5 cazări cu piscină pe care să nu le ratezi vara aceasta

Vrei o vară de poveste? În România avem locuri care ne fură ochii, unde vei avea parte nu doar de natură pură, dar și de relaxarea și de răsfățul pe care le meriți din plin. Munte, peisaje ireal de frumoase, mult verde, dar și piscine cu o priveliște grozavă.

Dacă îți dorești să te răcorești vara acesta, la o piscină, la munte ori la mare, ți-am pregătit, mai jos, o selecție cu pensiuni și cu hoteluri cu piscină pentru cei care vor să guste vara din plin.

Hotel Elexus, Predeal

Dacă îți dorești să te răcorești la munte, fostul Hotel Predeal, cu o tradiție din 1963, pune la dispoziția oaspeților 54 de camere duble și apartamente, un restaurant internațional, un bar, o sală de conferințe, lift, Centru SPA cu piscină exterioară încălzită, salină, masaj. Elexus Predeal se află la 1,7 km de pârtia de schi Poliștoaca.

Hotel Boutique Casa del Sole, Timișoara

Boutique Hotel Casa del Sole este o stațiune de vacanță cu servicii de afaceri și de agrement, la 7 minute de mers pe jos de centrul orașului și este singurul hotel boutique de 4 stele din Timișoara.

Hotel Boutique Casa del Sole este situat aproape de centrul orașului Timișoara și oferă acces la piscină, saună, sala de fitness și spa. Există 2 restaurante elegante, decorate în stil tradițional sau clasic. Ambele servesc preparate tradiționale, internaționale și italiene.

După o zi lungă, vă puteți relaxa în sala de fitness prevăzută cu echipament profesional Kettler. Este prezentă o cadă cu jet de hidromasaj și saune, unde vă puteți destinde într-o atmosferă confortabilă. 

Casa de vacanță Vălișoara

Cauți un sejur în care să ai parte de o oază de liniște, un valoros refugiu în natură? Indiferent dacă îți dorești relaxare sau să explorezi natura, la Casa de vacanță Vălișoara vei avea parte de o experiență de neuitat.

Odată ajuns, aici vei avea ocazia să te plimbi pe trasee montane, pe jos sau cu bicicleta, ori dacă ești mai îndrăzneț, poți să faci alpinism și zbor cu parapanta. După toate acestea poți să te relaxezi la soare într-un șezlong pe marginea piscinei, și în ciubărul cu apă caldă.

Citește și: Gura Portiței – cum ajungi, ce să faci, care sunt prețurile

Pensiunea Németh, Sovata

O vacanță în Sovata înseamnă o combinație perfectă între mâncărurile tradiționale românești și ungurești, spa-uri moderne, peisaje pitorești și aer curat, plimbări pe trasee amenajate și o Mocaniță recent reabilitată, care circulă între Sovata și Câmpu Cetății.

Dacă alegi să vizitezi Sovata te poți relaxa la Pensiunea Németh, un complex așezat în mijlocul naturii, unde vei putea alege din mai multe tipuri de camere, cu același nivel de confort, și puteți beneficia în voie de toate facilitățile pensiunii: piscină exterioară încălzită, saună, ciubăr cu apă sărată, sală salină, toate acestea amintindu-vă că vă aflați în Ținutul sării!

Pensiunea Empire, Băile 1 Mai

Stațiunea Băile 1 Mai se enumeră printre cele mai importante obiective și atracții turistice de vizitat de la noi din țară, atât pentru frumusețea ei cât și pentru proprietățile benefice organismului uman.

Apele bogate în sulf, calciu, bicarbonat și alte substanțe chimice, cu un debit mare, constituie principalul element care aduce an de an mii de turiști în stațiune.

Situată în Băile 1 Mai, la numai 2 Km de renumită stațiune balneoclimaterică Băile Felix și la 10 Km de centrul orașului Oradea, Pensiunea Empire asigura serviciile și facilitățile necesare petrecerii unui sejur liniștit și relaxant.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post 5 cazări cu piscină pe care să nu le ratezi vara aceasta appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *