5 cazări din România în care te vei simți ca în altă țară

Vacanţele în străinătate încă nu s-au aliniat la standardul de dinainte de pandemie, aşa că s-ar putea să-ţi fie mai comod să te rezumi la un sejur relaxant în România. Mai ales atunci când destinaţiile chiar arată ca ca în altă țară. Dacă acesta este obiectivul tău, ţi-am pregătit o listă de 6 cazări din România în care te vei simţi ca în altă ţară. 

Iar asta nu e tot. Pentru că vrem să te bucuri de o vară plină de experiențe memorabile în România, am pus la cale o campanie care te aduce cu un pas mai aproape de o vacanță de vis. Cum poți participa? Rezervă cazare pe www.travelminit.ro, participă la concursurile cu premii săptămânale de pe pagina noastră de Facebook sau achiziționează un pachet de pe promotii.travelminit.ro pentru a primi bilete la tombola care îți poate aduce vara aceasta un sejur în Deltă, la Poiana Brașov și la Băile Herculane. Află toate detaliile pe: https://travelminit.ro/vacanta-de-vis.

Valea Celor Doisprezece, Neamţ

cazări din România în care te vei simți ca în altă țară

Valea Celor Doisprezece este un sătuc tematic format din patru căsuțe, construit în Dobreni, judeţul Neamţ. Proprietarii complexului te aşteaptă în vizită la o masă caldă la taverna lor, la relaxare în ciubăr sau saună sau chiar şi peste noapte, să te cazezi într-o căsuţă făcută din pământ şi lemn. 

De ce am inclus această cazare pe lista noastră de cazări ca în altă țară? Pentru că arhitectura căsuţelor îţi poartă imaginaţia direct în Noua Zeelandă, în Hobbiton, acolo unde s-au filmat seriile Stăpânul Inelelor şi Hobbitul. Platoul original este disponibil tuturor turiştilor ce-şi doresc să-l viziteze, dar până atunci poţi să faci un popas în Hobbiton-ul românesc din Neamț. 

Taxa de vizitare este 15 lei adult şi 5 lei copil, iar o noapte de cazare pentru 2 persoane începe de la 320 de lei.

Dulo Annamária Guesthouse, Alba

cazări din România în care te vei simți ca în altă țară

Dulo Annamária Guesthouse se află la Rimetea, județul Alba, localitate ce în 1999 a fost distinsă cu premiul Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material. Printre clădirile de patrimoniu din localitate se numără 200 de clădiri laice tradiționale, cea mai veche moară de apă funcțională din Munții Apuseni sau morminte de familie săpate în stâncă, unice în România.

Includem această cazare în lista noastră pentru că atât pensiunea, cât şi priveliştea din jur pot fi uşor confundate cu un resort austriac. În plus, satul medieval este populat adesea de turişti austrieci şi unguri, care se simt aici ca acasă. 

O noapte de cazare pentru 2 persoane începe de la 280 de lei.

Guest House Bucovina, Suceava

cazări din România în care te vei simți ca în altă țară

Guest House Bucovina aduce confortul oraşului în mijlocul naturii. Cazarea din județul Suceava include 5 camere duble cu baie și balcon propriu si un living open space de 80 de metri pătraţi, cu bucătărie și toaletă. Cel mai plăcut punct al proprietăţii este un foișor închis cu vitrine mari de sticlă care îți asigură căldură în zilele friguroase de iarnă, dar și posibilitatea să admiri peisajul şi să-ţi laşi mintea să zburde pe pajiştea din faţă.

Pe timp de iarnă, clădirea arată ca un resort de ski autentic din Elveţia. De la arhitectura cabanei la peisajul montan plin de zăpadă, totul are un aer de poveste şi o atmosferă plăcută, completată cel mai bine cu un vin fiert.

O noapte de cazare pentru 10 persoane începe de la 1300 de lei.

NirVama Tent Glamping, Constanţa

NirVama Tent Glamping, Constanţa

Pe timp de vară, îţi recomandăm o experienţă unică: glamping în Vama Veche, judeţul Constanța. O noapte într-o iurtă generoasă, amenajată boho, la un pas de natură, poate fi nu doar distractivă, dar şi relevatoare. În plus, cazarea include şi 8 băi, dar şi o zonă de barbecue pe care o poţi folosi gratuit. 

Iurtele de lux din NirVama Tent Glamping se aseamănă spectaculos de mult cu cele de la festivalul Coachella din California, de la paleta cromatică la decoraţiunile boho-chic. Iar partea bună este că turiştii care se opresc aici sunt suficient de boemi încât să improvizaţi împreună propriul festival de muzică la faţa locului.

O noapte de cazare pentru 2 persoane începe de la 130 de lei.

Hotel Cupidon, Constanța

Hotel Cupidon, Constanța

La doar 10 metri de plajă, Hotelul Cupidon din Saturn, judeţul Constanța, adună toate condiţiile pentru ca tu să te bucuri de cea mai reuşită vacanță: include restaurant, bar, cameră de bagaje, recepţie deschisă non-stop, plajă amenajată de 9000 de metri pătraţi, loc de joacă pentru copii, piscină în aer liber, program artistic pentru adulţi şi copii şi parcare proprie gratuită în limita locurilor disponibile.

Dar adevăratul motiv pentru care am inclus această alternativă în lista noastră de cazări din România în care te vei simți ca în altă țară este pentru că are o piscină infinity care aduce 1:1 cu un infinity pool din Bali, în care să te bucuri de răcoarea apei şi să admiri în acelaşi timp peisajul. Află mai multe despre locuri inedite unde poţi înota şi face plajă în România din acest articol.

Prețurile pentru 4 nopţi de cazare pentru 2 persoane încep de la 2024 de lei.

Care unitate de cazare ca în altă țară te atrage în mod deosebit? Spre ce destinaţie “străină” ţi-ar plăcea să călătoreşti fără să părăseşti România? Testează propunerile noastre şi urmăreşte travelminit.ro şi promoţii.travelminit.ro şi pentru alte pensiuni, hoteluri şi apartamente tocmai bune de rezervat.

Dacă vrei să descoperi mai multe destinații de poveste din România, citește şi articolul despre palate şi castele din România

The post 5 cazări din România în care te vei simți ca în altă țară appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *