Cele mai frumoase mesaje de Crăciun

Crăciunul este aproape, iar una dintre cele mai importante ‘tradiții’ este mesajul de Crăciun pe care îl trimiți familiei, prietenilor și tuturor celor care îți sunt dragi. Întotdeaunea este greu să găsești cuvintele potrivite pentru a-ți exprima aprecierea și dragostea, însă Travelminit vine în ajutorul tău și îți propune o serie de mesaje de Crăciun care vor reuși cu siguranță să transmită sentimentele tale celor dragi.

Mesaje de Crăciun pentru familie

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace și emoția Crăciunului prin dragoste. Acum, a venit momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm și să iubim și să ne amintim că nu suntem niciodată singuri! Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun pentru persoana pe care o iubiți

Crăciunul este un prilej bun pentru a ne aminti cât de importanți suntem unii pentru ceilalți. În noaptea de Crăciun toți vor fi ca noi doi, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Crăciun fericit!

Mesaj de Crăciun pentru cei mici

Un an nou fericit, dragii mei! De la Moș Crăciun, de la Crăiasa Zăpezii și de la noi! Chiar dacă este greu să ne comparăm cu Moș Crăciun, totuși v-am pregătit un dar sub brad. Ești cel mai bun copil din lume și, chiar dacă ai crescut, să continui să crezi în magie. Crăciun fericit, copilul meu iubit!

Mesaj de Crăciun pentru prieteni

Îți urez cu dragă inimă, ție și familiei tale, să aveți parte de sănătate, fericire și mult noroc în anul care vine! Sper ca această sărbătoare să vă aducă toate cele bune în casă și în familie! Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la oamenii speciali din viaţa ta, iar tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun amuzante

L-am visat pe Moș azi noapte, Venea tare de departe Cu un sac mare în spate Să aducă sănătate, Deci aşteaptă-l că el vine, Dar acum este la mine!

Urări de Crăciun regionale

‘Păsăreaua câmpului, cântă-n cornu plugului, și tot cântă și ciripește, și la gazdă-i multumește, mulțam gazdă frumoasă că ne primești bucuroasă, la ferești cu cornu lat pe Iisus l-am lăudat, pe Iisus, pe dumneata că la noi așa-i datina, amin amin slavă ție Dumnezău, gazdă și ție și pe prunci si pe soție deacum până-n veșnicie’ (Maramureș)

Dacă îți propui să îți petreci vacanța de Crăciun în zone cu tradiție din România, intră pe www.travelminit.ro și descoperă România.

The post Cele mai frumoase mesaje de Crăciun appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *