 45 de minute cu mașina. Dacă dorești să vizitezi împrejurimile, vizitează peștera Scărișoara. Camerele au baie proprie, precum și Wi-Fi gratuit. Toate camerele au mobilier din lemn de esență tare și parchet. Această vilă are, de asemenea, saltele cu perne și perne din puf pentru toate paturile. Facilitățile suplimentare din baie de marmură includ uscător de păr, articole de toaletă gratuite și prosoape.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 1.650 de lei/15 persoane.

Cabana Beliș, Dealu Negru

Aceasta cabana se dorește a fi o punte de legatură între peisajul care îți taie respirația și frumusețea rusticului. Așezată pe drumul principal către stațiunea turistică Beliș, Cabana Beliș – Dealu Negru îți oferă cazare în condiții excelente, servicii de cea mai bună calitate, dar mai ales ocazia unica de a cutreiera înconjurimile încă neatinse de urbanizare. Cărări prin pădure, locuri de săniuș, un lac imens (Beliș – Fântânele), în curand și o pârtie de schi, toate la dispoziția ta!

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 795 de lei/14 persoane.

Ambient Resort, Cristian

În Cristian, istoria și prezentul au întemeiat o frumoasă familie. Farmecul ei neasemuit se poate trăi aievea pe orice uliță străjuită de case vechi, dichisite cu grădini înmiresmate și ferestre umbrite de obloane frumos colorate. Liniștea trecutului a rămas netulburată de tumultul contemporanului, și totuși aerul confortabil și sentimentul de bunăstare a prezentului este nelipsit oriunde te îndrepți cu privirea sau cu pasul.

De poposesti la Ambient, lin și tihnit îți va fi somnul în cele șaptesprezece camere, care te-așteaptă ferchezuite cu așternuturi împodobite cu broderii iscusite și înduioșate cu frumoase motive florale săsești, ce se aștern cuminți pe lemnul dulce al pieselor de mobilier. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 356 de lei/cameră

Casa Mărgău Apuseni 2, Mărgău

Casa Mărgău Apuseni oferă unităţi de cazare în Mărgău, cu WiFi gratuit, vedere la munte, facilități de grătar și grădină. Casa de vacanță are 3 apartamente separate, 4 băi, bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa și cuptor, și cameră de zi cu TV cu ecran plat.

Facilități: Internet gratuit, parcare privată, grădină sau zona verde, bucătărie complet echipată. recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie, TV în camere sau în hol. schimb de prosoape și lenjerie de pat, încălzire centrală.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 252 de lei/cameră

Zabola Estate, Zăbala

Nu contează dacă vii să te relaxezi sau cu scopul de a se răsfăța; Zăbala, cu casele de oaspeți din secolele XVIII, XIX, este locul potrivit pentru tine.

Domeniul se întinde pe arii vaste al Carpaților Răsăriteni cu 50 de hectare de parc englez care se afundă în sute de hectare de pădure. Parcul are 2 lacuri, pavilioane, terase, saună în pădure, trasee de drumeție și de căleașcă. Natura abundentă care ne înconjoară este de importanță deosebită pentru noi și face parte din viața de zi cu zi al domeniului.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 219 lei/persoană.

Kavalliera B&B, Cotormani

Pentru cei care caută câteva zile de relaxare în afara orașului, cu peisaje naturale și liniște, Pensiunea Kavalliera îi așteaptă oricând cu porțile deschise, într-un ambient rustic de poveste. Kavalliera are 3 margarete, se află la 15 kilometri de Miercurea Ciuc în satul Cotormani. Pensiunea are 4 camere: 3 cu paturi duble și 1 cu paturi separate, fiecare cu sobă și baie proprie. Există și o sală de mese pentru oaspeți și o bucătărie utilată. Unele camere au vedere la munte sau la grădină.

În împrejurimi se pot desfăşura diverse activităţi, inclusiv schi şi echitaţie. Pensiunea oferă serviciu de închiriere de echipament de schi.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 219 lei/cameră

Pensiunea Glodeanca, Glod

Pensiunea Glodeanca se află în Glod, la 50 km de Cimitirul Vesel de la Săpânţa şi la 70 km de Baia Mare. La proprietate există acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită. Fiecare cameră are TV cu ecran plat, iar unele oferă vedere la munte, la râu sau la grădină. Toate camerele au baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. La proprietate există un lounge comun.

Gara trenului istoric cu abur Mocăniţa se află la 45 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Maramureş, la 84 km de Pensiunea Glodeanca.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 350 de lei/cameră

Harmonia Mundi, Vlaha

Pensiunea oferă 4 camere spațioase și luminoase 1 apartament şi o suită pentru familii, fiecare fiind dotată cu o baie proprie cu un design organic, în care modernul se îmbină armonios cu stilul tradițional. 

Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort, chiar pe o perioadă mai lungă.

Holul de primire te așteaptă cu focul aprins în șemineu sau cu un loc umbros în zile toride. Un șezlong pentru savurarea unei cafele sau a unui ceai delicios te îmbie la odihnă din momentul sosirii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 250 de lei/cameră.

The post 10 cazări cu șemineu, pentru o iarnă ca în povești appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *