5 cele mai confortabile apartamente studio, perfecte pentru un city break

Te pregătești pentru următorul city break? Confortul este un factor important în momentul în care alegi cazarea perfectă pentru tine, așa că ți-am pregătit o selecție de 5 apartamente de tip studio în marile orașe ale României, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune condiții. Spor la explorat!

Studio Quiboo Brașov

Apartamentul este situat în partea istorică a orașului și poate acomoda cu ușurință până la 3 persoane. Vei fi aproape de toate atracțiile pe care dorești să le vizitezi, inclusiv de Biserica Neagră și turnurile Alb și Negru.  Cazarea dispune de încălzire prin pardoseală, smart TV, mașină de spălat vase, o mini bucătărie complet echipată, pe scurt: tot ce ai nevoie pentru o ședere plăcută. 

Citește și: Cele mai frumoase destinații din județul Arad

Metropole Apartments Studio Old City București

Vrei să explorezi capitala? Ce spui de un apartament situat în inima orașul, în apropiere de Universitate și Intercontinental? Este un loc plin de culoare, confort și e echipat pentru nevoile fiecăruia. Printre dotările cazării se numără o mini bucătărie, wi-fi gratuit, parcare și un pătuț pentru familiile cu copii.

Apartament White Studio Cluj-Napoca

White Studio este perfect pentru cei care își doresc un sejur într-un apartament spațios și luminos. Este situat într-o zonă accesibilă a orașului, în apropierea palatului Bánffy și a altor obiective importante. Spațiul este potrivit pentru  2 persone, iar accesul animalelor este de asemenea permis. Cazarea are opțiunea de self check-in iar procesul este foarte simplu. 

Lounge 8 Studios Oradea

Apartamentul generos este situat la doar câteva minute de către centrul orașului și oferă garanția unei experiențe marcate de confort. Pe lângă faptul că vei fi aproape de obiectivele importante ale orașului Oradea, vei avea parte de o priveliște superbă asupra sa. Printre dotările de care vei beneficia se numără: wi-fi gratuit, parcare și un spațiu de joacă exterior pentru cei mici.

Apartamentele Willow&Pillow Studio Sibiu

Willow&Pillow Apartments îți oferă 3 variante de apartamente studio care pot găzdui până la 4 persoane, și anume: deluxe, cu chicinetă proprie și la parter. Decorul vesel te va surprinde cu siguranță și te vei bucura de spațiul exterior amenajat special pentru clipe de relaxare. Cazarea dispune de wi-fi gratuit, parcare, un teren de joacă pentru cei mici și un spațiu pentru grătar.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro șau promotii.travelminit.ro și poți câștiga 10.000 de lei dacă faci o rezervare între 1 iulie și 31 august.

The post 5 cele mai confortabile apartamente studio, perfecte pentru un city break appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *