Visezi la un sejur de relaxare la SPA? Iată 5 cazări pe care să le încerci curând

Ai muncit toată iarna? Este timpul tău pentru vacanță! Dacă vrei să te întorci din sejurul tău mai plin de energie și mai puțin stresat, Travelminit ți-a pregătit o serie de recomandări de cazări care au incluse serviciile SPA.

În plus, dacă rezervi în perioada 14-20 februarie 2022 un #sejur pe https://promotii.travelminit.ro/ ai șansa de a câștiga un set de articole (set de farfurii + set de tacâmuri) pentru servirea mesei de la Nobila Casa, astfel încât să te bucuri de cel mai frumos decor al meselor tale în compania celor dragi. Mai multe detalii poți afla în regulamentul concursului găsești AICI.

Iată câteva dintre cele mai avantajoase oferte:

Lebăda Luxury Resort and Spa ***** Crișan

La Lebăda Luxury Resort and Spa te poți bucura vreme de două zile și două nopți de o vacanță de 5 stele și poți descoperi frumusețea unică a Deltei Dunării. Situat în Crișan, județul Tulcea, resortul pune turiștilor la dispoziție acces la SPA, piscină interioară încălzită, saună umedă, saună uscată și loc de joacă pentru copii.

Oferta este disponibilă în perioada 10.02.2022 – 15.03.2022, doar în timpul săptămânii (duminică – joi); pentru weekend, începând de joi, se poate rezerva achitând o suprataxă.

Hotel Perla Oltului *** Căciulata

Hotelul Perla Oltului *** este situat în stațiunea balneară Călimănești, la doar 2 km de Parcul Național Cozia și de Mănăstirea Cozia. Oaspeții beneficiază de o ofertă de cazare de 3 nopți cu acces la centrul wellness, piscină interioară și saună și pot practica ciclism și drumeții în apropiere și să pescuiască în râul Olt, situat la doar 400 de metri.

Oferta este disponibilă în perioada 14.02.2022 – 15.04.2022, inclusiv în weekend.

Pensiunea Chez Marie, Brateș

În județul Covasna, Pensiunea Chez Marie își așteaptă oaspeții cu o ofertă de 2 nopți care include mic dejun, acces la SPA, saună, piscină interioară și sală de fitness. În plus, cazarea este perfect situată pentru a explora pădurile și râurile din zonă, mănăstirile și schiturile, cascadele Frasin, Goșmanu, Răchitiș sau cele 3 cascade de pe Bolovăniș și defileul acestuia, cheile Aței și defileul Tărcuței, Muzeul de artă Iulia Hălăucescu din Tarcău sau Cetatea Domnească din Piatra Neamț.

Oferta este disponibilă în perioada 12.02.2022 – 01.06.2022 doar în timpul săptămânii (duminică – joi).

Hotel Szeifert *** Sovata

Stațiunea minunilor naturale cu apă sărată este potrivită pentru persoanele care caută relaxare şi aer curat. Hotelul Szeifert pune la dispoziția celor care îl vizitează acces la SPA (90 de minute/ cuplu/ zi), jacuzzi cu apă dulce, saună cu infraroșu și ciubăr cu apă sărată (în exterior, apa încălzită la 35 de grade). Celebră pentru calitatea apelor și a unităților de cazare din zonă, Sovata se potrivește oricărui turist, fie că acesta își dorește un pachet de tratament complet sausă petreacă o vacanță minunată, relaxată, departe de agitație.

Oferta este disponibilă doar în perioada 14.02.2022 – 01.06.2022, inclusiv în weekend.

Pensiunea Bodrogeni ** Poiana Aiudului

Aflată la poalele Munților Trascăului, Poiana Aiudului este locul perfect pentru odihnă și recreere. Printre beneficiile ofertei de la Pensiunea Bodrogeni vei regăsi cazare în regim de demipensiune cu mic dejun și cină, acces la ciubăr și degustare de vinuri alese.

Oferta este disponibilă în perioada 04.01.2022 – 26.05.2022, doar în timpul săptămânii (duminică – joi).

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post Visezi la un sejur de relaxare la SPA? Iată 5 cazări pe care să le încerci curând appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *