Haurențiu merge în vacanță în România prin Travelminit – Vezi VIDEO

Vacanța de vară în România

Ești cu gândul la vacanță? Acum este momentul oportun să începi să îți faci planurile, mai ales că s-a dat startul la călătorii. Știm că nu este ușor să alegi destinația perfectă, având atât de multe opțiuni. Te-ai gândit oare să te relaxezi la mare, să te retragi într-o zonă răcoroasă de munte sau poate să te bucuri de frumusețile Deltei?

Orice ai alege în final, noi te încurajăm să nu treci cu vederea varianta unui sejur în țară, pentru că, nu-i așa, ne putem lăuda cu niște meleaguri superbe, potrivite tuturor gusturilor, perfecte pentru a crea momente de neuitat.

Dacă încă nu te-am convins, acum e momentul să îți spunem că avem o veste bună pentru tine și pentru cei dragi. Pentru că vrem să fim siguri că te vei bucura din plin de vară, Travelminit a pus la cale o campanie foarte tare, în urma căreia ai șansa de a câștiga premiul de 10.000 de lei la final de sezon estival. 

Ce trebuie să faci? Este foarte simplu. Rezervă un sejur pe una dintre platformele travelminit.ro sau promotii.travelminit.ro între 1 iulie și 31 august, și îți oferim șansa de a câștiga marele premiu. Fiecare rezervare te va aduce și mai aproape de câștig, așa că… ce mai aștepți? Pregătește bagajele și nu uita că poți rezerva cazarea perfectă pentru tine inclusiv cu voucherele de vacanță!

Iar asta nu e tot. Îndrăgitul personaj Haurențiu, pe care în mod sigur îl urmărești și tu în online, și iubita lui au adesea diverse dileme amuzante pe tema călătoriilor. Așa că nu este o surpriză că au început o adevărată dezbatere cu privire la vacanță și la dorințele lor. În Grecia este mereu aglomerat, iar să ajungi în Egipt pare o adevărată bătaie de cap – crede Haurențiu. Dar noroc că a găsit o soluție și mai bună: o vacanță în România cu Travelminit.ro. 

Urmărește în clipul de mai jos aventura celor doi și te asigurăm că îți vor stârni pofta de vacanță.

Așa că nu uita că avem pregătite cele mai bune oferte de cazare pentru tine, și o șansă de a câștiga marele premiu de 10.000 de lei pe care nu ai cum să o ratezi. Rezervă acum un sejur pe travelminit.ro și promotii.travelminit.ro și bucură-te de vacanța pe care o meriți din plin.

The post Haurențiu merge în vacanță în România prin Travelminit – Vezi VIDEO appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *