Travelminit te ajută să redescoperi bucuria vacanțelor în România

Chiar dacă ne aflăm încă în pandemie, sezonul sărbătorilor de iarnă a venit și trebuie să căutăm noi modalități pentru a ne simți bine și pentru a călători. Travelminit vine în ajutorul tuturor românilor care nu au reușit să se bucure de vacanță în ultimul timp. Turiștii au acum opțiunea de a alege o gamă variată de oferte la cazări din toată România și de a achita aceste pachete cu voucherele rămase nefolosite din anii trecuți.

Iată care sunt opțiunile:

Achită un sejur în avans

Cei care doresc să plece într-un sejur în țară încă mai pot achiziționa cazări cu voucherele nefolosite din 2019 și 2020, înainte ca acestea să expire. Este important de reținut faptul că Travelminit le oferă clienților posibilitatea de a rezerva pachete flexibile, de a achita un sejur în avans, alegând data și destinația de vacanță mai târziu.

Cumpără un pachet promoțional valabil și în 2022!

Târgurile de Crăciun din orașele Transilvaniei, zonele de schi de pe Valea Prahovei, dar și regiunile rustice din Maramureș, printre altele, așteaptă să fie descoperite în următoarea perioadă.

Mai mult decât atât, pe promotii.travelminit.ro te așteaptă o selecție variată de oferte disponibile inclusiv în 2022, așa a venit momentul să te gândești la vacanțele și experiențele frumoase care te așteaptă anul viitor în România. Și da, poți achiziționa aceste pachete promoționale cu voucherele de vacanță pe care încă nu le-ai utilizat.

Rezervă o cazare pentru anul viitor!

După o perioadă plină de provocări pentru turismul intern, se pare că lucrurile încep, treptat, să își revină. Travelminit te îndeamnă să te bucuri de și mai multe locuri minunate din România. Folosește voucherele pe cale să expire, rezervă încă de-acum cazarea pentru anul viitor și pregătește-te să descoperi destinațiile pe care ai visat mereu să le vizitezi.

Dacă aceste noutăți ți-au atras atenția și îți propui să planifici o vacanță cât de curând, te așteptăm pe www.travelminit.ro. Spor la rezervări!

The post Travelminit te ajută să redescoperi bucuria vacanțelor în România appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *