4 idei de petrecere a timpului în vacanța de Paște

Vacanțele sunt întotdeauna un prilej de relaxare și distractie, însă ce te faci atunci când n-ai idei si nu știi cum să le petreci? Travelminit îți sare în ajutor și te ajută cu 4 idei de petrecere a timpului în vacanța de Paște.

Peste două săptămâni ne așteaptă un weekend prelungit în care ne putem relaxa și fugi din cotidianul în plasa căruia cădem aproape în fiecare zi. Sărbătoarea Paștelui este un bun prilej pentru o vacanță binemeritată. Așadar, ține cont de numeroasele activități pe care le poți avea în program.

City break-uri în țară

Investiția într-o excursie este întotdeauna o alegere excelentă. Dacă nu vă luați concediu pe o perioadă mai îndelungată și aveți la dispoziție doar weekendul prelungit, acum este momentul să plecați la drum. Puteți vizita Timisoara, Oradea, Cluj (vezi și locuri de vizitat lângă Cluj), Sibiu, Iași, Brașov sau chiar Bucureștiul.

Pentru a vă putea bucura măcar de principalele obiective turistice ale orașului ales, organizați-vă o listă cu muzeele, parcurile, grădinile zoo și alte locuri în care să mergeți și porniți în aventura urbană.

Plimbări în inima naturii în vacanța de Paște

Probabil te-ai plictisit să fii pe parcursul întregii zile într-un birou. Profită la maximum de vacanță și plimbă-te cât este ziua de lungă. În plus, mișcarea îți va face foarte bine, la fel și porția de vitamina D oferită de soare.

Descoperă 5 idei pentru o escapadă de weekend în inima naturii

Turul castelelor și al cetăților

În multitudinea de atracții turistice pe care le regăsim în România, un loc aparte care ar trebui bifat în portofoliul oricărui călător sunt castelele. Piese istorice, cu arhitecturi specifice diverselor perioade, castelele au acel farmec special care te atrage în orice loc al lumii te-ai afla. Cetatea Chindiei, cetatea Făgărașului, cetatea Râșnov, castelul Iuliei Hașdeu, castelul Peleș, castelul Bran, cetatea Alba Iulia și Sighișoara sunt numai câteva dintre locurile unde puteți merge.

Sfatul nostru este să alegeți o zonă mare (cum ar fi Hunedoara) și să organizați un circuit care să cuprindă cele mai importante atracții turistice.

Relaxare pe malul Mării Negre

Câteva zile petrecute la malul mării nu reprezintă doar o modalitate de relaxare şi de reîncărcare cu energie, dar şi o oază de sănătate datorită multiplelor beneficii pentru corp şi minte, pe care marea le oferă. Cazări una și una puteți găsi în toate stațiunile de pe malul mării atât în zona de nord, în Năvodari sau Mamaia, cât și în Eforie, Costinești, Olimp sau Neptun.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

Sursa foto: dreamstime.com

The post 4 idei de petrecere a timpului în vacanța de Paște appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *