7 unităţi de cazare pentru un weekend cu fetele

cazare pentru weekend cu fetele

Anul trecut, n-a fost tocmai anul reuniunilor cu fetele. Dar odată cu ridicarea restricţiilor, s-a dat undă verde la trăncăneală, chicoteli şi cocktailuri colorate. Oare le poţi recupera pe toate la o simplă ieşire în oraş sau într-o vizită? Poţi mai bine de atât. Ce zici de un weekend cu fetele departe de casă?

Dacă planifici o escapadă cu grupul tău de fete, aruncă o privire peste cele 7 cazări din articolul nostru. Sunt tocmai bune pentru a sta la taclale, a face plimbări, a admira peisajul şi a construi amintiri de neuitat.

Casa Vale din Deal (Casa Crina, Pelu, Nicu, Lopo, Zollo, Apartament Zollo II), Sibiu

cazare weekend cu fetele

Oricât ar fi grupul de mare, sigur încape în cele două vile spațioase, în trei case tradiționale renovate sau într-un apartament mic, dar confortabil din complexul Casa Vale din Deal.

Vila Crina include 4 camere pentru 8 persoane, 4 băi, living cu bucătărie, dar şi ṣemineu, terasă, grădină, grătar şi parcare. Vila Zollo are 3 camere pentru 6 persoane, 2 băi, living cu bucătărie, şi-n plus ṣemineu, 2 balcoane, grădini, parcare, grătar şi filigorie. Casa Pelu numără 3 camere pentru 6 persoane, o baie, bucătărie şi o terasă înălţată. Casa Lopo are 3 camere pentru 6 persoane, o baie, bucătărie, curte şi grădină. Casa Nicu include 1 dormitor mare pentru 2-3 persoane, bucătărie, baie şi terasă. Casa Zollo 2 este un apartament pentru 2-3 persoane, cu chicinetă, baie, terasă, grădini, parcare şi grătar.

Ia în calcul şi Casa Pelu, cu 3 camere duble pentru 6 persoane, bucătărie complet echipată, baie cu duṣ ṣi cadă cu intrare din curte. Nu în ultimul rând, există posibilitatea de a aduce un animal, contra sumei de 48 lei/noapte.

Preţul unei nopţi de cazare porneşte de la 545 lei pentru 6 persoane.

Unde găseşti cazarea? La Mărginimea Sibiului, acolo unde se prepară brânza cea mai gustoasă, tocmai bună pentru o degustare cu un vin alături. Îţi recomandăm această alternativă pentru că e retrasă din agitația vieții urbane, e aproape de Transalpina ṣi la numai doi paṣi de Sibiu. Te poţi plimba şi prin cea mai veche pădure de fag de pe continent pentru a ajunge în pajiștile montane, unde vecini îţi vor fi oile și caii ce pasc fără griji.

Onix NS Studios Resort, Constanța

cazare pentru weekend cu fetele

Dacă aerul de munte nu e ca bronzul de mare, ce spui de a rezerva toate cele 7 camere cu 7 băi individuale ale unui complex de studiouri din Mamaia Nord? Fiecare unitate este mobilată modern, în culori vibrante, şi include şi o mică bucătărie, unde te poţi rezuma la nişte ouă ochiuri. Eşti departe de casă, gata cu gătitul!

Un alt aspect atractiv este că fiecare cameră dispune de o privelişte încântătoare: poţi admira marea direct de la geamul tău. Atât este de aproape! Asta mai presupune un avantaj: dacă ţi-ai uitat crema de plajă în cameră, nu trebuie să-ţi cumperi alta pentru că e prea departe hotelul.

Pregăteşte-te de un weekend cu fetele plin de zâmbete, pentru că o noapte de cazare pentru 2 persoane porneşte de la 279 lei.

Salt Resort Cojocna, Cluj

cazare pentru weekend cu fetele

Dintr-un weekend cu fetele nu poate lipsi o zi de SPA. Mai ales atunci când SPA-ul se află chiar în incinta hotelului. Dacă alegi Salt Resort Cojocna, aflat la 15 kilometri de aeroportul din Cluj, o să ai parte de un tratament wellness relaxant. Resortul dispune de cel mai elegant SPA cu apă sărată din zonă, două plaje exterioare şi terasa exterioară cu o capacitate de 120 persoane.

Unitatea include 15 camere, toate dotate cu TV, Wi-Fi şi baie privată, amenajate în stil glam. O noapte de cazare porneşte de la preţul de 300 lei pentru 2 persoane.

For You Apartments Gold & Silver, Sibiu

cazare pentru weekend cu fetele

Un weekend cu fetele în inima Sibiului? Cere şi ţi se va da. Îţi prezentăm un apartament aflat la doar câteva sute de metri de Palatul Brukenthal, iar Piața Mare este la 400 de metri distanță. Distanţa până la aeroport este de doar 2,5 kilometri. Unitatea de cazare aparţine grupului în totalitate: include 4 camere şi două băi, perfecte pentru un grup de 8 persoane.

Proprietatea are o cadă SPA și o cadă cu hidromasaj. Locuința are o zonă de luat masa și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Există, de asemenea, o bucătărie echipată cu un cuptor, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. Sunt disponibile un frigider și o mașină de cafea. Există o baie privată cu o cadă și bideu în fiecare unitate. 

O noapte de cazare For You Apartments Gold & Silver din Sibiu începe de la 407 lei pentru 4 persoane.

Pensiunea Lacrima Izei, Maramureş

cazare pentru weekend cu fetele

Introducem în listă şi o destinaţie tradiţională, cu decor românesc, ce numără nu mai puţin de 10 camere cu 10 băi, în care pot fi cazate 24 de persoane. Dacă vreo fată din grup se pricepe la pregătit fripturi, pe terasa comună, unde se pot organiza mese şi petreceri, există şi un grătar.

Proprietarii se ocupă de trasee în zonă cu autoturisme 4×4, pe masivul Pietrosu Rodnei și la Lacului Iezer. Aproape de cazare se află şi Săpânța și Cimitirul Vesel, comuna Bârsana și Mănăstirea Bârsana, Muzeul Țărăncii Române din Dragomireşti, Mănăstirea Moisei și Monumentul Eroilor din comună Moisei. Nu rata o plimbare cu Mocănița, la Vișeul de Sus.

Dacă accepţi invitaţia maramureșeană, preţul unei nopţi de cazare începe de la 180 lei pentru 2 persoane.

Pensiunea Valea Celor Doisprezece, Neamţ

cazare pentru weekend cu fetele

Ar fi fost interesant un weekend cu fetele în afara ţării. Dar dacă alegi această cazare, o să te simţi oricum ca în Hobbiton, Noua Zeelandă. Şi asta pentru că Pensiunea Valea Celor Doisprezece are un stil arhitectural de poveste, ce te transpune într-o altă lume. Casele din pământ, lemn şi piatră aduc un farmec aparte, dar şi like-uri pe Instagram, fetelor.

În apropiere, poţi vizita Mănăstirea Agapia, Cetatea Neamţ, Lacul Bicaz şi Mănăstirea Neamţ. Te-am convins? Atunci rezervă cel puţin o noapte pentru 2 persoane la 320 de lei. 

Pensiunea TvCondor, Prahova

cazare pentru weekend cu fetele

Îţi poţi aduce liniştită grupul aici pentru un weekend cu fetele. Vila include 9 camere cu 8 băi şi se află pe strada Mihail Kogălniceanu, la 5 minute de centrul oraşului.

Pensiunea are 6 camere duble cu băi proprii, cu posibilitatea acomodării unei persoane extra în fiecare cameră prin intermediul unui fotoliu extensibil. Dacă grupul tău nu vrea să lipsească de la sala de fitness, există una în incinta proprietăţii. Camerele au fost concepute pentru un cadru intim şi distins, iar paturile de 220 x 160 centimetri adaugă un plus de confort. Lenjeria este antialergică, concepută din materiale naturale. Camerele sunt dotate cu Smart TV, acces la internet şi telefon intern.

Apartamentul Penthouse măsoară 210 metri pătraţi, are 3 dormitoare dintre care 2 cu paturi suplimentare, 2 băi (una mare cu un jacuzzi), un living generos (de aproximativ 105 mp), cu bucătărie open space dotată şi utilată complet, dar şi o masă de billiard şi loc amenajat pentru grătar.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 185 lei pentru două persoane.

Ce spun fetele? Cu atâtea opţiuni atractive, o să fie greu să decideţi, dar cea mai simplă soluţie este să le luaţi pe rând şi să planificaţi cât mai multe ieşiri din oraş în grup. Un weekend cu fetele e întotdeauna o idee bună!

The post 7 unităţi de cazare pentru un weekend cu fetele appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *