5 plaje pe care să le descoperi vara aceasta pe litoralul românesc

Litoralul rămâne în continuare destinația preferată a românilor în sezonul estival, îndrăgit datorită numărului mare de oferte de cazare și, desigur, pentru diversitatea plajelor pe care le oferă. Dacă încă nu te-ai decis pe care să o alegi, îți propunem noi 5 plaje pe care nu ar trebui să lipsească din vacanța ta.

Vega Vintaje Mamaia

Începem lista cu o plajă privată, situată în stațiunea cea mai populară a litoralului, și care este recunoscută prin calitatea apei, a nisipului și a opțiunilor de cazare și distracție. Vega Vintaje este una dintre cele șase plaje care au obținut certificarea Blue Flag anul acesta, așa că fii sigur că se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

Eforie Sud

Eforie Sud este una dintre plajele sălbatice de pe litoral care este preferată de cei care își doresc clipe de relaxare într-o zonă liniștită și retrasă. Anul acesta a început un proces de reabilitare al plajei, iar condițiile continuă să se îmbunătățească. Dacă vrei să te bucuri de albastrul mării într-un loc intim, Eforie Sud e soluția pentru tine. Iubitorii de cultură se vor bucura de multitudinea de evenimente care au început să se desfășoare în zonă, iar prețurile accesibile pentru cazări nu sunt nici ele de trecut cu vederea.

Citește și: 3 destinații de explorat în Munții Apuseni

Olimp

Situată în vecinătatea plajei Neptun, Olimp este în continuare una dintre cele mai frecventate plaje ale litoralului pentru calitatea sa. Te poți bucura de plimbări pe faleză în partea de sud, iar în partea de nord vei găsi o porțiune mai largă de plajă neamenajată, însă care îți va oferi o prijeliște superbă. Un plus al stațiunii cu același nume este arhitectura impresionantă, mai ales în ceea ce privește complexul Panoramic Belvedere, care a fost reabilitat în urmă cu doi ani. 

Vama Veche

Iubită de către tineri, Vama Veche este o destinație clasică pentru doritorii de distracție. Atmosfera boemă și relaxată, cât și multitudinea de localuri tematice sunt factorii care îi atrag pe turiști în fiecare an aici. Plaja este ideală pentru camping, dans, plimbări și desigur, pentru amintiri de neuitat. Stațiunea oferă o varietate de opțiuni de cazare, de la hoteluluri care pot asigura confortul și celor mai pretențioși, la opțiuni de camping pentru cei aventurieri, Vama Veche le are pe toate.

Năvodari

Năvodari este cel mai cunoscut pentru taberele școlare și pentru faptul că este o destinație preferată de familii, însă are mai multe de oferit. Plaja trece printr-un proces de reabilitare și este renumită pentru curățenia sa, finețea nisipului și a amenajării îngrijite. Este de asemenea și un loc sigur pentru cei mici, intrarea în mare fiind una lină, lipsită de porțiuni adânci periculoase. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post 5 plaje pe care să le descoperi vara aceasta pe litoralul românesc appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *