Târgul de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival revine în Piața Ovidiu

Târgul de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival a devenit deja o tradiție în sezonul estival. Evenimentul, aflat la a VII-a ediție se va desfășura începând de vineri, 1 iulie, de la ora 10.00, până pe 28 august, în Piața Ovidiu din Constanța, pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

”Veni, Vidi, Amavi!” sloganul Târgulului de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival 2022

Sub sloganul „Veni Vidi Amavi!”, într-un decor cu parfum de epocă, la Târgul de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival vor participa expozanți din domeniul art&craft.

Targul-de-artă-si-antichități-Art&Craft-Constanța-Revival

Alături de aceștia, vor fi prezenți și colecționari și vânzători de antichități, obiecte de colecție, bijuterii de epocă, bijuterii vintage și bijuterii de autor, cartofilie, numismatică, medalistică, viniluri, antichități țărănești și obiecte rustice, obiecte vechi decorative, suveniruri estivale, dar și artiști handmade, talentați creatori de lucrări originale.

Ateliere educative gratuite pentru copii, la Art & Craft Constanța Revival 2022

În cadrul acestei noi ediții, organizatorul ArtAntik Gallery le oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la ateliere educativ-recreative gratuite, de inițiere în artele plastic.

Targul-de-artă-si-antichități-Art&Craft-Constanța-Revival

Atelierele sunt destinate atât copiilor, cât și adulților. Astfel, în fiecare zi din perioada 1 iulie – 28 august, două standuri vor găzdui numeroase activități.

Enumerăm doar căteva dintre atelierele ce vor avea loc în primele zile ale evenimentului:

Atelierul de pictură pe lemn cu artistul plastic Mariana Scridon de la Colour World –Constanța,

 

Ateliere de grafică pentru copii, cu echipa DaVIncino,

Atelierul pentru copii ” Ghicitoarea dansatoare „susținut de voluntarii Giulia Crăciun, Albu Teodora și Mirea Andreea, elevi ai Liceului Teoretic „Decebal”,

Atelierul de pictură „Peisaj marin” cu artistul vizual Magda Radu,

Atelierul de ceramică și modelaj zoomorf pentru copii, cu profesorul Radu Fulga de la Palatul Copiilor din Constanța,

Atelierul de creație pentru pentru copii „Păpuși din clești” sub îndrumarea artistului plastic Sonia Peltea,

Atelierul „Animale vorbărețe”, sub îndrumarea artistului plastic Sonia Peltea.

Programul atelierelor va putea fi urmărit pe pagina facebook Constanța Revival, înscrierile fiind preluate telefonic /whatsapp la numărul 0722828121.

ArtAntik Gallery, galeria de artă situată într-un imobil istoric

Organizatorul ArtAntik Gallery deține o inedită galerie de artă și antichități, chiar în inima centrului istoric al Constanței, pe strada Arhiepiscopiei nr.19A, în imediata apropiere a târgului.

artantik-gallery-targ-antichitati-constanta-revival

”Am ales această locație, pentru că imobilul a fost chiar casa unuia dintre cei mai remarcabili primari ai Constaței, Mihail Coiciu (n. 1842 – d.1914). De asemenea, am ales acest loc și pentru energia pozitivă pe care o are, deoarce este situate într-un triunghi multiconfesional, spațiul fiind între Marea Moschee din Constanța ”Carol I”, Biserica Romano-Catolică ”Sfântul Anton de Padova” și Catedrala Ortododoxă ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, a declarant pentru Discover Dobrogea, organizatorul evenimentului Târgul de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival și proprietarul ArtAntik Gallery, Andrei Neagu.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, care a oferit cu titlu gratuit posibilitatea amplasării celor două standuri destinate atelierelor.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00 și puteți găsi informații pe pagina de Facebook a evenimentului.

Informații suplimentare puteți obține de la organizatorul evenimentului, Andrei Neagu, la numărul de telefon: 0722211698.

The post Târgul de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival revine în Piața Ovidiu appeared first on Descopera Dobrogea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *