5 locuri din România perfecte pentru un picnic de familie

Ce poate fi mai plăcut decât clipele de neuitat alături de cei dragi și o priveliște magnifică, la pachet cu bucate alese? Îți propunem 5 locuri în care să îți așterni pătura de picnic și să te bucuri de frumusețea naturii.

Cascada Capra

Dacă ești în drum spre Transfăgărășan și plănuiești o drumeție pe un traseu accesibil, îți recomandăm Cascada Capra din munții Făgăraș. În apropierea ei vei descoperi o zonă special amenajată pentru campare și picnicuri, care include o priveliște de vis.

Citește și: 5 cazări la munte care acceptă plata și cu vouchere de vacanță

Colțul Cheii, Râșnov

Generoasa zonă de picnic de 35 de hectare este dotată cu tot ce ai nevoie pentru o experiență reușită: foișoare, spații pentru foc și un teren sportiv, de care cei mai energici se vor bucura din plin. Porțiunea special amenajată este foarte populară în rândul turiștilor și este întreținută zilnic, așa că te poți aștepta la cele mai bune condiții. 

Pădurea Cernica

Vrei să fugi de aglomerația capitalei și să ai parte de câteva momente de respíro? Pădurea Cernica este situată la doar 15 km de București și este ideală pentru o escapadă de weekend la iarbă verde alături de familia ta. Împreună puteți vizita lacul Cernica, mănăstirea cu același nume, iar traseul poate fi parcurs la pas, cu ajutorului autoturismului sau chiar pe două roți. În pădure vei găsi zone amenajate pentru grătare și picnicuri, iar în apropierea lacului sunt câteva restaurante cu locuri de joacă pentru cei mici.

Cheile Dobrogei

Dacă ești în drum spre mare și ești dornic de explorare, îți recomandăm să nu ratezi Cheile Dobrogei. Aflată la 40 km de Constanța, rezervația naturală este potrivită pentru drumeții, camping, activități sportive, și, desigur, pentru a-ți întinde pătura și a te bucura de priveliște. Fiind o rezervație naturală, grătarele nu sunt permise, însă poți pregăti un coș cu cele mai delicioase preparate și să îl iei la drum cu tine.

Dealul Feleacului

Dealul Feleacului este situat la doar 20 de minute de Cluj, în comuna cu același nume, și poate fi accesat foarte ușor, cu ajutorul unui autoturism sau cu linia de autobuz M11. La o altitudine de aproximativ 700 de metri, vei avea parte de o vedere panoramică superbă asupra orașului, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro șau promotii.travelminit.ro și poți câștiga 10.000 de lei dacă faci o rezervare între 1 iulie și 31 august

The post 5 locuri din România perfecte pentru un picnic de familie appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *