3 pensiuni şi un hostel tocmai bune pentru a lucra remote

cazare remote

Perioada în care munca remote era literă de lege s-a terminat, dar cine spune că acest sistem nu poate fi menţinut, cel puţin parţial, dacă funcţionează? Marele lui avantaj este că poţi lucra de oriunde, iar asta contribuie de multe ori la inspiraţie, productivitate şi forţă de muncă. Şi dacă tot ai oportunitatea de a lucra departe de casă şi departe de birou, de ce să nu închizi laptopul la ora 18 şi să fii deja în mijlocul unor locuri de vis din România?

Îţi prezentăm 3 pensiuni şi un hostel tocmai bune să lucrezi remote, pentru că sunt aproape de atracţii turistice de neratat şi oferă conexiune Wifi gratuită.

Foxxin Hostel

cazare Oradea

Hostelul din Oradea nu e doar loc minunat din care poți lucra de la distanță, mai ales că are și o grădină verde foarte frumoasă, dar şi o posibilă cazare pentru munca remote în echipă (sau un teambuilding), având 2 camere de 8 persoane, dar şi un apartament dedicat unui cuplu, cu baie privată.

După muncă, te poţi bucura de serviciile centrului wellness din clădire – masaj de relaxare, masaj cu nămol, masaj cu uleiuri esenţiale, aromaterapie sau reflexoterapie. Dacă eşti axat pe vizite, poţi descoperi oraşul Oradea imediat după program sau poţi face o excursie la Băile Felix, la 8 kilometri distanţă.

O noapte de cazare pentru 2 persoane începe de la 160 de lei. 

Pensiunea Szász&Szász

cazare remote

La Gheorgheni, timpul trece mai tihnit, ceea ce face munca remote plăcută şi productivă. Mai ales când stai într-o pensiune departe de forfota oraşului şi ai chiar şi grătar şi ceaun în curte. 

Pensiunea are 8 camere cu 8 băi şi se află aproape de lacul Roşu, Cheile Bicazului, Băile Suseni şi Cascada Topliţa.

O noapte de cazare pentru 2 persoane începe de la 120 de lei. 

Vila Elena 

cazare la mare

Dacă liniştea este cerinţa de bază atunci când lucrezi remote, la vila Elena o să ai parte de ea din plin. În plus, datorită vegetaţiei din jurul clădirii, camerele sunt răcoroase vara. Camerele şi apartamentele sunt mochetate, cu suprafaţa de 22 de metri pătraţi, respectiv 42 de metri pătraţi.

Camera dublă are 2 paturi twin, cu posibilitatea de a mai adăuga unul contra sumei de 40 de lei pe noapte. Camera dublă de la demisol este semimochetată, are 2 paturi alăturate şi o canapea cu dimensiunile saltelei 90 centimetri x 190 centimetri. În apartament, în afară de patul matrimonial aflat în dormitor, există o canapea extensibilă mare în living, pe care pot dormi 2 persoane.

O noapte de cazare pentru 2 persoane începe de la 207 lei. 

Pensiunea Tikos

cazare remote

Pensiunea se află în satul natal al proprietarilor, în Tămășeni, judeţul Neamţ, iar atracția principală și, de altfel, locul preferat al tuturor turiștilor care-i trec pragul este ciubărul din lemn cu apă sărată și încălzită până la 42 de grade, ce poate să fie folosit și iarna, fiind situat în grădină.

Pensiunea are 4 etaje. La parter este un living foarte spațios, șemineu, dining și zonă de bucătărie deschisă și o baie. La primul etaj sunt cele patru camere cu baie privată.

În plus, ai multe opțiuni de divertisment: masă de biliard, masă de fotbal, darts, masă de ping-pong. Numai bune pentru o pauză de muncă.

O noapte de cazare pentru 10 persoane începe de la 800 lei. 

Dacă deja te-ai transpus într-una dintre unităţile de cazare, e clar: fă-ţi bagajul şi trăieşte cu adevărat plăcerea de a lucra dintr-un loc nou, care să te umple de energie şi de productivitate.

*Articol sponsorizat

The post 3 pensiuni şi un hostel tocmai bune pentru a lucra remote appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *