Delta Dunării este magică primăvara, la Holbina Trei Bibani

Primăvara și-a făcut apariția cu o explozie incredibilă de culori superbe în Delta Dunării. I-am surprins debutul la Holbina Trei Bibani, unde natura îi răsfață pe turiști cu răsărituri și apusuri de vis, cu păsări care cuibăresc și cu peisaje senzaționale. Se anunță un sezon excelent în deltă, iar turiștii se pot relaxa liniștiți în mijlocul naturii, în timp ce ascultă cântecul păsărilor și observă primii muguri ai primăverii.

Liniște, relaxare, birdswatching și pescuit în Delta Dunării, la Holbina Trei Bibani

Sunt foarte multe locuri frumoase în Delta Dunării, însă, când vine vorba de pescuit știuci mari și de petrecerea câtorva zile într-un loc retras, pe o insulă liniștită din deltă, Holbina Trei Bibani este locul pe care mulți turiști îl preferă.

holbina-trei-bibani

Peisajele spectaculoase, liniștea și gastronomia deltaică îi atrag pe vizitatori la Holbina Trei Bibani, iar mulți dintre ei s-au îndrăgostit de acest loc și au devenit clienți fideli.

primavara-in-delta-dunarii-holbina-trei-bibani

Primăvara, Delta Dunării este magică. Stuful și sălciile încep să înverzească, iar păsările migratoare se întorc și încep să cuibărească, motiv pentru care, mulți pasionați de birdswatching, din țară și din străinătate își fac rezervare din timp, pentru a urmări înaripatele de la distanță.

pasari-in-delta-dunarii
”Îmi place sunetul păsărilor. Când te plimbi în liniște cu barca pe canele și stai să asculți natura îți dai seama că este ca o orchestră care cântă minunat, pe mai multe voci și la diferite instrumente. Este o atmosferă senzațională, care îți oferă momente de relaxare și inspirație”, a declarat pentru Discover Dobrogea un turist.

O plimbare cu caiacul te reconectează cu natura

O plimbare cu caiacul pe canalele înguste de la Holbina Trei Bibani reprezintă o plăcere, atât pentru adulți, cât și pentru copiii care învață să exploreze, să admire și să respecte natura. Ei pot observa de aproape nuferii, stufărișul, păsările și chiar peștii care sar din apă.

nuferi-holbina-trei-bibani-delta-dunarii

”Peisajele sunt atât de frumoase, încât turiștii stau mai bine de două ore cu caiacele pe apă și nu le mai vine să se întoarcă.

plimbare-cu-caiacul-holbina-trei-bibani-delta-dunarii

Toți vizitatorii noștri adoră să se plimbe cu  caiacul, pentru că pot face mișcare în aer liber, în timp ce privesc frumusețile din deltă”, a precizat pentru Discover Dobrogea, managerul Hotelului Holbina Trei Bibani, Silvia Savu.

”Descoperă Delta Dunării” oferă experiențe autentice la Holbina Trei Bibani

Indiferent că este vorba despre partide de pescuit știuci mari, birdwatching sau plimbări cu caiacele prin incinta enormă de la Holbina Trei Bibani, agenția de turism ”Descoperă Delta Dunării” le oferă vizitatorilor români și străini, în această primăvară, dar și în celelalte sezoane, experiențe de neuitat.

descopera-delta-dunarii-agentie-turism-excursii-delta

Este o agenție care își axează ofertele pe activități și îi atrage pe vizitatori prin faptul că le oferă numeroase experiențe personale.

”Toate ofertele noastre au la bază respectul pentru natură, pentru tradițiile și oamenii locului. Tocmai de aceea am reușit să avem reputația de acum și cel mai mare număr de review-uri pozitive din această piață a turismului din Delta Dunării.

nuferi-in-delta-dunarii

Practic, Descoperă Delta Dunării reprezintă descoperirea multor aspecte legate de rezervația naturală care a intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO în 1991”, a declarat pentru Discover Dobrogea, administratorul agenției de turism Descoperă Delta Dunării, Iliuță Goean, care are numeroase oferte speciale, inclusiv pentru resort-ul Holbina Trei Bibani.

Sezonul 2022 la Holbina Trei Bibani a început din luna februarie

 Când cele mai multe hoteluri și pensiuni din Delta Dunării erau închise în această iarnă, la Holbina Trei Bibani toate camerele erau rezervate în luna februarie.

”Avem o clientelă fidelizată, care alege să își petreacă zilele libere la Holbina Trei Bibani, pentru că facem turism cu pasiune și le oferim oaspeților, liniștea pe care și-o doresc. Este un flux constant de vizitatori și am avut rezervări chiar și în luna ianuarie, dar au fost reprogramate în februarie și martie, deoarece Dunărea a fost înghețată în prima lună a anului și nu s-a putut pescui.

holbina-trei-bibani-cei-mai-mari-pesti-din-delta-dunarii

Pescarii adoră această locație, dar organizăm și evenimente corporate, iar vizitatorii din țară sunt de-a dreptul încântați când ajung la noi, în paradisul dintre ape, în această oază de liniște, pace și relaxare.

Silvia Savu manager Holbina trei bibani

Aici, nimeni nu vine să epateze, chiar dacă ajunge cu elicopterul. Toată lumea se comportă normal și vine pentru a se bucura de natură, nu pentru a-și etala statutul și bogăția”, a precizat pentru Discover Dobrogea, managerul Holbina Trei Bibani, Silvia Savu.

Paradisul dintre ape, la Holbina Trei Bibani

Fiind situat între lacuri și canalele deltei, la complexul turistic Holbina Trei Bibani se poate ajunge cu ambarcațiunile rapide. Turiștii sunt preluați din Dunăvățul de Jos, de la Pensiunea Călifar, unde există o parcare amenajată și păzită. Drumul de la Dunăvăț la Holbina durează 45 de minute și te introduce în atmosfera deltaică, pe care o vei descoperi pe îndelete în timpul vacanței.

holbina-trei-bibani-delta-dunarii

Este un loc mirific, în care te poți refugia în zilele în care vrei să fii doar tu cu tine sau cu cei apropiați. Situat între lacurile Dranov și Razim și la aproape o oră de plajele Perișor sau de Gura Portiței, care au ieșire la Marea Neagră, Holbina Trei Bibani este un domeniu pe care, odată ajuns, nu ai cum să îl mai uiți.  Îl vei asocia mereu cu relaxarea și cu bucuria de a sta în natură.

holbina-trei-bibani

Primăvara, Delta Dunării arată spectaculos, iar iubitorii de natură pot admira multitudinea de culori și de păsări, în timp ce se plimbă cu barca sau caiacul pe canale. Turiștii asistă la o explozie incredibilă de culori și nuanțe și sunt fascinați de faptul că Delta Dunării este atât de frumoasă.

The post Delta Dunării este magică primăvara, la Holbina Trei Bibani appeared first on Descopera Dobrogea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *