Festivalul Neversea este la 87 de răsărituri distanță

Doar 87 de răsărituri ne mai despart de Festivalul Neversea și putem spune că se anunță o vară plină de evenimente în Constanța. Bucuria fanilor din țară și din străinătate este foarte mare, deoarece, în ultimii doi ani, cel mai mare festival de muzică electronică din Constanța nu a putut fi organizat.

Festivalul Neversea va fi organizat în această vară

După doi ani de așteptare, zecile de mii de tineri din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams. Pe plaja Neversea din Constanța vor concerta din nou cei mai buni artiști ai lumii. Festivalul Neversea va readuce în atenția tuturor, răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor evenimentului către The Island of Dreams.

festivalul-neversea-2022-constanta-romaniaCele 4 zile și 4 nopți de distracție pe malul mării, pe Plaja Neversea (Modern) din Constanța, vor avea loc în perioada 7-10 iulie.

Toată lumea așteaptă să își petreacă vacanța fără restricții

Organizarea marilor festivaluri în 2022 este susținută de autoritățile centrale și locale. În plus, Festivalul Neversea promovează litoralul constănțean la nivel internațional, așa cum, probabil, nu s-a mai întâmplat din 1990.

festivalul-neversea-2022Zeci de mii de tineri din toată lumea sunt încântați să participe la Neversea, cel mai important eveniment al anului, din Constanța.

În această perioadă, biletele au prețuri promoționale

Cei care intră pe site-ul Neversea vor avea surpriza să obseve că biletele sunt la reducere. Astfel, pentru General acces, prețul abonamentului pentru 4 zile este de 682 de lei, în timp ce pentru accesul VIP, costul este de 1430 de lei. Este important de știut și faptul că produsul VIP este dedicat doar persoanelor de peste 18 ani.

festivalul-neversea-constanta-2022Organizatorii precizează că biletele achiziționate nu pot fi returnate, iar check-in-ul online se poate face gratuit timp de 30 de zile, perioadă după care se va percepe o taxă de 15 euro. În plus, dacă alegi să faci check-in-ul la locație, taxa va fi de 25 de euro.

Line-up-ul Neversea 2022 este deja conturat

Primele vedete care și-au anunțat prezența la cea de-a patra ediție Neversea pentru  scena principală, sunt: Alan Walker, B Jones, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nervo, TCHAMI, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W & W și ZHU Borgore. Nu va lipsi nici de la această ediție, Steve Aoki, DJ-ul cunoscut și pentru torturile pe care le aruncă în public.

Pe scenele secundare ale festivalului și-au anunțat participarea, între alții, BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Krewella, Mahony, Netsky, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B Cap.

”Experimentează, cu fiecare răsărit, libertatea, dragostea și fericirea pe The Island of Dreams! Neversea este festivalul zilelor albe, de la malul Mării Negre” transmit organizatorii evenimentului.

The post Festivalul Neversea este la 87 de răsărituri distanță appeared first on Descopera Dobrogea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *