Călătorește simplu și accesibil cu Travelminit! Devino membru Travelminit VIP și ai acces la numeroase reduceri

România este o țară autentică, în care poți experimenta viața adevarată,  cu o gastronomie diversă și adevărate comori ascunse ale naturii, neexploatate încă.

Călătoria are sens, întotdeauna. Schimbă vieți și oameni și aduce lucrurile împreună, dar te și ajută să te descoperi. De aceea, astăzi, poate mai mult decât până acum, îți recomandăm să descoperi România frumoasă, să îi afli toate chipurile, poveștile și realitățile pe care nu le-ai întâlnit. Te invităm să te reconectezi cu țara în care trăiești, să înveți poate să o apreciezi mai mult, să îi vezi frumusețea, să investești în ea, să oferi mai departe tot ceea ce prin ea ai primit.

Pentru a te încuraja să călătorești în România mai des, te invităm în programul nostru de loialitate Travelminit VIP, care îți va  oferi șansa de a-ți descoperi țara la prețuri accesibile, profitând de discounturi de neratat, dar și de alte surprize și beneficii disponibile exclusiv membrilor.

Înscrie-te și tu în clubul Travelminit VIP

Călătorește simplu și accesibil cu Travelminit și bucură-te de cele mai frumoase sejururi în România! Fă-ți cont gratuit, devino membru Travelminit VIP și ai acces la numeroase reduceri (între 10 și 20%), promoții și servicii disponibile exclusiv membrilor, în funcție de nivelul la care sunt.

Pentru a debloca reducerile, trebuie doar să ai un cont Travelminit VIP. Creează-ți un cont gratuit și astfel poți deveni membru VIP: https://travelminit.ro/ro/vip

În calitate de membru VIP beneficiezi în exclusivitate de reduceri și servicii gratuite, care pot fi cumulate. Reducerile vor începe chiar de la prima rezervare făcută pe Travelminit și, cu cât vei face mai multe rezervări, vei primi și mai multe beneficiii.

Descoperă și 5 unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță

Beneficiile membrilor Travelminit VIP

Sunt 3 niveluri pe care membrii Travelminit VIP le pot accesa:

VIP nivel 1 – Ai nevoie doar de un cont Travelminit gratuit și poți beneficia de reducerile oferite de proprietățile participante pentru membrii VIP nivel 1. Primești o reducere de 10% din prețul camerelor.

VIP nivel 2 – Ai nevoie de 2 rezervări călătorite prin Travelminit și poți beneficia de reducerile oferite de proprietățile participante pentru membrii VIP nivel 2.

  • 10–15% reducere Primești o reducere de 10% -15% din prețul camerelor
  • Mic dejun gratuit Poți să beneficiezi de mic dejun gratuit la camerele selectate
  • Servicii gratuite Poți să primești gratuit unele servicii și facilități cu plată

VIP nivel 3 – Ai nevoie de 5 rezervări călătorite prin Travelminit, și poți beneficia de reducerile oferite de proprietățile participante pentru membrii VIP nivel 3.

  • 10–20% reducere Primești o reducere de 10%-20% din prețul camerelor
  • Mic dejun gratuit Poți să beneficiezi de mic dejun gratuit la camerele selectate
  • Servicii gratuite Poți să primești gratuit unele servicii și facilități cu plată

Mai multe rezervări, mai multe beneficii! Descoperă și tu noul nostru program de loialitate Travelminit VIP și deblochează reducerile: https://travelminit.ro/ro/vip.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post Călătorește simplu și accesibil cu Travelminit! Devino membru Travelminit VIP și ai acces la numeroase reduceri appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *