Vacanța de primavară: 5 cazări în mijlocul naturii

Te gândești deja la următoarea escapadă care să îți ofere pace și liniște? Încearcă experiența uneia sau mai multor nopți atipice în inima naturii. Acest tip de cazare îți va permite să te retragi preț de câteva zile din stilul de viață haotic pentru a te relaxa.

O casă în natură este punctul de plecare ideal pentru o călătorie de descoperire în zone cu dealuri, pajiști vaste sau zone muntoase falnice. Poți merge la pescuit, ciclism montan, drumeții sau pur și simplu te poți relaxa citind o carte într-o zi ploioasă. Casele naturii vin în toate formele și dimensiunile, iar o cazare de acest tip nu este doar un loc unde să dormi în timpul călătoriei tale, ci și o experiență. Iată cinci idei de cazare în natură, pentru a te bucura de o oportunitate pe care, cu siguranță, ți-o vei aminti pentru totdeauna.

Casa Glod, județul Alba

Această cazare e perfectă pentru o gură de aer proaspăt și relaxare. Este, de fapt, un complex de case amplasate în inima naturii, în apropiere de Cheile Glodului, care oferă celor care le trec pragul o experiență unică. Casele Glod au o vechime de aproximativ 200 de ani și au fost recondiționate prin păstrarea elementelor originale și adăugarea unor elemente ce țin de confort (grupuri sanitare, utilități etc.).

Căsuţele Suhardul Mic, Lacul Roșu

Le veți găsi în staţiunea Lacu Roşu, într-un mediu pitoresc, situate pe malul pârâului Bicaz, lângă şoseaua principală. Închiriate în regim hotelier, cele opt căsuțe Suharul Mic sunt dotate cu baie proprie, apă caldă non stop, tv, internet, încălzire, terasă.

Această destinație este potrivită mai ales dacă ești pasionat de alpinism, drumeţii montane, pescuit şi plimbări cu barca.

Casa Blanca, Olimp

Nu trebuie să fie mijlocul sezonului estival pentru a te putea bucura de briza mării. Casa Blanca din Olimp este un complex de 12 bungalouri amplasate în șir perpendicular pe plajă. Cazarea dispune de parcare privată, menaj zilnic însoțit de schimb de prosoape și schimb de lenjerii.

Descoperă și 8 conace și castele din România unde te poți caza

Pensiunea Dealul Verde, Porumbacu de Sus 

Este o alegere potrivită fie că îți dorești o vacanță cu familia, un weekend leneș sau o petrecere de pomină cu gașca ta. Pensiunea Dealul Verde este o destinațieunică în România, așezată în mijlocul pădurii, la poalele munților Făgăraș. Unitatea de cazare este construită chiar intr-un deal, sub formă de căsuțe de hobitt sub pământ. Pensiunea are 8 astfel de camere de hobbit, fiecare cu o temă aparte, care se regăsește în toate detaliile și obiectele de decor de la interior. Fiecare cameră are baie proprie și există un ciubăr și o saună care le deservește.

Cabana Valea Floreiului, Valea Doftanei

În lumea de la Cabana Valea Floreiului, o să găsești oriunde privești, peisaje pline de culori diferite, orizonturi nemărginite și natura cu tot cu frumusețea ei. Unitatea se află în satul Teșila. Cabana dispune de 5 camere duble cu băi proprii, living spațios cu șemineu, zonă de dining, bucătărie complet utilată, însă atracția principală este terasa mare cu vedere spre Valea Râului Florei și a munților din zonă.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post Vacanța de primavară: 5 cazări în mijlocul naturii appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *