Rezervă cazarea cu voucherele de vacanță, iar Travelminit si Sodexo te premiază!

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de concediu pentru vara aceasta, a venit momentul să te organizezi și la acest capitol, pentru că încă mai poți prinde oferte avantajoase la cazările din România, indiferent care este destinația pe care o alegi. Această țară ascunde atât de multe comori, încât merită să îți rezervi măcar câteva zile pentru a explora câteva dintre cele mai frumoase zone ale sale. 

Prin urmare, dacă te gândești să pornești la drum prin România, avem o veste minunată pentru tine: vara aceasta, Travelminit.ro și Sodexo s-au parteneriat în cadrul unei campanii create special pentru a-i încuraja pe românii care încă au vouchere de vacanță rămase din 2019 și 2020 să le folosească pentru a rezerva acum vacanțe în țară, o inițiativă care va contribui semnificativ la dezvoltarea turismului intern pe parcursul următoarelor luni. Așa că da, încă poți folosi voucherele de vacanță din anii trecuți pentru a te bucura de un sejur de relaxare în România!

Și cum o veste bună nu vine niciodată singură, marele premiu al campaniei este un Apple iPhone 12 cu ajutorul căruia poți surprinde cele mai tari instantanee din călătoriile tale prin țară… și nu numai. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în cursă este să rezervi cazarea prin Travelminit plătind cu voucherele (tichete și carduri) de vacanță Sodexo. De asemenea, nu uita că poți rezerva cazarea astfel:

  • Pe travelminit.ro, unde găsești unități de cazare din toate colțurile țării, de la hoteluri la pensiuni și case de vacanță;
  • Pe promotii.travelminit.ro, unde te așteaptă o gamă largă de pachete promoționale la cazări din România, oferte la prețuri de neratat.

Iar asta nu e tot. Fiecare client care își rezervă prin Travelminit cazare în România în valoare de minimum 1.000 de lei și o plătește cu voucherele (tichete sau card) de vacanță Sodexo primește și o reducere de 25 de lei la rezervarea respectivă. Pentru a beneficia de această reducere, tot ce ai de făcut este să introduci codul 25SODEXO în câmpul „Aplicare cupon”. 

Campania realizată de Travelminit și Sodexo se desfășoară în perioada 2 iulie – 15 august 2021. Toți turiștii care finalizează o rezervare la cazare prin platformele travelminit.ro sau promotii.travelminit.ro și plătesc cu vouchere de vacanță Sodexo se pot înscrie în cursa pentru marea extragere de la finalul verii prin bifarea unei căsuțe la finalul procesului de rezervare. 

Premiul campaniei constă într-un smartphone Apple iPhone 12 5G, 64GB, Purple. Alegerea câștigătorului se va face prin tragere la sorți la data de 31 august 2021. Mai multe detalii despre campanie și regulament sunt disponobile aici: https://travelminit.ro/ro/regulament-campania-travelminit-si-sodexo

Mult succes tuturor și spor la rezervări pe Travelminit!

Foto: dreamstime.com

The post Rezervă cazarea cu voucherele de vacanță, iar Travelminit si Sodexo te premiază! appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *