10 cazări aproape de natură, de unde poți închiria biciclete

Photo 131336431 © Majkl85 – Dreamstime.com

Odată cu venirea primăverii, dorul de ducă e și mai puternic. Aerul cald, soarele blând și mediul înconjurător ce revine la viață ușor, ușor ne fac să visăm și mai tare la o escapadă (sau mai multe) de primăvară, în care să explorăm în voie împrejurimile… de pe biciclete.

Noi ne-am propus ca primăvara aceasta să petrecem mai mult timp în natură, la aer curat, alături de prieteni și de cei dragi nouă. Dacă și tu îți dorești la fel, am pregătit pentru tine o listă cu 10 cazări aflate în mijlocul naturii, care organizează tururi de mers cu bicicleta sau de unde poți închiria biciclete. Pe www.travelminit.ro găsești peste 240 de unități de cazare care oferă serviciul de închirieri biciclete.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa, Vulcan

Wolkendorf Bio Hotel & Spa, Vulcan

Un sejur la Wolkendorf Bio Hotel & Spa este una dintre alegerile ideale pentru timp petrecut în natură. Aici, pe lângă plimbările cu bicicleta în natura impresionantă din jurul hotelului, ai posibilitatea de a te bucura de servicii de SPA, de relaxare în curtea interioară a hotelului, de piscină exterioară încălzită și multe alte facilități de relaxare.

Hotelul are 45 de camere cu băi proprii și, are o capacitate, totală de 90 de persoane.

Casa din Vie, Oradea

Casa din Vie, Oradea

Situată la 13 kilometri de centrul orașului Oradea, în satul Apateu, Casa din Vie oferă cadrul natural perfect pentru un sejur relaxant, de primăvară.

Unitatea de cazare, pe lângă tururi gratuite de mers pe biciclete sau pe jos, oferă și mobilier pentru grădină, zonă de relaxare, ciubăr, grătar, ceaun, șemineu în aer liber, trambulină, posibilitatea de a pescui și echipament de joacă pentru exterior.

Casa din Vie dispune de 5 camere, 2 băi și are o capacitate totală de 12 persoane.

Pensiunea Moara de Piatră, Cârța

Pensiunea Moara de Piatră, Cârța

Situată în inima județului Sibiu, într-un mediu intim și retras, Pensiunea Moara de Piatră oferă cazare în 9 camere, fiecare cu baie proprie, cu 2, 3 sau 4 locuri. Pensiunea se află la 45 de kilometri de Sibiu, fiind inaugurată în 2008, în locația vechii mori a satului, la numai 50 de metri de malul stâng al Oltului. Bineînțeles, zona este minunată pentru un tur cu bicicletele, oferind peisaje spectaculoase și rustice.

Pensiunea pune la dispoziția turiștilor o curte spațioasă pentru relaxare, dar și masă tradițională, agrement la pescuit și excursii în zonă, la cerere.

Cabana Farkas, Toplița

Cabana Farkas, Toplița

Aşezată la cel mai înalt nivel al Topliţei, cabana este înconjurată de brazi, iar de la balcon se deschide o minunată privelişte asupra munților Călimani.

Cabana oferă un sejur foarte plăcut şi comod, atât pentru odihnă cât şi pentru distracţii, drumeții, căci în zonă există trasee pentru biciclete, iar reprezentanții cabanei organizează și excursii off-road sau tabere de ski, în sezon.

Cabana Farkas are o capacitate de 26 de persoane și pune la dispoziție grătar, zonă verde, curte, ciubăr și parcare.

Casa din Plai, Provița de Sus

 Casa din Plai, Provița de Sus

Situată în Provița de Sus, Casa din Plai este o pensiune agroturistică, în zona de deal a Prahovei, aproximativ la 10 kilometri de Municipiul Câmpina și la o oră și jumătate de București.

Ai posibilitatea de a vizita zona și pe biciclete și, pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare îți pune la dispoziție și jocuri de societate, biliard, ping pong, coș de baschet.

Pensiunea dispune de 4 camere, 5 băi și are, în total, o capacitate  de 12 persoane. De asemenea, există și loc de luat masa în grădină, grătar, zonă de relaxare, parcare și zonă de picnic.

Pensiunea Raiul de pe Râu, Moroeni

Pensiunea Raiul de pe Râu, Moroeni

Situată la poalele munților Bucegi, pe malul râului Ialomița, la doar 18 kilometri de Sinaia, Pensiunea Raiul de pe Râu îți oferă cadrul perfect pentru a scăpa de stres și ai posibilitatea de a închiria gratuit biciclete.

Unitatea de cazare dispune de 10 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 20 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, pensiunea oferă și grătar, loc de luat masa în aer liber, jacuzzi și saună.

Pensiunea Sf. Nicolae, Aluniș

Pensiunea Sf. Nicolae, Aluniș

Situată în Aluniș, la 35 de minute de Ploiești, 10 minute de Slănic și la aproximativ o oră jumătate de condus de București, Pensiunea Sf. Nicolae te întâmpină cu voie bună și ospitalitate pentru ca sejurul tău să fie unul relaxant și odihnitor. Proprietatea organizează tururi de mers cu bicicleta sau pe jos, oferă grădină și zonă de relaxare, șemineu în aer liber, trambulină, parcare păzită și echipamente pentru jocuri de exterior

Unitatea  de cazare dispune de 7 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 14 persoane.

Casa de vacanță Radu Iancu, Dragoslavele

Casa de vacanță Radu Iancu, Dragoslavele

Casa de vacanță Radu Iancu este o adevărată oază a naturii și este situată în limita sudică a Parcului Național Piatra Craiului și oferă priveliști spectaculoase pentru turiștii care aleg să-și petreacă sejurul aici. Este o zonă perfectă de vizitat cu bicicleta sau pe jos, iar proprietatea organizează astfel de tururi, destinate relaxării și explorării.

Cabana dispune de 6 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 22 de persoane.

Pensiunea Németh, Sovata

Pensiunea Németh, Sovata

Complexul Németh este așezat în mijlocul naturii, în Sovata și dispune de 46 locuri de cazare, cu 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente și 7 camere cu pat matrimonial și 2 paturi supraetajate.

Pe lângă tururile cu bicicleta, poți beneficia în voie de toate facilitățile pensiunii: piscină exterioară încălzită, saună, ciubăr cu apă sărată, sală salină! În plus, la locație te bucuri de o gamă largă de programe turistice și de agrement pentru întreaga familie.

Cabana Deac, Vatra Dornei

Cabana Deac, Vatra Dornei

Aflată în inima naturii, însă, totuși, cu o panoramă superbă asupra întregului oraș, Cabana Deac este ideală pentru un sejur de relaxare.

Zona este ofertanta și se pot organiza diverse activități cum ar fi echitație, rafting, tiroliană și, bineînțeles, plimbări cu bicicleta sau ATV-ul și excursii pe diverse trasee turistice. Cabana dispune de 5 camere duble care pot fi închiriate atât individual, cât și integral, pentru grupuri de maxim 10 persoane.

The post 10 cazări aproape de natură, de unde poți închiria biciclete appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *