Top 8 unități de cazare disponibile de Paște

Chiar dacă, pe alocuri, încă ne putem bucura de zăpadă și de vreme rece, se pare că primăvara își intră ușor, ușor în drepturi. Luna aprilie a devenit, anul acesta, luna în care se conturează planurile pentru sărbătorile pascale, așa ca venim în ajutorul tău.

Fie că îți dorești un sejur de Paste diferit sau, din contră, îți dorești o experiență autentică și tradițională, am ales pentru diferite tipuri de unități de cazare, care sperăm să te inspire în alegerea ta.

Zen Apartamente, Cluj 

Apartamentele Zen din Cluj-Napoca sunt concepute astfel încât să-ți ofere confortul și facilitățile de care ai nevoie pentru un sejur de neuitat în Cluj Napoca. Apartamentele dispun de 8 camere cu băi proprii și au, în total, o capacitate de 29 de persoane.

Complexul apartamentelor oferă grădină, parcare acoperită, teren și echipament de joacă pentru exterior și sunt situate în VivaCity, cea mai modernă parte a orașului Cluj-Napoca,  la 2 minute de mers pe jos de Iulius Mall, Iulius Park și centrele de business.

ZEN Apartamente Centrale, Cluj Napoca

Apartamentele ZEN se află în zona centrală a Clujului, sunt complet mobilate și utilate și cu siguranță îți vor oferi acel sentiment de ”acasă” prin: paturile matrimoniale confortabile, lenjeriile premium și design-ul scandinav

Aici vei avea parte și de o bucătărie complet echipată unde vei găsi apă, ceai, cafea, fructe și dulciuri. Apartamentele sunt situate în zona Centrală, la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Unirii, punctul zero al orașului Cluj-Napoca.

Apartamentele au un stil modern, minimalist, dublat de pasiunea proprietarilor de a oferi servicii excelente cuplurilor, familiilor, călătorilor solitari și oamenilor de afaceri care vizitează Cluj-Napoca.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa, Vulcan

Un sejur la Wolkendorf Bio Hotel & Spa este una dintre alegerile ideale pentru timp petrecut în natură, în sejurul de Paște. Aici, pe lângă plimbările cu bicicleta în natura impresionantă din jurul hotelului, ai posibilitatea de a te bucura de servicii de SPA, de relaxare în curtea interioară a hotelului, de piscină exterioară încălzită și multe alte facilități de relaxare.

Hotelul are 45 de camere cu băi proprii și, are o capacitate, totală de 90 de persoane.

Harmonia Mundi, Vlaha

Pensiunea oferă 4 camere spațioase și luminoase, 1 apartament şi o suită, fiecare fiind dotată cu o baie proprie cu un design organic, în care modernul se îmbină armonios cu stilul tradițional. Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort, chiar pe o perioadă mai lungă.

Pensiunea Comfort, Sovata

Pensiunea Comfort este situată în stațiunea Sovata, la numai 5-10 minute de atracția principală a zonei, Lacul Ursu.

Unitatea de cazare dispune de 14 camere moderne și confortabile pentru 2 persoane. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi individuale, grup sanitar propriu, televizor LCD,aer condiționat, frigider mic, balcon, conexiune la internet gratuit, uscător de păr, încălzire centrală etc. Există posibilitatea de pat suplimentar pentru copii. Pensiunea dispune o sală de mese spațioasă și o bucătărie complet echipat. Pensiunea este ușor accesibilă cu mașină și dispune o parcare privată.

Vila Chambers’n Charm, Brașov

O vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov, Vila Chambers’n Charm te întâmpină  cu o priveliște absolut extraordinară către Tâmpa şi orașul Brașov. 

Vila se află la doar 3 km de centrul istoric. Chambers’n Charm este o unitate de cazare cu 9 camere spațioase, fiecare cameră fiind decorată după o altă temă. Vila este clasificată la 5 stele, creată special pentru cei care apreciază ambianța și serviciile hotelurilor boutique.

Complex Marinn, Costinești

Dacă îți dorești un Paște diferit, atunci dă o fugă până la mare! 

Complexul Marinn, din Costinesti  oferă cazare în cele două vile moderne: Marinn1 și Marinn 2,  la 5minute de plajă. 

Complexul dispune de 22 de camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 50 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, ai la dispoziție și echipament de joacă pentru exterior, grătar, terasă la soare, zonă de relaxare, serviciu zilnic de menaj, parcare păzită și parcare pe stradă.

Casa Măriuca, Breb

Pensiunea Casa Măriuca dispune de 5 camere cu băi proprii, având, în total, o capacitate de 15 persoane. Este ideală pentru un sejur de Paște liniștit, tradițional, alături de familie și prieteni. 

Se pot efectua excursii până la masivul muntos Creasta Cocoșului, unde se poate vizita rezervația naturală. 

Casa Măriuca dispune și de biliard, echipament de badminton, șemineu în aer liber, parcare păzită și îți pune la dispoziție serviciu de închiriere biciclete.

The post Top 8 unități de cazare disponibile de Paște appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *