Relaxare, pescuit și birdwatching în Delta Dunării, în minivacanța de 1 Decembrie

Pentru minivacanța de 1 Decembrie, foarte puțini hotelieri din Delta Dunării mai au unitățile deschise. Totuși, există cereri de la turiștii care vor să petreacă într-un mod inedit și relaxant cele câteva zile libere în mijlocul naturii, astfel că gradul de ocupare este de peste 85% la principalele 3 resort-uri din inima Deltei: Holbina Trei Bibani, Lebăda Luxury & Spa și Green Village.

Ce poți face în minivacanța de 1 Decembrie în Delta Dunării

Delta Dunării este un adevărat spectacol și în sezonul rece, iar cei care nu au petrecut încă un sejur în luna decembrie în Rezervația Biosferei pot încerca o minivacanță, pentru a se bucura de atracții inedite.

descopera-delta-dunarii-rasarit-in-delta-minivacanta-de-1-decembrieChiar dacă temperaturile sunt mai scăzute, turiștii pot surprinde, în cadrul plimbărilor cu barca pe canalele Dunării, peisaje superbe și numeroasele păsări care rămân iarna în Deltă: gâște, rațe, lebede, cormorani, pelicani, stârci și multe specii de înaripate mici.

Storceag-Delta-DunariiGastronomia deltaică îi încântă pe toți cei care ajung în Delta Dunării, iar după o plimbare cu barca, un storceag fierbinte și alte preparate tradiționale din pește vă vor determina să vă felicitați pentru alegerea făcută pentru această minivacanță.

toamna-in-delta-dunariiApusul și răsăritul de soare sunt magnifice iarna în Delta Dunării, iar imaginile pe care le veți surprinde îi vor face invidioși pe prietenii care au rămas acasă.

toamna-in-delta-dunariiNu vă lăsați undițele acasă, pentru că puteți petrece momente autentice alături de prieteni și familie, chiar și în timpul unei partide de pescuit.

stufaris-in-delta-dunariiÎn plus, iarna vă bucurați de multă liniște în Delta Dunării, vă puteți încărca bateriile la maximum și surprindeți peisaje uluitoare, chiar și cu telefonul.

Holbina Trei Bibani are toate camerele rezervate de pescarii care vor să prindă știuci

Pentru minivacanța de 1 Decembrie, resort-ul de 4* Holbina Trei Bibani din Delta Dunării este ocupat în proporție de 100%. Turiștii care au preferat această locație merg pentru relaxare și pescuit.

delta-dunarii-rasarit-de-soare”La Holbina Trei Bibani, turiștii vin inclusiv iarna, pentru că avem pescari pasionați, care nu țin cont de anotimp. Ei doresc să aibă parte de câteva zile de relaxare, să prindă știuci, pe care ulterior să le elibereze în apă, să privească răsăritul printre cețurile din incintă, dar și apusul, în compania celor dragi.

caras-prajit-peste-traditional-delta-dunariiPentru minivacanța de 1 Decembrie le pregătim oaspeților noștri preparate din pește, dar și tradiționala fasole cu ciolan. Ne bucurăm că turiștii au dorit să vină la Holbina în această perioad! În plus, deoarece există cereri, vom ține locația deschisă inclusiv în lunile ianuarie și februarie.

holbina-trei-bibani-delta-dunariiȘi dacă tot vorbim despre 1 Decembrie, Ziua Națională a României, doresc să fac din suflet o urare: ”La mulți ani României, dar și tuturor românilor și celor ce simt și gândesc românește!”, a declarat pentru Discover Dobrogea, managerul resort-ului de 4* Holbina Trei Bibani, din Delta Dunării, Silvia Savu.

Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa le promite turiștilor relaxare maximă în minivacanța de 1 Decembrie

Hotelul Lebăda este o altă unitate de cazare deschisă și în sezonul rece, iar oferta pentru turiștii interesați să își petreacă minivacanța de 1 Decembrie în Delta Dunării este de nerefuzat.

hotel-lebada-delta-dunarii-minivacanta-de-1-decembrie”Pachetul conține două nopți de cazare, cu mic dejun, cina festivă tradițională în data de 30 noiembrie și muzică live. Prețurile încep de la 135 de euro de persoană pe sejur, în camera dublă standard LOFT.

hotel-lebada-spa-oferta-minivacanta-1-decembrie-delta-dunariiOaspeții beneficiază de acces în zona de piscină, saună, jacuzzi sau se pot bucura de cel mai exclusivist centru SPA din Delta Dunării, ”UP The River SPA”. Ne bucurăm de un grad de ocupare de aproximativ 85%”, au precizat pentru Discover Dobrogea, reprezentanții Lebăda Luxury Resort & Spa, unitate de cazare situată în localitatea Crișan.

Complexul Green Village de la Sfântu Gheorghe își răsfață oaspeții și în minivacanța de 1 Decembrie

Cel de-al treilea mare resort din Delta Dunării, Green Village, care este deschis și în sezonul rece, are oferte și pentru minivacanța de 1 Decembrie. Prețurile sunt de 121 de euro de persoană pentru 2 nopți de cazare, cu mesele și transferul incluse.

green-village-oferte-minivacanta-de-1-decembrie-delta-dunarii”Vacanța de iarnă poate însemna ceva cu totul inedit, departe de aglomerație, de zgomotul orașului, într-un loc în care poți să te bucuri din plin de natură, dar și să te lași răsfățat de condițiile de top ale cazării Green Village 4* Resort din Delta Dunării”, spun reprezentanții hotelului.

green-village-oferte-minivacanta-de-1-decembrie-delta-dunariiÎntre activitățile pe care le propune turiștilor unitatea de cazare din localitatea Sfântu Gheorghe se numără plimbările pe plajă, excursiile pe canalele Dunării, proiecții de filme în cinematograf, biliard, saună sau masaj, pescuit sportiv sau plimbări cu bicicleta.

Turiștii pot petrece minivacanța și la Sulina sau în Dobrogea de Nord

Ghidul de turism din Delta Dunării, Mihai Călin a precizat pentru Discover Dobrogea că și la Sulina au fost făcute câteva rezervări, nu foarte multe, pentru minivacanța de 1 Decembrie.

sulina-turceasca-corabiile-cu-mireseRomânii care preferă să meargă în locuri accesibile cu mașina pot alege superbele localități din Dobrogea de Nord. Pensiunile din Sarichioi, Jurilovca, Dunavăț sau Murighiol au pregătit pachete speciale de Ziua Națională a României, pentru turiștii care vor să petreacă în mod inedit aceste zile libere.

minivacanta-de-1-decembrie-delta-dunariiIndiferent unde mergem în minivacanța de 1 Decembrie, important este să ne bucurăm că suntem români și să avem acest sentiment în fiecare zi a anului. La mulți ani, români! La mulți ani, România!





0Shares

The post Relaxare, pescuit și birdwatching în Delta Dunării, în minivacanța de 1 Decembrie appeared first on Descopera Dobrogea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *