Rezervă fără griji! Iată 10 cabane la munte cu anulare gratuită

Odată cu Noul An, se conturează și noi liste cu destinații de vacanță și locuri frumoase de explorat. Și pentru că în 2020 am învățat, poate mai mult ca niciodată, că planurile de vacanță sunt imprevizibile și pot suferi modificări, pe www.travelminit.ro îți punem la dispoziție peste 4000 de unități de cazare care pot fi anulate gratuit după efectuarea rezervării. Astfel, îți poți planifica sejurul fără grija unei situații neprevăzute în care trebuie să îți amâni vacanța. 

Am pregătit pentru tine o listă cu 10 astfel de unități de cazare, potrivite pentru sejururi în care vrei să fii înconjurat de liniște și de natură, alături de familie și prieteni.

Cabana Deac, Vatra Dornei

Aflată în inima naturii, însă, totuși, cu o panoramă superbă asupra întregului oraș, Cabana Deac este ideală pentru un sejur de relaxare.

Cabana dispune de 5 camere duble care pot fi închiriate atât individual, cât și integral, pentru grupuri de maxim 10 persoane. Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare dispune de mobilier de grădină, jocuri de societate, ciubăr și saună, zonă de relaxare și parcare păzită.

Pentru aventurieri, în zonă se pot organiza diverse activități cum ar fi echitație, rafting, tiroliană, plimbări cu bicicleta sau ATV-ul, excursii pe diverse trasee turistice, iar pentru cei pasionați de ski, pârtia se află la mai puțin de 1 km de cabană.

Cabana Platán, Izvoare

Cabana Platán este situată  aproape de Harghita Mădăraş, în Valea Ivó, înconjurată de munți și în apropierea unui pârâu montan.

Cabana dispune de 7 camere, 8 băi și are, în total, o capacitate de 14 persoane. Unitatea de cazare dispune și de mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber, grătar, ceaun, tenis de masă, ciubăr, saună uscată sau finlandeză, jocuri de societate și parcare pe stradă.

Casa de oaspeți Paltán, Borzont

Înconjurată de brazi falnici și verzi, Cabana Paltan din Borzont este ideală pentru un sejur departe de aglomerația marilor orașe. Cabana se închiriază doar integral, dispune de 5 camere, 2 băi și are, în total, o capacitate de 12 persoane.

În afara facilităților de bază, casa oferă jocuri de societate, tururi offroad, tururi de mers pe jos, echitație, ciubăr, saună uscată, grătar, ceaun și parcare păzită.

Little House, Gheorgheni

Little House este o cabană mică și practică, având 2 camere și o capacitate totală de 9 persoane. Cabana dispune de grătar, ceaun, teren de joacă, zonă verde și parcare, iar brazii ce delimitează proprietatea te duc cu gândul la o casă în mijlocul pădurii.

De aici se pot organiza și excursii de o zi, cabana fiind situată la 12 km de Lacul Roșu, la 15 km de Cheile Bicazului, la 10 km de Băile Suseni și la 11 km de Pârtia de Ski Ciumani.

Cabana Munte, Lunca Bradului

Cabana este situată în comuna Lunca Bradului, în apropierea pădurii, și oferă priveliște panoramică asupra munților Gurghiu.

Cabana se închiriază integral și are 4 camere, 1 baie și o capacitate totală de 9 persoane. Pe lângă facilitățile de bază, proprietatea oferă și parcare păzită sau pe stradă, zonă pentru luat masa în aer liber, grătar, ceaun, șemineu exterior, teren de joacă, zonă de relaxare, cărți, DVD-uri și muzică pentru copii.

Cabana Carisa, Moara de Pădure

Cabana Carisa se află în satul Moara de Pădure, la 20 de kilometri de Cheile Turzii și Cascada Ciucaș și la 14 kilometri de Pârtia de Ski Băișoara.

Cabana îmbină stilul rustic cu cel modern și oferă 5 camere, 3 băi și o capacitate totală de 12 persoane. Proprietatea se închiriază integral și dispune de grătar, ceaun, teren de joacă, grădină, ciubăr, sală de joacă pentru copii și parcare.

Cabana Kiss, Bisericani

Cabana Kiss este un loc ideal pentru odihnă și relaxare, pentru oricine vizitează inima Transilvaniei. Dispune de 2 camere, cu o capacitate de 8 persoane și se poate închiria integral pentru grupuri de turiști de minim 4 persoane.

Cabana pune la dispoziție grădină cu zonă de relaxare, grătar, bucătărie complet utilată, baie de sare, teren de joacă, ciubăr, încălzire prin centrală și parcare privată. În zonă se află Palatul Banffy din Cluj-Napoca, iar Cheile Turzii și Salina Turda se află la aproximativ 25 de kilometri depărtare.

Cabana Plai Cu Dor, Fundata

Plai Cu Dor este o cabană retrasă în inima naturii și dispune de o curte de 5 hectare, pădure în față și numeroase trasee marcate restaurant la 10 minute de mers pe jos. Peisajele ce înconjoară cabana sunt spectaculoase, făcând din acest loc o opțiune ideală pentru un sejur relaxant alături de prieteni și familie, având o capacitate de 14 persoane.

Unitatea de cazare pune la dispoziție bucătărie complet utilată, grătar, foișor, loc de joacă pentru copii.

Căsuța Măriei, Borșa

Căsuța Mariei este situată într-o zonă liniștită, la poalele Munților Rodnei și foarte aproape de zona centrală a orașului.

Unitatea de cazare dispune de 2 camere, având, în total, o capacitate de 6 persoane. Cabana este decorată în stil rustic, este înconjurată de natură, iar Pârtia de Ski Borșa se află la aproximativ 10 kilometri distanță.

Cabana 4KM, Gheorgheni

Cabana este situată într-un sat liniștit, înconjurat de păduri de pini, într-un mediu natural. Se află într-o zonă cu arhitectură specific montan, care îmbină elemente din lemn și piatră, tocmai de aceea, aerul curat de munte și împrejurimile fac din această casă de oaspeți o locație perfectă pentru odihnă, în intimitate.

Dispune de 6 camere cu intrări separate și are o capacitate 12 persoane. Cabana pune la dispoziție grătar, teren de joacă și zonă verde și de relaxare. La 12 km de cabană se află Lacul Roșu, iar la 15 km Cheile Bicazului.

The post Rezervă fără griji! Iată 10 cabane la munte cu anulare gratuită appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *