Vacanță de primăvară în cuplu: 6 unități de cazare pe care trebuie să le încerci

Una dintre cele mai bune părți ale unei relații este faptul că ai un partener de călătorie garantat, iar una dintre cele mai bune părți ale călătoriei este momentul în care afli lucruri noi despre persoana de lângă tine, în timp ce explorați noi regiuni. O călătorie alături de cealaltă jumătate garantează aproape întotdeauna schimbul de experiențe neobișnuite și învățarea a ceva nou unul despre celălalt.

Dacă ai în vedere o călătorie de cuplu primăvara aceasta, iată 6 unități de cazare pe care vi le recomandăm: 

Vili Apartments Romantic, Oradea

Vili Apartments Romantic Elegant se află în Oradea și oferă camere cu bucătărie și vedere către oraș. Proprietatea pune la dispoziție WiFi gratuit. Apartamentul are TV cu ecran plat și baie privată, dotată cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite și cadă sau duș. Se oferă aparat de cafea și cuptor cu microunde.

Datorită aerului condiționat în toate camerele, poți fi sigur că vei ajunge acasă într-o cameră răcoroasă și plăcută chiar și după o zi lungă de plimbări prin frumosul oraș în stil Art Nouveau.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 542 de lei/cameră.

Apartament Citadella, Alba Iulia

Citadella Apartment este situat în Alba Iulia, la mai puțin de 1 km de Cetatea Alba Carolina, într-o zonă unde se pot face drumeții. Unitatea de cazare cu aer condiționat se află la 1,1 km de Poarta a III-a a Cetății Alba Iulia, iar oaspeții beneficiază gratuit de WiFi și de parcare privată.

Apartamentul include 1 dormitor, TV cu ecran plat și canale prin cablu, bucătărie cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, mașină de spălat rufe și 1 baie cu duș.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 194 de lei/cameră

Salt Resort, Cojocna

Bucură-te de relaxare și răsfăț la Salt Resort Cojocna. Unitatea de cazare te așteaptă cu brațele deschise pentru a petrece momente de respiro alături de persoana iubită. O întreagă echipă dedicată îți va sta la dispoziție pentru orice fel de informații.

Salt Resort Cojocna te așteaptă într-un ambient plăcut: 3 piscine exterioare dintre care una cu apă dulce pentru adulți, una cu apă dulce pentru copii și una cu apă sărată. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 280 de lei/cameră

Boutique Hotel Danielescu, Târgu Jiu

Boutique Hotel Danielescu continuă povestea vremurilor apuse, desprinsă din secolul XX, în dinamismul unui prezent ce nu lasă răgaz la meditaţie şi relaxare. Mediul gândit este unul ideal pentru sărbătorirea momentelor importante în compania celor apropiaţi. 

Boutique Hotel Danielescu propune şi respectă un set de valori de tip tradiţional alăturate în cel mai armonios mod eleganţei şi confortului de 4 stele. Astfel, trăsături precum responsabilitate, profesionalism, decenţă sau respect sunt regăsite atât în cadrele vizibile ale servirii oaspeţilor, cât şi în zonele cu acces limitat, în spatele meselor frumos aranjate sau ale platourilor bogate.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 261 de lei/cameră

Casa Dives Transylvania, Pianu de Sus

În zilele călduroase de primăvară, pădurea de lângă Casa Dives o să-ți ofere o reală apropiere de natură. Este întodeauna o plăcere baia şi relaxarea într-un ciubăr cu apă sărată încălzită sau cum i se mai spune jacuzzi ţărănesc, vă stă la dispoziţie în orice anotimp. 

Dacă vremea nu ţine cu tine, răsfață-te așa cum meriți cu un masaj anticelulitic sau de relaxare, combinația perfectă care te face să uiți de toate grijile și te umple de bună dispoziție. Casa Dives dispune și de o bibliotecă cu zeci de cărţi unde poţi petrece o după-amiază plăcută. La Casa Dives, o experiență de neuitat este focul de tabără. Bucuria generală este completată de o altă supriză: se oferă vin fiert de Jidvei din partea casei. WFH se traduce Work from Home, dar la fel de bine poate însemna si Work from Hotel.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 528 de lei/cameră

Pensiunea Bocrită, Ieud

Pensiunea Bocrita Leud oferă cazare în Ieud, la 49 km de Baia Mare. Există WiFi gratuit în întreaga proprietate. Pensiunea are grătar și restaurant. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

Proprietatea oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, laptop și calculator. În camere există aparat de cafea. Toate camerele au baie privată cu o cadă cu hidromasaj şi cadă sau duş, precum şi papuci. Printre dotările suplimentare oferite în camere se numără articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Proprietatea are recepţie program nonstop.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 130 de lei/cameră

The post Vacanță de primăvară în cuplu: 6 unități de cazare pe care trebuie să le încerci appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *